Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- New Game Blitz - 2024
- Astra kalandok @Első rész
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő,hogy guildot válasszak magamnak.Azt szeretném megtudakolni,hogy melyik guildnak milyen előnyei vannak? Pl a Thief guild meg az Imperial stb...
-
félisten
válasz #56230144 #6453 üzenetére
Úgy vettem észre ezek tök lényegtelenek, bármilyen karakterrel szinte bármelyik guild tagja lehetsz. Imperial mondjuk nem guild, és ha belépsz, stormcloack már nem lehetsz.
Régebben ecseteltem, hogy brutális kalapáácsos barbár harcosommal is meg tudtam csinálni az összes mage guild kvesztet, és én lettem az arch mage, pedig aztán egy szem fireboltot nem lőttem el....Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
RockHaRD
addikt
van olyan aréna a skyrim-ba, mint annó az oblivionba volt? Ahol lehet egyre feljebb kerülni a létrán, és a végén championnak lenni...
-
pcMANiac
aktív tag
Van itt valami tapasztalt mágus? Hogyan érdemes "öltözni harcolós küldetésekhez" ? Jelenleg olyan cuccban vagyok, ami 100%-ot gyorsít a mágia töltődésen, meg olcsóbbá teszik a varázslatokat, de szinte 0 védelme van. Ennek meg is van az eredménye, mert még a harcosokat lemágiázom könnyedén, de a többi mágus 2 villámmal elintéz. A mostani öltözékemet meg nem lehet enkantoláshoz szétszedni és rátenni a tudását valami light-armor-ra, pedig 2 garnitúra is van belőle, szóval még maradna is. Tudtok javasolni valami használható kombinációt mágus számára?
Az agy egy csodálatos szerv. Elkezd dolgozni amikor felkelünk, és meg sem áll addig, míg be nem érünk a munkahelyünkre.
-
icons
addikt
válasz FehérHolló #6438 üzenetére
Nekem Fraps jól méri. Bár sose voltam CB 1 helyen, meg alig CSztem az életemben, de nekem mégis jól méri. De nem tudom miben, a bal felső sarokba sárgán kiírja. Remélem nem kg, mert akkor nem fogja sokáig bírni a monitorom :S
Például amikor kimegyek egy épületből, akkor teljesen korrekten lemegy 1-2 köré, és szemmel láthatóan nem éri el a 24et. És ezt a Fraps is megerősíti nekem!
Esetleg valakinek még produkál ilyet a játék? (ahogy kilépek a városba egy épületből, megtanul deriválni, és rögtön lenyakazza a 40x fpsemet! (azért X, hogy lehessen deriválni) Gondoltam, hogy veszek egy SSDt, de nem. Nem veszek.
-
-
icons
addikt
válasz FehérHolló #6462 üzenetére
Nem Uram, Ön félreértett!
Ahogy kimegyek egy public place-re, rögtön leesik 1-5köré 2-3sec múlva pedig visszakúszik a jól megszokott 30-40es területre. És utána hiába rohangálok, lövöldözök, ugrálok, csak nem megy le 30alá. De akkor épületből kilépésnél miért?
-
icons
addikt
válasz WonderCSabo #6464 üzenetére
Én is ettől tartok, hogy a 768MB VRAM szab neki határt. De könyörgöm, ha egy épület belsejében vagyok, ahonnan egy kijárat van, és nem lehet másképp kimenni, akkor vajon mit kellene előcachelni? Na, mit?
Itt is láttam pár progit, ami csekkolja a VRAMot (ha jól emlékszem), majd rábökök valamelyikre! -
WonderCSabo
félisten
Agyam eldobom ettől a játéktól. Most újítottam be egy Phenom II X4 945-öt. És Whiterunban legszarabb helyen még mindig 20-25 Ez most vmi vicc?
-
3RROR
aktív tag
válasz WonderCSabo #6467 üzenetére
alapból lassú a játék...Ezt megírták azt hiszem gamepodon.
