Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3151) Qru válasza John Fowler (#3148) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

1680x1050-ben tolom minden fullban és maxon. Stabil 60-55 FPS-em van de ha Dragonszörcsből lenézek a Whiterun-ra nekem leesik kicsit. Nem mintha nem lenne elég a 30 rpg esetén... :)

#nincsbennetarcsi

(#3152) dy_nmq válasza Lenry (#3146) üzenetére


dy_nmq
aktív tag

:)) Lol ez tetszett

https://www.artstation.com/artist/dy217

(#3153) GypsFulvus2 válasza maszi99 (#3093) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Figyi, ennek a játéknak, a TES sorozatnak, és a mögötte álló lore háttérnek qrvára semmi köze nincs a DAO-hoz.
A gépek pedig a Dwemer kultúra szerves részét képezik/képezték. Ők abszolút technokraták voltak, olyannyira hogy eltűnésüket végül az okozta, hogy megpróbálták megépíteni saját mechanikus istenüket. Dwemer romok és gépezetek már 1996-ban kiadott Dagerfall-ban is felbukkantak, akárcsak a Redguard c. játékban, a Morrowindben pedig fél életedet eltöltheted Dwemer romokban és erődökben, amelyek hemzsegnek az ilyen gépezetektől. Kb 100 könyv szól róluk, kik ők, mik ők, hogy működnek a gépezeteik Ja, és nem voltak törpök, a TES-ben nincsenek törpök. Így néztek ki.
Szóval mindez tökéletesen idomulva van a játékhoz, ha neked zéró lore ismerettel nem jön be, akkor az egyéni szoc probléma.

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#3154) Lenry válasza Lenry (#3146) üzenetére


Lenry
félisten

arken, meg a f*szom. varlan kő az...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3155) Klikodesh válasza Zsaki (#3138) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Ezt irtam en is, a a magusokkal nagyon ki lett. Szerintem tok evidens meg akkor is ha nem specializaoldsz semmire, pl nekem meg van 20 perkem amit eloszthatok csak a kovacsolasra es a lopakodasra tettem. igy jol osszehasonlithatoak de a perkek meg jobban eltolnak a harcos iranyaba az erofolenyt.

Raadsasul gyakran inkabb hatraltatva vagyok ha varazsolnek mert belekerul valaki a spell hatosugaraba es az eye of magnus kuldtesben volt amit ketszer kellett ujrajatszanom mert valakit veletlenul eltalaltam a harc kozben s miutan mindenkivel vegeztunk nekem esett az egesz varazsloiskola.

Bugos questekrol csak annyit vegig csinaltam a companion kuldeteseket meg is gyogyitottam magam megis tovabb szamolja a napokat a statisztikaban es nem kapok jol pihent bonuszt se raadasul meg halott companiont is foltamasztott...

A beragadt quest itemek nagyon jok, mire mar ha egyaltalan meglesz az ekko szett pl 12t fog nyomni sulyban de amig nincs meg az osszes nem lehet tuladni rajta.
Gondolom a vicc az lesz ha valami csodaval hataros modon az osszeset osszeszedem majd kapok erte valami rohelyes osszeget amit egy raid alatt a dobott ebony fegyverek fedeznek, mert eddig kb ennyire kiegyensulyozott a jatek.

Harocp ini beallitasok hogy kicsit jobb formaba hozzuk ezt a tuningolt gamebryot.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3156) Mukorka válasza Lenry (#3146) üzenetére


Mukorka
addikt

De hát a skyrim egyszerű

:D

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3157) Lenry válasza Lenry (#3154) üzenetére


Lenry
félisten

varla bazeg. mennyé inkább dolgozni, ahelyett, hogy nem tudsz írni

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3158) GypsFulvus2 válasza Lenry (#3157) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

És hány db Transcendent Sigil Stone-od volt? ;) :D

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#3159) Klikodesh válasza lumpen_stex (#3130) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Mehrunes razor questet megcsinalod es rendszeresen spawnol oda ket deaedrat. De a daedra questeket megcsinalva mire en a mehrunest befelyeztem mar volt 10 darabom tehat annyi van amennyi neked kell a kovetok meg erjek be a legendary sarkanypancellal. ;) S meg mindig nincs meg a 15 artifactem tehat akadok meg daedraba szerintem, illetve neha az alkemistak is aruljak oket ahoz kepest milyen ritka nem is draga.

Igen nagyon erthetetlen hogy miert a 90 es skillhez kotott cuccok a jobbak, ez nekem 4 perkbe kerult mert sajna balrol az elf uveg agon ertem el a 100at, erre kiderul hogy a masik agon vannak a legjobb fegyverek... :(((
Miota ezt korrigaltam nem is koltottem perket hatha mas is skill tree ilyen jol atgondoltam lett megcsinalva...

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3160) Lenry válasza GypsFulvus2 (#3158) üzenetére


Lenry
félisten

a Sigil köveket mindig elhasználtam, úgyhogy nem tudom mennyi van belőlük.
elvileg Oblivion kapunként egy.

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3161) lumpen_stex válasza Plazmacucci (#3149) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

felraktam a sparta-s kiáltást azóta laggol ha dungeonba megyek, sztem max olyan 20fps lehet, kint meg nem. ki érti ezt..

(#3162) lumpen_stex válasza Lenry (#3146) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

a tényken nem vátoztat a rinyálás...

(#3163) lumpen_stex válasza lumpen_stex (#3162) üzenetére


lumpen_stex
aktív tag

ja és... szövegértés vajon mi...

(#3164) imibogyo válasza lumpen_stex (#3163) üzenetére


imibogyo
veterán

ja és... a szerkesztés gomb vajon mi... :U

(#3165) Lenry válasza lumpen_stex (#3162) üzenetére


Lenry
félisten

kérdésemre nem válasz a beszólás

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3166) GypsFulvus2 válasza lumpen_stex (#3162) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

A tényeken nem. Amit leírtál, az vélemény. A sajátod. Másoknak másmilyen van. Tudod, a vélemény olyan, mint a segglyuk... :P

Lenry: De Sigill Stone-ból is többféle volt ám! ;]

[ Szerkesztve ]

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#3167) John Fowler válasza Xerxész (#3106) üzenetére


John Fowler
tag

Engem is mindig meglep, hogy sokan túl könnyűnek találják a játékot.

Én kb egyforma ütemben nyomom a mellékszálakat is meg a főküldetést is, és level20 felett járok kicsivel (talán 22, bár mindegy)
A nehézség adepten van, de eddig bármilyen új szörnnyel találkoztam először, az mindig 2-3 ütésre lecsapott. (kardfogú tigris level10 körül, hegyi troll level 6-7 körül, mamutok még level18-19 körül is, stb-stb)

Lehet, hogy az a dolog titka, hogy semmiben sem übertáp a karakterem, az armor ratingom pedig elég sokáig 100 körül volt (csupa light armor, pajzs nélkül)
Pedig nincsenek nagyon szétaprózva a perkjeim, amin a legtöbb van, az a one-handed és a light armor (mindkettő 50-es szint kb 4-4 perkkel), viszonylag jó még a destruction, ami kb 40-es (én vagyok csak az egyedüli aki szinte mindig villámokat szór?) és a restoration is, ami hamarosan 40 körüli lesz. Ezen kívül csak a smithingen van még perk -felküzdöttem az elf armorig, tegnap este pedig 60-ig, hogy a mágikus tárgyaimat is turbózhassam, így pajzs nélkül most kb 200-ra ugrott az armorom.

Harcolni tipikusan dual destroval szoktam messziről, majd ha elfogy a mana, megcsapkodom buzogánnyal is az ellent, közben heal-elem magam erősen.
Visszafordulnom még sosem kellett, de volt pár alkalom, amikor nagyon megizzadtam (akár sárkánytól is, de legutóbb az a tollas tűzlövő boszorkányszerű izé szorongatott meg nagyon.) Mondjuk kísérőt sosem viszek magammal, mert legtöbbször csak útban vannak; a light armor miatt elég sok a szabad kapacitásom loot-cipelésre. Mondjuk Lydia már full Dwemerben nyomja otthon, mert a neki illő cuccokat mindig átadom mikor hazaérek; szóval biztos táp lenne, de akkor sem viszem el, mert dungeonban utálom amikor körülöttem lófrál, és idegesít a tudat hogy még rá is vigyáznom kell.

Valószínű egyébként hogy a light aromor a hendikeppem, mert amióta 200 lett az armor ratingom (elven pajzzsal 250) azóta kicsit tartósabb a karakterem, képzelem milyen lehet mondjuk 5-600-as heavy-vel. A durva az, hogy 200-zal szűk helyen nagy fizikai sebzéses monszták még mindig nehézséget okoznak.
Thief guildos armorom van elf fegyverekkel, mana 220, HP 150, stamina 130 ha jól rémlik.

Eddig csak 2x enchantoltam - mindkétszer fegyvert, magamnak.
Lélekkövem annyi van mint a szemét, bár hozzátartozik, hogy a Morrowind óta reflex-szerűen rábukok minden lélekkőre amit csak találok; komolyan, sokszor könnyen nyitható vitrinekben otthagyok elf meg dwemer fegyókat, de a lélekkövet akkor is ellopom ha hárman néznek :D. (Oblivionban a tolvaj karimmal csináltam éjszakai missziókat: megvártam a hajnal 3-at, és módszeresen feltörtem a városban az összes drága boltot. Csak ékszert és soul gemet loptam :) )
Skyrimban legutóbb egy dwemer romban harcolva találtam döbbenetesen sok követ; szerteszét volt szórva az asztalokon, ládákban, oltárokon, plusz a szörnyek is elég sűrűn dobtak.

Vadászni egyébként nem íjjal szoktam, hanem varázslással: villámokat lövök, mert azzal sokkal könnyebb célozni, mivel gyakorlatilag azonnal lecsap és nem kell megvárni amíg a kilőtt varázslat célba ér.
Egyetlen hátránya a dolognak, hogy dual castolva néha akkorát üt a szarvason, hogy átbucskázik mindenen, és alig találom meg merre gurult a hullája.

Ez az egy egyébként elég idegesítő a fizikában; a tömegarányokat nem találták el. Pl. medvére shoutolva az is úgy nekiütődik, majd lepattan a szikláról, mintha valami flippergolyó lenne...

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#3168) whitezo88


whitezo88
nagyúr

tegnap easiest-re voltam kénytelen visszavenni a nehézséget pár Dremora Kynval miatt. Azura küldi végén szórták a 80akat sebző tűzgolyóikat, ketten is. kétszáz HP-m van... és mire odaérek hozzájuk, már lőttek kettőt... zavaró az imbalance, más ellen 1 csapás, más (nem boss) meg 2 csapás, lövés. a harcos dremorákat könnyebben szétszedem.

(#3169) Lenry válasza John Fowler (#3167) üzenetére


Lenry
félisten

Ez az egy egyébként elég idegesítő a fizikában; a tömegarányokat nem találták el. Pl. medvére shoutolva az is úgy nekiütődik, majd lepattan a szikláról, mintha valami flippergolyó lenne...

ki tudja mekkora erőt jelent az a shout...

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3170) Plazmacucci válasza John Fowler (#3167) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Én rábaszok az ellenre egy power attack-ot warhammerrel, attól le is térdel. A másodiktól meghal. A bossoknál benyomom a Nord adrenalin rush-t, és máris nem fogy a sztamina. Sárkány fejét is így lehet csapkodni, nem tud visszaütni, mert földhöz verődik a feje a nagy ütéstől. Csak a hátráló lövő mágusok tréfálhatnak meg.

(#3169) Lenry
Nálam az első sárkány hullája bekerült valahogy a városba, és ott pörög félig a földbe fúródva...

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3171) John Fowler válasza Lenry (#3169) üzenetére


John Fowler
tag

Tökmindegy, buzogánnyal is el tudok pattintani egy embert jó messzire.
Ráadásul nem az a baj, hogy messzire száll, hanem utána még viszonylag sokat pattog a tereptárgyakon, és ha 1 fokos lejtőre érkezik, akkor addig csúszik lefelé, amíg be nem akad végleg valamibe.

Ergo az objektumoknak, embereknek, stb-nek nagyon kicsi a tömege.
Realisztikus fizikát már tíz éve is tudtak írni mindenféle gyorsító nélkül.

Utoljára nyavajgok én is az UI miatt: nem az a baj, hogy nem tökéletes, hanem az, hogy ordít róla, hogy bill+egér kombóval SENKI sem próbálta ki a tesztelők közül; vagy ha kipróbálták, akkor egy "ehh, le van szarva; működik" felkiáltással annyiban hagyták.

Ez a baj. A tudat, hogy filléres ráfordításból ezerszer jobb is lehetett volna -persze akkor minden konzolos a PC-re irigykedne újfent, ami ugye hová is vezetne... :U

Ed: typo

[ Szerkesztve ]

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#3172) Xerxész válasza John Fowler (#3167) üzenetére


Xerxész
őstag

Nem tudom, én olyan vagyok, hogy szeretek mindent kipróbálni és utána használni, ezért van az, hogy perkeket is sokfelé tettem...jó, azért One-Handedre gyúrok főképp.

Ha éppen varázsolni akarok, akkor azt használom, ha épp kétkezes ork kalapáccsal akarok csapni, akkor azzal csapok és gyakran használom a pajzsot is. Ennek köszönhető, hogy nekem sosem lesz egyik képesség téren sem Über Soldatom, és nyilván ennek is közsönhető, hogy könnyebb ellenfelektől is gyakran kikapok. De abszolút nem zavar. :) Több a kihívás, változatos a fegyver/mágiahasználat.

Nekem így tetszik... Ha van 20 féle varázslat, szeretném mind a 20 félét gyakrabban használni, ugyanez igaz a fegyverekre is, persze ott azért eldobom a már gyengébbeket. Meg persze kedvenc is van. Pillanatnyi állapot szerint kétkezesből ork kalapács, egykezesből acélfejsze, de kardot is gyakrabban használok. Íjból még csak a birodalmi van, acélvesszőkkel.
Mágiából destructiont használok tűz és áram kb. 50-50%-ban, mert mindkettő tetszik. :D Olyan szépre sikeredtek a varázslatok! (Nézzétek el nekem az ámuldozást, új vagyok TES téren). :))

(#3173) viharhozo


viharhozo
addikt

1. Mersekelten szoktam varazsolni. Nemreg csinaltam meg az asatasos kuldetest Winterhold (Under Saarthal) mellett. Azt vettem eszre, h egyszeruen nem fogy a magicka, ahogy varazslok, azonnal visszatoltodik. Aztan egyszer csak megszunt ez a hatas. Egesz biztos vagyok benne, h nem vettem fel semmilyen targyat. Mi lehetett ez?

2. Nem jatszottam az elozmenyekkel. A dual destro pontosan mit jelent? Lovok egy fireballt, majd egybol utana meg egyet?

3. Mi az, h "Soul gems provide extra magicka for recharging."? Ha ujratoltom, toltodik a magicka is?

A nehezsegi szintnek valoban vannak erdekes dolgai. En pl. kiirtottam a Dark Brotherhoodot es ez az elit tarsasag gyakorlatilag megsebezni sem nagyon tudott, mikozben 3-4 10 aranyas karddal hadonaszo mittudomenmi (ugy neznek ki, mint a dogok a Descentben) egesz siman kicsinal.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#3174) Klikodesh válasza whitezo88 (#3168) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Engem az elso briar heart lepett meg, viszonylag konnyeden vettem mar mindent, a sarkanyokat Dragon priesteket is mar rutinosan kezeltem bar ezekhez kellenek a potionok.

Egyszer csak jott egy ilyen es szerintem durvabb mint az elobb emlitett boss ellenfelek, azokkal szemben o gyors varazslatokkal es kozelharcban is nagyon ott van es emberi meretu nem akadd fennt tereptargyakon, jo a pathfindingja rajtam volt mint feher a rizsen s kozben vegig mindent nyomott ram amit lehetett. :Y :DDD

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3175) GypsFulvus2 válasza Klikodesh (#3174) üzenetére


GypsFulvus2
őstag

Szerintem elkényelmesedtünk. :) Én is említettem már korábban több helyen, hogy sokkal kiszámíthatatlanabbá vált a harc. Nekem ez tettszik, hiszen még egészen magas szintű karakterrel is érhetik meglepetések az embert, nem fullad az egész félisten karakterrel végrehajtott monoton mészárlásba.

"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)

(#3176) Viper26


Viper26
nagyúr

Hol/mennyiért lehet házat venni, van valamilyen összefoglaló guide a játékhoz? :B

iPhone 14 | FR955

(#3177) Inv1sus válasza viharhozo (#3173) üzenetére


Inv1sus
addikt

Lehet hogy volt rajtad egy 8 órás áldás. Nem árt néha ránézni a magic menü-ben az aktív hatásokra.

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3178) Klikodesh válasza Viper26 (#3176) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Whiterunban 5K, Markathban ingyen tied lehet egy, Winterholdban ugy a varazsloiskolaban lehet helyed. A tobbiben meg nincs hazam vagy nem tudok rola. :DDD

Whiterun Breezehome 5,000 6,800
Markarth Vlindrel Hall 8,000 12,200
Riften Honeyside 8,000 12,300
Windhelm Hjerim 12,000 21,000
Solitude Proudspire Manor 25,000 36,000

[ Szerkesztve ]

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3179) Ilsyde


Ilsyde
őstag

"A bullet in ya heeeaaaad
A bullet in ya heeeeaaad
You got a bullet in ya fuckin' heeeaaad!!"

:D

(#3180) Plazmacucci válasza Ilsyde (#3179) üzenetére


Plazmacucci
félisten

úú milyen armorja van? nálam csak most kezdenek megjelenni a dvarwen cuccok. lvl13

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3181) Viper26 válasza Klikodesh (#3178) üzenetére


Viper26
nagyúr

Markath alapból látszik a térképen?Ha nem, merre keressem? :)

iPhone 14 | FR955

(#3182) Klikodesh válasza GypsFulvus2 (#3175) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Uj ellenfel volt nyilvan hozza kell szokni az elso vagy ez esetben inkabb a masodik sarkany es az elso dragon priest is nehezebben ment kesobb mar rutinbol jon, de nehany briar heart utan is fenntartom hogy azok a legdurvabbak a jatekban.

S kicsit fura hogy ilyen random csavo kemenyebb dio mint a bossok.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3183) Klikodesh válasza Viper26 (#3181) üzenetére


Klikodesh
senior tag

Szerintem fennt van alapbol. ha nem latszik akkor valami konyv tuti felteszi a terkepre mint ahogy az oszlopok javat is. Egyebkent a jatekhoz mellekelt terkepen fennt van. :DDD
A legnyugatibb tartomanyban talalod kb whiterunnal egyvonalban.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3184) whitezo88 válasza Ilsyde (#3179) üzenetére


whitezo88
nagyúr

tegnap legalább kétszer öltem meg Lydiát... egyszer egy kaszálós power attackba állt be, aztán az íjem elé, pont mikor lőttem...

(#3185) matyi94


matyi94
senior tag

Nem tudja valaki, miért van az, hogy ha rárakok egy archery enchantot a sisakomra, a többi cuccra már nem engedi ugyan azt rátenni? A soul trapet engedte rátenni 2 féle fegyverre is.

Legyen szép napod!

(#3186) John Fowler válasza viharhozo (#3173) üzenetére


John Fowler
tag

2-re válaszolva a dual destro alatt azt értem, hogy mind2 kézbe ugyanazt a spellt rakva (és a dual casting perket megszerezve) és egyszerre elsütve egy erősebb varázslat jön létre.
Pl shocknál egy erősebb villám, mint az egykezes.

''A kocsmáros ért ehez, mert itt már öltek orvost is -régi étterem'' Rejtő: Piszkos Fred, a kapitány

(#3187) Plazmacucci válasza whitezo88 (#3184) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Énmeg néha mentek, megölöm tíz-tizenötször, mindenféle módon, aztán load game és kalandozok tovább. Kell a feszkólevezetés.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3188) Mukorka válasza John Fowler (#3186) üzenetére


Mukorka
addikt

Most raktam rá az impact perket, jó cucc, kicsit pihenteti a legtöbb támadót felkínálva a tökéletes pofánshoutozásra :)

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3189) LeslieG Jr.


LeslieG Jr.
őstag

Vigyázzat talán SPOILER!!!

Aki még nem tudná esetleg. :P

Egy kis segítség térképhez:

Ha ellátogatsz Whiterun-ban(miért ne tennéd :DDD ) és elmész Dragonreach palotához fent az emeleten a (Jarl jobb oldalánál kell felmenni) van egy térkép az asztalon teli piros és kék zászlókkal. Itt ha kattingatsz a térképre megjelenik a térképeden is azoknak a helye.(Persze a fontosabb városok) Így nem kell keresgélni hogy merre mi van. Persze ettől még nem tudod használni a Fast Travel funkciót mert még nem voltál ott. Ugyhogy el kell gyalogolni vagy lovagolnod oda. De így már tudod merre kell menni az adott helyhez. ;)

Remélem segítettem kicsit. :B

[ Szerkesztve ]

CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|

(#3190) Inv1sus


Inv1sus
addikt

Miért nem tudok feltölteni képet? :F

1440x900 jpg, 400kb és nem engedi.

[ Szerkesztve ]

*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

(#3191) Lenry válasza Inv1sus (#3190) üzenetére


Lenry
félisten

más se.
bugos a RIOS

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3192) raus


raus
aktív tag

Sracok Whiterun-ban lattatok egy Redguard nöt esetleg? Ket csavotol kaptam a kvesztet hogy talaljam meg. Arra gondoltam hogy egy ideig kvesztelgetek Whiterun-ban, megveszem a hazat aztan telepakolom szajreval es majd raerek foglalkozni a fö szallal. Egyebkent visszamentem a Jarlhoz illetve a varazslojahoz a dragonplate-tel es legyöztem az elsö sarkanyt is az örtoronynal de nem ad tovabbik küldiket de a Jarl sem. Viszont a varoslakoknal van sok kveszt. Ezeket röviden leirnatok nekem? Ezekkel lehetne komoly fegyokhoz jutni? Kellene valami jofajta enchantolt kard. Vagy soultrap fegyo hogy gyüjtsem a lelkeket mert vagy 25 soulgemet talaltam mar. Mondjatok valami ertekes kvesztet ahol valami varazsfegyo a jutalom, vagy egy olyan dungeont ahol ilyen loot van
pliz! :R

(#3193) frame>24 válasza Klikodesh (#3182) üzenetére


frame>24
addikt

Mert azt akarták, hogy a shoutok unlockolása miatt sárkányt ölni mindenképp tudj (vaze, az első küldetések egyikénél már le lehet ölni a dragont); a kalandosabbak majd botlanak nehéz ellenfelekbe is.

Így aztán Szent György forog a sírjában. :DDD ez meg Prágában

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#3194) matyi94 válasza raus (#3192) üzenetére


matyi94
senior tag

SPOILER!
Az egyik kocsmaros no az.

Legyen szép napod!

(#3195) Lenry válasza raus (#3192) üzenetére


Lenry
félisten

na ne szórakozz...
a karakterem mentését ne küldjem el? akkor nem kell megcsinálnod a küldetéseket sem.

Ezeket röviden leirnatok nekem?

mit írjunk le? odamész, agyonbaszod, kilootolod visszamész. nagyjából ennyi.

egyébként meg: The Elder Scrolls Wiki és UESP

[ Szerkesztve ]

Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data

(#3196) Plazmacucci válasza raus (#3192) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nézz be az ivóba.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#3197) Xerxész


Xerxész
őstag

Segítenétek egy kicsit enchant terén? Azt értem, hogy ezekkel jobb cuccok állíthatók elő. De...pl. ruhából kinyert extrát nem lehet fegyverre rakni? Mert eddig én csak ruhákat enchanteltem, azokat próbáltam meg fegyverre tenni, nemigazán jött össze. Gondolom, akkor csak mágikus fegyvert enchanteléséből kinyert extrával lehet saját fegyvert erősíteni?

(#3198) Mukorka


Mukorka
addikt

Nekem nem nagyon dobàl dwarven cuccot de igazán harci fegyvert se. Olvastam wikin hogy nem csak a szint szerint adja a cuccokat hanem a skill szerint is. Van sok staffom meg mágikus cuccom :)

Lvl 19 vagyok

[ Szerkesztve ]

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3199) Klikodesh


Klikodesh
senior tag

Skyrim Csatajelenetek az eroviszonyok erzekeltetesere jo.

CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.

(#3200) dlna


dlna
csendes tag

Spoiler Alert!
Hogy tudom foglyul ejteni Odahviinget? :O

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.