Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3101) #19617792 válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


#19617792
törölt tag

naja, én pl. csak egy-kétszer javítottam a fegyókon és pajzson, egyébként meg csak kétkezesekkel harcolok és lopakodva íjászkodok. így, főleg, hogy az utolsó előtti nehézségre van állítva a játék, elég rafkós tud lenni itt-ott, szerintem maxra állítom a nehézségi szintet, akkor lesz az igazi. a mostani 60 körülit sebző Wuuthrad helyére kéne már valami erősebb greatsword...

[ Szerkesztve ]

(#3102) Enton válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


Enton
addikt

Az irányításhoz csak annyit.
Ki a franc találta ki ezt a tab utáni menüt és cserélte fel az cuccok és varázslatok.
Balra varázslat, jobbra cuccok de a menük a másik oldalon nyilnak. :(

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#3103) Inv1sus válasza #19617792 (#3101) üzenetére


Inv1sus
addikt

Én tőrrel settenkedek vész esetére meg kard- tőr kombó.

Tegnap volt egy vicces jelenetem, amikor is beleholtam a lápba. Láttam egy rákot, gondoltam elszívom a kis lelkecskéjét, de ezt a társai a szívükre vették és két-három másodperc alatt kinyírtak. Aztán megpróbáltam mégegyszer, hát nem kinyírtak megint?

Kicsi a bors, de kétszer csíp :DDD

Enton: Lol, eddig ezt nem is figyeltem, de igazad van. Nem túl logikus :))

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3104) Alg válasza Enton (#3102) üzenetére


Alg
veterán

Ráadásul alapból a bal egérgomb a jobb kezet irányítja a jobb meg a balt - első dolgom volt megcserélni

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#3105) Źşë' válasza Alg (#3104) üzenetére


Źşë'
addikt

ez nekem is feltűnt : ) nem tudtam mire vélni

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#3106) Xerxész válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


Xerxész
őstag

Ezt már én is akartam írni korábban. Sokan sírnak azért, mert könnyű...mert fél csapásból legyaknak egy óriást és/vagy egy sárkányt. Azt' közbe' mint kiderül, hogy küldetések nélkül semmi mást nem csinálnak, csak fejlődnek. Megvárják, míg újratöltődnek az árukészletek... Ez nem játszás! Ez kiskapu keresés. Max fejlettségen ki nem tudja végigvinni? Ugyan már. Le kell tölteni a "mindeből max vagyok" modot, aztán 10 perc alatt végig kell vinni... :U
Soha nem értettem az ilyen embereket.

Én is azt használom, amim éppen van...esetleg, ha magamtól rájövök, hogy egy némileg jobb páncélhoz/fegyverhez kell még valami, akkor azt összeszedem, de nem töltök órákat kovácsolással vagy öngyógyítással.

Én nem szégyellem: 11 szintű vagyok, de az öreg ork úgy megcsapott vagy 7-8szor, hogy ihaj. És? Egy pillanatig nem gondolkodtam azon, hogy megyek, összeszedem Skyrim legjobb páncélját, aztán majd visszajövök. Próbálkoztam párszor, aztán csak sikerült. Így legalább van kihívás, és nem lesz unalmas.

Nem akarok senkit bántani, csak leírtam, hogy ez megmagyarázza, hogy miért válhat unalmassá hamar a játék.

(#3107) don pardon


don pardon
aktív tag

Találtam egy tök hasznos perk fát. Hátha kell valakinek karakter tervezéshez. Jelenlegi dark elfem így fog kinézni 14es szintjével: katt, kis cheat-tel átrendezem a perkeket :DD

Szerintetek a smith-en lévő két perket megéri felcserélni destruction dual cast-ra?

Kicsit más, a companionnak hiába adok jobb armourt nem veszi fel. Sapit felveszi, de a body armourt nem, valami ötletetek van erre? vagy csak szimplán jobb ami rajta van?

[ Szerkesztve ]

Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura

(#3108) whitezo88


whitezo88
nagyúr

akinek könnyű, tolja fel expertre...

(#3109) BloodyEddie válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


BloodyEddie
őstag

Ha valaki kovácsolni akar megtanulni, mégis mit csináljon, varázsoljon?

(#3110) Mukorka válasza whitezo88 (#3108) üzenetére


Mukorka
addikt

Naja, én experten tolom potionok és fast travel nélkül. Mindjárt lvl 20 vagyok de még mindig zászlót játszom a szélben ha egy óriás eltalál :D

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3111) warcat


warcat
veterán

Ne szóljuk le azért a tápolást,az rpg-k fontos eleme a félistenné kinevelt hős létrehozása,szimplán csak be kellett volna rakni pár racionális korlátot a nagy sandboxozásba,hogy minden útvonal kellően nehéz legyen azért.

EA: It's in the crate!

(#3112) Klikodesh válasza warcat (#3085) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Szerintem a spellekre kene inkabb egy eros rebalance. Jo enchantok nelkul a legmagasabb szintu spellek hasznalhatatlanok, kicsit fura hogy ra van kenyszeritve egy mage hogy enchantoljon.
Meg az se hozza fel okat hogy jok crowd controlra mert nem tul gyakran futottam bele tomegjelenetekbe, bar csak a harcos magus tolvaj vonalakat fejeztem, fo szalat meg nem nagyon nezegettem.

S mig legalabbis nekem a kovacsolas alkemia szorakoztato volt enchantolni sokkal kevesbe az illetve a hozzavalokat is nehezebb beszerezni igy kevesbe erzem hasznalhatonak a spelleket.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3113) Inv1sus válasza BloodyEddie (#3109) üzenetére


Inv1sus
addikt

Én is meg akarok tanulni, de nem vagyok türelmetlen. A dragon armor-t nem a lv11-es karaktereknek van szánva. Amíg az előbb említett stílusba játszok, addig megmarad a vágyakozás, hogy egyszer elérem azt a szintet is, amikor már rengeteg harcot megvívtam.

De jó, ha kovácsolni akarsz, akkor kovácsolj. Morrowindbe pénzt akartam keresni, felfedeztem egy bugot és 400.000 goldom lett. Nagyon izgi volt utána a játék.

Na mind1, ezen kár összeveszni. Csak szerintem ha élvezni akarod a játékot, akkor ne ez legyen a fő cél.
Egyébként nekem, amint elkezdtem kovácsolni, rögtön a Wow ugrott be. Ott is órákat eltöltöttem az életemből arra, hogy gyűjtögettem bőrökből a hozzávalókat, fejlesszem a bőrkészítést.

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3114) Klikodesh válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Lehet hogy meglep ha megnezed a previewkat ott is volt akinek az jott be hogy kovacsolt es potionoket gyartott mig a tobbeik rohantak hogy sarkanyt lassanak.
Irta is hogy nem nagyon erdekelte a kardlengetes majd idezget valamiket es inkabb azert jar le a tarnakba hogy cuccot talaljon amibol majd gyarthat valamit.

Nem tudom miert is kene Dovahkiinnak a leggagyibb cuccokkal sarkanyoknak esnie vagy amit eppen dobnak neki fuggetlen hogy jo e az a harc/jatekstilusanak vagy sem.
Fuggetlenel ettol mire elertem a 100as kovacsolast mar kazalban allt a sarkanybor es csont ket legendary szettet csinaltam elbol. Akkor meddig is kene varni hogy csinalj belole valamit mig egesz Whiterunt el tudod latni vele ?

Szerintem nem az iranyitas ami gazos sokkal inkabb a gui, es eleg inkonzisztens hogy ezt egerral azt billentyuzettel raadasul meg csak nem is ujrakonfoguralhato.
F3, vagy vegashoz kepest nagyon rossz bar mar megszoktam, eleinte nagyon szidtam oket hogy miert nem lehetett pcre normalis guit csinalni ez a konzilizalt helyett de ugy tunik pc mar annyi penzt se hoz nekik hogy ezt megkapjuk. :U

[ Szerkesztve ]

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3115) csab991


csab991
senior tag

Meg lehet találni azért a fokozatosságot, például minden armorszettnek adok 3-4 napot, aztán tovább lépek, ha smithing skillem úgy engedi. Így 46 szint alatt viszonylag szabályosan eloszlott, a steel, wolf, dwarven, plated steel, ebony, daedric, dragon szett kombó. A dragonarmort meg amilyen undorral fogadtam, azóta beleszerettem. :D

(#3116) Inv1sus válasza csab991 (#3115) üzenetére


Inv1sus
addikt

Én az elf armort fogadtam undorral, de a játék közbeni kivégzéseknél igazán ördögi alaknak tűnik a karakterem tőle.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3117) TTomax válasza warcat (#3100) üzenetére


TTomax
nagyúr

Sajnos nem megy.. :( Kétszer raktam már ujra, steam ellenőrzés... ki-be lépés... semmi... most a vga drivert rakom újra..aztán már nem tudom mit csináljak...ilyet még soha nem láttam... mod után kezdte el...

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#3118) Źşë'


Źşë'
addikt

sztem itt szinte mindenkinek mások a szokásai, és TES világát sem lehet ugyan úgy végigjárni, nem is beszélve a fejlődési rendszerről, nem lehet mindent kipróbálni egyszerre, mindenkiben rejlik valami amit próbál megvalósítani a játék adta lehetőségekkel, sztem egyáltalán nem baj az ha valaki a játék adta lehetőségekkel él, az még nem csalás
személy szerint nekem még sokat kell tanulnom a játékban, nem is nagyon szoktam játszani ehhez hasonló játékokkal, max olyanokkal amelyek rpg elemeket tartalmaznak, de ez a játék kifejezetten tetszik! Nem semmi hangulata van. Csíptem a Beowulf-ot is, és totál azt a feelinget érzem át, amit a film nézése alatt, egy mesés világban amit profin valósítottak meg a fejlesztők! A zene, a tájak részletessége és élővilága, a benne élő emberek és lények tulajdonságai, sztem nem nagyon volt még játék ami ezt így ilyen formában felvonultatta volna :C

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#3119) TTomax


TTomax
nagyúr

Meglett a hiba!!!!

"In win7 go to Control Panel -> Hardware and Sound -> Sound Pick your sound device that is set as default, click Properties. Go to the Advanced tab and make sure the 'Default Format' it is set to 44.1khz 16bit."
Source(s):
http://www.reddit.com/r/skyrim/comments/m7dqx/skyrim_crashing/

Azt nem értem,hogy akkor eddig hogyan ment... mert én a hanghoz hozzá nem nyúltam...
Viszont a mentett játékot buktam...

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#3120) Lenry válasza Źşë' (#3118) üzenetére


Lenry
félisten

+1

ha a játék lehetőséget ad rá (nem bug, nem exploit) akkor miért ne?
mondom ezt úgy, hogy 33-as szinten is még csak 80+os a smithingem, de igen, gyúrtam rá. célom van vele. tudjátok: szabad világ.

és 51 órányi játék után sem érzem fikarcnyit sem, hogy elkezdeném unni.

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3121) maszi99 válasza Mukorka (#3110) üzenetére


maszi99
őstag

14 lvl vagyok, és a küldikre mentem rá, és módszeresen felkutatok minden utba eső lyukat, gödröt, kavicsot.
Nehezen jövök rá a dolgokra angol tudás nélkül, de lassan kezd összeállni a kép.
Nagyon összetett a játék, és jó ha az ember választ magának 1 jó irányvonalat (harcos, varázsló, stb).
A legnagyobb meglepi akkor ért amikor 1 óriás eltalált, és az első ütés után vagy 20 métert repült a gyíkom.
Meg amikor a sárkányra azt hittem szobor, teljesen mint a gyűjtői változat mellé adott szobrocska, úgy nézett ki, volt döbbenet mikor meglepett :Y
Vagy 1 órát molyoltam a taktikával mire leszedtem, és ha még nem volt elég, akkor jött ráadásnak a maszkos varázsló.
Nem győztem hanyatt-homlok menekülni, hogy ne legyen végem, és tudjak szusszanni, de azért végeztem azzal is :C
Tehát menet közben ahogy jönnek a dolgok, mindig taktikázni kell számomra, de még nem ütköztem lehetetlenbe eddig.
Lehet másnak könnyű, mert a kovácsüllő előtt ül órák hosszat, de én inkább felkutatom a terepet, és megoldom a dolgokat, és sokkal nagyobb a feeling :))

http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html

(#3122) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Na végre befejeztem mára a melót, játszhatok egy picit. Utálom, hogy nincs időm rá. :(((

Köcsög böngészők...

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3123) SLYM válasza torma1981 (#2984) üzenetére


SLYM
veterán

kösz (csak azért írom ide a nevemet, hogy amikor erre rákeresek kiadja a kereső) :D SLYM

(#3125) Cathfaern válasza SLYM (#3123) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Kereső mellett opciók, részletes keresés, "Szűrés felhasználó szerint" ;)

(#3126) Źşë' válasza TTomax (#3119) üzenetére


Źşë'
addikt

engem a dead island szopatott meg a hang miatt... 7.1re volt állítva és mint kiderült nem szereti a térhangzást... csak ugye ezt nem tudtam, és ahogy állítgatom hangkari progiban a hangszórókat, úgy állítodik a nyamvadt win7es alap beállítás is, vagyis majdnem, mert fel felvált 7.1re, de vissza headphonesra már nem... azt külön kell / jobkatt hangszórók (tálcán az óra mellett), aztán ott lejátszó eszközök, majd kiválasztva az aktívat beállításra kattolva sztereo... kész vicc - am nekem recsegett tőle mint az állat, de legalább nem lépett ki, mert az sok minden másra is utalhat

am evga kari mellé nem járt batman aa kupon?

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#3127) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Nem unalmas játék ez. A House of Horror elég érdekes küldetés pl. De csak holnap tudom lezárni az ügyet. :(

Egyébként én is megtaláltam az ivóversenyes csávót. Neki köszönhetően gyarapodik az amúgy is hosszú küldetéslistám. ;]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3128) lumpen_stex válasza Inv1sus (#3097) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

szövegértési problémák....

nem azért unalmas, mert könnyen megölsz bárkit, hanem azért mert a története nulla egybites és a quest-ek megoldása annyiból áll, hogy követed a térképen a nyilat amire mutat az megölöd vagy felveszed és ennyi. vagy a kulcson, esetleg a falakon rajta van a zár kombinációja????? hát úgy látszik a mai player-ek többségének ez is elég. de ugyanez van a tv-ben is megforgatnak az asztalon egy müanyag hullát történet nulla de bevágnak pár kézikamerás snitt-et és már übekrály a film.

az pedig, hogy sokkal erősebb dolgokat lehet csinálni, mint találni. ez egy nagy ballance hiba. a másik meg az, hogy minden barlangban van enchanting pult meg alchemy asztal is. az obliban csak a varázslók egyetemén volt, de oda csak akkor juthattál be ha összes többi városban levő mage céh minden questjét megcsináltad és megkaptad az ajánlást. ha pedig elkaptak lopáson kivágtak és egy nagyon nehéz q után kerülhettél csak visza. pedig muszáj volt, mert a fegyvereket csak nagyon drágán töltötték újra és lélekkőből nagyon kevés volt.

ez konzolpistikéknek van akik eddig valami fps-el játszottak, azoknak tényleg meghatározó élmény lehet, de ha már van múltad ezen a téren akkor azt mondod unalmas. de nem kell messzire menni ott van a fallout new vegas, az is egyszerűbb mint a fallout3 volt, de mégis jó. nézd meg azt is majd megérted miről van szó.... vagy nem.

(#3129) torma1981 válasza lumpen_stex (#3128) üzenetére


torma1981
veterán

Igen ilyenekre tényleg odafigyelhettek volna! Mindjárt nem futkosna az ember 100-as bűvéléssel, meg kovácsolással! Megmaradna a fejlesztés,tápolás öröme,de ha maxra akarnád fejleszteni akkor sokkal nehezebb lenne és hosszabb! Szerintem egy ilyen volumenű játéknál nem az a lényeg hogy 2 óra alatt félisten váljon belőled mert utánna elveszik a játékélmény! Lassan,fokozatosan

[ Szerkesztve ]

(#3130) lumpen_stex válasza Klikodesh (#3114) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

"Fuggetlenel ettol mire elertem a 100as kovacsolast mar kazalban allt a sarkanybor es csont ket legendary szettet csinaltam elbol."

na ez meg a másik, miért raktak be egy olyan armort amihez max skill kell, de rosszabb, mint a 80..90-es szinten készíthető üveg vagy daedraikus??? én egy idő után már ki se vettem a cuccot a sárkányból, csak a pénzt, mert nehéz és nem jó semmire, de igy is van 20 csont és pikkely a ládában. ugyanakkor a daedraikus páncélhoz meg daedra szív kell amiből eddig 5db-ot találtam. ebből kettőt megettem lányos zavaromban így maradt 3db ebből lett két kard meg egy íj. szerintem a játék egyetlen kihívása összeszedni annyi szívet hogy elég legyen egy szet-re :DDD

(#3131) torma1981


torma1981
veterán

Meg ha kell minden zárat fel kell törnöd hogy fejlődjél mindenkit ki kel rabolnod! Ne a második városnál legyen majdnem maxos a zsebmetszés skill! Ha ezek sokkal nehezebben fejlődnének a szintlépés sem menne ennyire gyorsan!

(#3132) lumpen_stex válasza torma1981 (#3129) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

a valóságban 100-as kovácsolás + kovácsolást fejlesztő enchant a gyűrűn, nyakláncon kesztyűn + potion durván olyan 200-re tolja fel. igy lesz egy daedra íj 180-at sebző és egykezes daedra kard meg 95-öt...

egyszerűen szinthez kellett volna kötni a elérhető kovácsolás szintjét és az is óriás hiba, hogy egyszerű bőr készítésével ugyanúgy fejlődsz, mint pl üveg kovácsolásával. nehogy megunja a gyerek...

(#3133) torma1981 válasza lumpen_stex (#3132) üzenetére


torma1981
veterán

Pontosan! Komolyabb cucokkal tudnál csak fejlődni! A zsebelésnél is csak a nehezebben ellopható dolgokkal felődnél igazán! Nem a piti cuccok elcsenésével! A kovácsolás egy vicc! Tényleg szintekhez kellet volna kötni!

(#3134) lumpen_stex válasza maszi99 (#3093) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

azért vannak ilyen gépek benne, mert a fallout-ban benne van ezeknek a robotoknak az animációja + ai, kicserélték a skint és berakták.

(#3135) don pardon válasza lumpen_stex (#3134) üzenetére


don pardon
aktív tag

gondolom a dwemer gépekről van szó. Azért azt még tegyük hozzá, hogy már a Morrowindben is képviseltették magukat....

Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura

(#3136) Xerxész válasza torma1981 (#3133) üzenetére


Xerxész
őstag

Szerintem hamarosan érkezni fognak ilyen modok is.
Már írni is akartam korábban, hogy én olyan modokat várok már, amik a játékélményt javítják/színesítik. Pl. hogy ha bűntényt követek el, akkor a következő másodpercben még ne jelenjen meg az őr, hanem valaki értesítse őket, és akkor kérjék számon rajtam. Vagy pl. ez a fejlődési balansz... Vagy az összes állat/lény randomizálása. Úgy tudom, csak a sárkányok nincsenek szkirptelve a játékban, tehát a többi ellenfélnél is jó lenne egy ilyen mod, sokkal élvezetesebbé tenné a játékot. :)

(#3137) torma1981 válasza Xerxész (#3136) üzenetére


torma1981
veterán

Hát igen! De ezek már az előző részekben is hibák voltak! Ennyire nehéz javítani? Hát a körözés az meg külön vicc! Legalább ha itt elintézed a szemtanut nincs körözés! :-)

(#3138) Zsaki


Zsaki
csendes tag

Sziasztok! A játék jó ,a hangulata csodálatos viszont az egyensúly a kasztok közt teljesen el van rontva gondolok itt egy varázsló / harcos összehasonlításra . Nem értem miért kellett ennyire lerontani a destr. varázslatokat , mert ugye 50%-s perken kivül a sebzést nem lehet növelni ,mig egy harcosnál lesznek jobb fegyverek , sebzést növelő enchantok ,a varázslónál meg csak a manaigénnyel lehet játszani .

Másik probléma néhány quest bugos pl. az azura start sikerült újra felvenni ,van amit nem lehet leadni .

Mindent összevetve a játék egy kiváló fps/rpg hibrid erős konzolos beütésekkel egy 8.5-t megérdemel a 10-s skálán.

(#3139) csab991


csab991
senior tag

Az Azura star-ban, meg valami Razor of Mehrune küldetés alatt, 7 daedra szívet össze lehet gyűjeni, más küldivel még nem találkoztam de biztos van. Ez meg már elég egy armorszettre, meg két kardra+egy íjra.

[ Szerkesztve ]

(#3140) Enton válasza Xerxész (#3136) üzenetére


Enton
addikt

A körzésröl csak annyit, hogy tegnap setálok a vadiúj kutyámmal a most felfedezett Dragon Brigeben.
Elmegyek egy katona mellett aki azt mondja ismer engem.
Én meg jól nem hittem neki, visszamentem rákérdezni, vártam a szokásos szövegeket. Erre azt mondja hogy valamit elkövettem fizesek vagy dutyi.
Namondom ezt jól megszívtam.

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#3141) Youri válasza Enton (#3140) üzenetére


Youri
veterán

Amikor még csak úgy utánad szólnak, de nem követ, akkor elvileg le tudod rázni egy "I don't have time for this, do you?" mondattal.

RTX ON

(#3142) torma1981 válasza Enton (#3140) üzenetére


torma1981
veterán

A kisebb aüntetéskor modja ezt! :-) Ne állj vele szóba!

(#3143) atidzsiforc válasza lumpen_stex (#3128) üzenetére


atidzsiforc
őstag

Igazad van sajna, en is kezdem unni, pedig azt hittem, meg lesz minimum 100 ora. :(

r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt

(#3144) lumpen_stex válasza Enton (#3140) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

az a poén, amikor a követőd elereszt egy fireball-t ami sebzi a kutyát meg a lovat is, azok meg rámennek a követődre és sehogy se lehet leállitani.

(#3145) Qru válasza westcoastog (#3092) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

DragonSzörcsből kijövet nekem is leesik 30 környékére, pedig egy húzott i7 900 van meg egy GTX480, Mindenhol máshol stabil 55-60FPS-el megy.

#nincsbennetarcsi

(#3146) Lenry válasza lumpen_stex (#3128) üzenetére


Lenry
félisten

hányszor lesz még ez leírva?
a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim egyszerű, a Skyrim butított, a Skyrim egyszerű, a Skyrimben túl könnyű ez is, az is, amaz is.

jó, köszönjük.
3100 hozzászólásból ~1600-ban erről van szó. unalmas már

az Oblivion jobb volt?
a max Oblivionos karakterembe ~150 órát csavartam bele és ott én voltam az Atyaúristen is. minden kikúrt szervezetnek, céhnek, gittegyletnek én voltam a vezetője, olyan erős shock spellem volt, amivel egyetlen klikkre meghalt bárki. tudom, hogy 600 welkynd és 50 arken kő van a játékban, mert megvan mind. nincs egyetlen dungeon, ayleid rom, fűszál, ahol ne jártam volna. nincs egyetlen quest sem, amit ne csináltam volna meg. ja és van vagy 2millió aranyam.
a karakter meg nincs 50-es szintű se.
a Skyrimes karakterem 30-as, és nem vagyok még senki se.

a rohadtul istenített Oblivion akkor nem egyszerű?

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3147) TTomax válasza Źşë' (#3126) üzenetére


TTomax
nagyúr

Az azért érdekes,hogy egyszer ezt is állítottam a hibakeresés közben,de nem ide ,hanem rosszabb minőségre,de semmi változás nem történt...most meg láss csodát.Egyébként nagyon haragszom erre a steam-es meg cloud rendszerre,mert franc se kérte mellé,direkt a dobozosat vettem meg,nem is gondoltam steam is kell hozzá,nem tudom le lehet választani-e valahogy.Most a cloudot kikapcsoltam,de engem nagyon zavar a steam...
Sajnos nem adtak az eVGA.hoz semmit,mert a debüt napján vettem,akkor még nem volt akció. :)

[ Szerkesztve ]

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#3148) John Fowler válasza Qru (#3049) üzenetére


John Fowler
tag

Nem t'om, nekem egy passzív hűtésű 5750-nel high-on simán megy a játék 1600x1200-ben.
Eddig még meg sem röccent akárhány ember szaladt össze, vagy akármilyen tűz/füst van.
Mondjuk AA-t elvből sosem használok (nem tetszik, és nagy felbontáson sok értelme szvsz nincs)

Lehet, hogy inkább proci -esetleg RAM- limit van, mert a nevemnél lévő konfiggal ellentétben most egy 4.2-es PentiumG-vel, és 1600-os DDR3 RAM-okkal tolom.

A fagyásról még: nekem egyelőre néhány ini-állításon kívül érintetlen a játék. Nem akarom elkiabálni, de még egyszer sem dobott ki, pedig pár órám már benne van (level 22 v 23 vagyok, már nem is emlékszem pontosan)

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#3149) Plazmacucci


Plazmacucci
félisten

Én azt vettem észre, hogy ugyanazon a helyen, legyen az dungeon vagy város, random más fps-eket kapok. Valamikor vajsima, valamikor kicsi fostos dungeonban is alig van 25 fps-em. Nem értem. Ilyenkor kilépek, aztán újraindítom a gépet, és máris megint magas az fps. Meg néha kitörli a skyrimpref.ini-ből amit beírok. Ki érti ezt? :F

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3150) X Factor válasza Lenry (#3146) üzenetére


X Factor
addikt

minden kikúrt szervezetnek, céhnek, gittegyletnek én voltam a vezetője, olyan erős shock spellem volt, amivel egyetlen klikkre meghalt bárki. tudom, hogy 600 welkynd és 50 arken kő van a játékban, mert megvan mind.

Ezen sírtam egy darabig :DDD

Make things work

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.