-
félisten
Nekem ugyanolyan fosul megy, ha letiltok 3 magot.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
maszi99
őstag
-
X Factor
addikt
ott vmi más probléma lesz, lévén nálam tökéletesen fut.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
RetepNyaraB
veterán
És fel is húztad már a procit? Dél körül írtam, hogy észrevehető különbség volt nekem a 3,4 és a 3,8 Ghz között q9550-nel. Ezt pedig nem gondoltam volna. Ebből kiindulva az alap 2,8 Ghz-en komoly procilimit lehet (meg se próbáltam), ennyi moddal a fedélzeten
ui: a skyboosthoz: a laptopomat nekem se gyorsította érzésem szerint fikarcnyit sem. Ha úgyis kártya limited van akkor mindegy, a procc pedig a jelek szerint kétesélyes
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
mpierre
veterán
Addig mondogattátok, hogy nagyon tré módon írták meg a játékot, hogy ránéztem fraps-szel. Mindenhol 58-60fps között fut, kivétel gyors utazáskor, amikor megérkezel az új helyre, ahol leesik 45 környékére. Így elnézve a dolgot, lehet, hogy kell neki a kraft és nem nálatok van a hiba 100%-n.
Egérrángatás, csata, sárkány nem oszt, nem szoroz.Szerk: Ja! Nincs szétmoddolva a játék. Olyan, ahogy megírták. A modok miatt tán még többet kér a hardverből.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
FehérHolló
veterán
válasz mpierre #6473 üzenetére
A sárkányok ennyire buta állatok?
Az előző fonálhoz kapcsolódóan: Én most a Crysis-ben futottam egy hasonló dologba. Feljebb állítottam a látótávolságot és így bizony idő, mire minden textúrát betölt. Még az is látszik, hogy miképp pakolja a motor egymásra őket. A betöltés után minden szép és jó, közben viszont tép, mint a szemét.
Skynet is real. It's called Google.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz mpierre #6473 üzenetére
Najóóvan ne emberkeggyé az atomerőművel
Azzal kell is mennie 50-60-at, főleg mod nékül...Holló@ a töltés látszik szépen nálam is, ha olyanja van. Ez még nem baj, ha amúgy simát fut, nem?
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
WonderCSabo
félisten
válasz X Factor #6471 üzenetére
És azt észrevetted, hogy a procidnak 1 GHz nagyobb a frekije? És ez kell ennek a játéknak...
RetepNyaraB: Még nem húztam a procit, de majd kipróbálom.
FehérHolló: Skyrimban nem ez a probléma, legalábbis nálam nem. Egyértelműen az a gond, hogy túl sok mindent terhel a procira, és azt se optimálisan teszi. Pl. még az árnyékokat is a procival számoltatja...
-
mpierre
veterán
válasz RetepNyaraB #6475 üzenetére
Nem annak szántam volt, mindössze viszonyítási alapnak. Régebbi, vagy "gyengébb" hardveren így ne csodálkozzatok a 20-30fpsen.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mpierre
veterán
válasz WonderCSabo #6479 üzenetére
Oks. Mivel nézzem meg a hardver kihasználtságát?
A procit és a memóriát tudom monitrorzni és viszonylag megbízható adatot szolgáltat. A vram használat bármilyen szoftverrel mérve is csak sacimetria.
-
WonderCSabo
félisten
válasz mpierre #6480 üzenetére
GPU-Z teljesen korrekt adatokat szolgáltat, mint a GPU loadról, és a VRAMról. A 2GB nálamVRAMom egyáltalán nem bottleneck itt, a GPUm kihasználtsága se lépte át a 75%-ot még a legdurvább esetekben sem. Én alaposan megnézegettem, hogy mi merre hány méter, miért ennyire alacsony az fps, és egyértelműen a CPU limit a hibás. De ezt már előttem is sokszor leírták.
Egyébként a végén annyira felhúz a játék teljesítménye, hogy elmegy tőle a kedvem, pedig a játékélmény amúgy baromi jó lenne. Hihetetlen.
Szerk.: Innen mérjétek egyébként, talán ez a legdurvább.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Riftenben jártam, majd kijöttem beszédbe kezdtem egy valakivel, ezalatt a társa eliszkolt, a zene támadósra váltott, a Skyrim kilépett...
sebaj 7-8 óra után kell a pihi...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
mpierre
veterán
válasz WonderCSabo #6481 üzenetére
Biztos? Láttam már 768MB-s kártyára 0,9GB vram használatot. Nem volt kesselés, mert akkor akad a játék. 2GB vram mellett ezt felesleges nézegetni.
Most milyen procid van? PII 965?
Szerk: Nem, 945. Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Ha proci limit, akkor húzd meg. A PII945 pár %-kal gyengébb mint RetepNyaraB q9550-e. ~3,6-3,8 GHZ-re és utána nézd meg, hogy mit fut.
-
-
félisten
válasz WonderCSabo #6485 üzenetére
Szerintem is procilimites, mert ugye csak két magot kezel, azt is szarul.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
X Factor
addikt
válasz WonderCSabo #6476 üzenetére
őőő, azok a procik többet mennek mint az enyém, de 3.6-ot akár alapfesszel.
Make things work
-
X Factor
addikt
válasz WonderCSabo #6488 üzenetére
Azért nem értem, mert rajtad kívül sokan panaszkodtak teljesítmény problémákra, nálam meg bárhol bármikor fix 50-60 fps között mozog, meg se moccan alá.
Barátomnál meg egy e 6320@3.1ghz 4giga ram 5830-al is teljsen jól fut bár ő 1680*1050ben nyomja, de akkoris meglepő. Patchek fenn vannak, friss driver?
Make things work
-
FehérHolló
veterán
válasz WonderCSabo #6490 üzenetére
A barátnőm játék közben van, hogy az alacsonyabb frekvenciákat szereti.
Másrészt kicsit önellentmondásos vagy figyelembe véve a múltkori, ehhez hasonló témát is, amit utána privátban is folytattunk. Akkor az volt a bajod, hogy egyik szál totál megeszi az egyik magot és tőle függ a többi szál. (Szerintem szinkronizációs gondok miatt, a te akkori véleményed szerint az affinitás.) Ennek a hatását bőven csökkenti a gyorsabb művelet végrehajtási sebesség. Szóval vagy nem volt egyik szál magkihasználása 100% közel, vagy tényleg procilimites vagy.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
WonderCSabo
félisten
-
FehérHolló
veterán
válasz WonderCSabo #6492 üzenetére
Hála neked rájöttem, hogy hol rontottam el az életem.
Még nem késő váltani.Skynet is real. It's called Google.
-
Enton
addikt
Már ne haragudj vagy bármi negatív, de milyen beállításokon és modokkal csináltad ezt a képet dragonszrícs előtt, nekem olyan furcsán fest így rajta a játék.
Itt van két kép tőlem onnan:
Low árnyék:
Ultra árnyék:
Persze low árnyékkal játszok de még akkor is máshogyabban néz ki, mintha agyontömörítetted volna azt a képet, vagy nem tudom.
Nem szabad ilyen képekkel tarktálni az errejárókat még a végén azt hiszik valami quake3 moddal játszunk.Érdemes ám megnézni ezt a két képet is mert én csak az árnyékon állítgattam semmi máson. Úgy fest árnyékkal együtt sok részlet is odavesz, nem csak az árnyékok.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
TTomax
félisten
Ott nekem is beesik kb 40 fps-ig... de nekem kockásra van módolva... brutálul tud kinézni,nem egy Quake3...az fps-t nem tudom megmutatni mert mindig lenullázza amikor képet lőnék...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Viper26
nagyúr
Markarth-ban az egyik küldetés közben rámrontanak az őrök, és nem tudom mit kéne ott csinálni, mert így igencsak gyenge vagyok egy városnyi őr ellen.
Erről lenne szó, valamit az őrökkel ronthattam el, bár nem is volt olyan opció, hogy börtönbe mehetnék...
S23 | Garmin epix™ Pro
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Telepíthető az iOS 18.1, megvan, mikor érkezik az Apple Intelligence
- Ukrajnai háború
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest