- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
December végén eldönöttem, hogy nekikezdek a Witcher triológiának, mivel meg van az 1-2-3. rész + a DLC-k.
Az első és második rész kivégzése 90 óra volt, kb másfél hónap (egy-két mellékküldetés maradt ki). Úgy látom, hogy a 3. rész jóval több időt fog felemészteni. Mondjuk a grafika lélegzetelállító, de még az első részben is hangulatos volt a grafika, igaz tettem fel textúra modot. Az első részt anno megvettem, de gyenge volt a gépem hozzá, most a 3. rész über grafikával megy szaggatás nélkül, minden bekapcsolva, 1080p felbontáson.
Nem tudom, hogy játszotok, de én próbálok következetes maradni. Első részben a rendet választottam, ez maradt a 2. részben is, meg kitartottam Triss mellett, nem jöttem össze Shanival. Szerintem a 3. részben is ez lesz. Érdekes így egymás után játszani a részeket. Mindig hozzá kell szokni az új irányításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Garanciális ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 SUPER OC 12GB GDDR6X 192bit
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari