- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
.A nilfgardiak kapitányával főnökével kell beszélned több infót kérve tőle és akkor küld a vadászukhoz(kicsit furcsa fickó) aki megtalálta a hullákat. Remélem jól emlékszek. Tehát vadásszal duma és ő visz el a nyomokhoz "Amúgy én 6-os szintű vagyok, elég sok kérdőjeles ("?") helyről odébb kellett állnom, mert "kissé" erős volt az ellenfél. "
Majdnem a legnehezebb fokozaton tolom, de kis taktikázással nem okoz gondot a sokkal nagyobb szintűek leverése. 4-es vagyok és 6-8 dezertőrt (9-es szintű) simán leverek de türelemmel kinyírtam már 2 íjász dezertőrt (14-es szintű) is.Első területen minden kérdőjelet fedezzetek fel addig ne menjetek tovább. Nagyon sok kérdőjel valamilyen erőteret rejt ami skill pontot ad. Lehet azért vagyok ilyen tápos mert minden kérdőjelet felfedeztem és addig nem mentem át az új területre.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest