Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xerxész
őstag
Annyira nagyon én sem észleltem változást...már másik Acceleration Layer nevű gyorsítónál sem. Nagyon minimálisat. De ez amúgy relatív, mert ha gyengébb a géped és alapból 20-30 FPS között mozog a sebesség (mint pl. nálam is), akkor te hiába fogsz várni 15-20 FPS növekedést. Maximum 2-3 FPSt veszel majd észre...ugye kb 10-20% javulás figyelhető meg, de ez gépenként változó.
Egy alapjáraton kb. 50-60 FPSt produkáló gépnél vehető észre a nagyobb FPS növekedés, de azoknál meg már olyan mindegy, mert ígyis-úgyis folyamatosan, zökkenőmentesen fut.Ja és azt se feledd, hogy ha mindenféle moddal vagy telepakolva, akkor az is visszafogja.
-
FehérHolló
veterán
A mérési módszereddel van a baj. Például nem mérlegen érdemes meghatározni, így nem deka (kg) lesz a mértékegysége.
De igazából amit akartam: Mivel lehet Skyrimben értelmesen FPS-t mérni? Fraps-ot nem tartom teljesen megbízhatónak, a beépített mérce pedig le lett tiltva a release-ben.
Skynet is real. It's called Google.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest