Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:00:15

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19951) Micsurin


Micsurin
nagyúr

Ez az Esbern bátyám szerintem nem is BUG :DDD hanem feature :D ajtót nem nyitja , majd az asztalnál nem szólal meg :DDD

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19952) XXArcAngelXX


XXArcAngelXX
tag

Sziasztok! Kérdésem/kérésem lenne.

Még régebben próbáltam moddolni a Skyrimet de valahogy nem nagyon jött össze. Az általános kinézeten szeretnék változtatni ( azt tudom hogy valami unoff patch meg hd pack meg hd 2k pack meg valami Overhaul ilyenek vannak hozzá de hol?), esetleg az hudon, lehetnének jobbak benne a csajok (maybe prosti mod vagy ilyesmi), illetve olyan ellenfél szegény a környezet, lehetne több sárkány/imperial/stormcloak.
Nexus mod managerhez próbáltam felregisztrálni de nem ment mert csak loading és más semmi.

Valaki kérem segítsen!

The brightest flame casts the darkest shadow... Let the Universe Burn!!! BattleTag: Gabriel#21210

(#19953) Micsurin


Micsurin
nagyúr

a DLC-hezz nincs magyarítá ? nincs bajóm az inglisel de mégis csak jobb lenne ha magyarul lenne :U

szrk.:22 óra alatt , (companiont elvittem addig míg kutya lesz belőlem !!! ) alatt szakértőn a fő szálnak vége :DDD most jönnek a dlc :C

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19954) Kódos válasza Micsurin (#19953) üzenetére


Kódos
aktív tag

Még nincs magyar változat,azonban már fordítják!

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19955) Micsurin válasza Kódos (#19954) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Na ez remek :R

más: a Pengének , hogyan toborozhatok ? pl itt van Aela ( a vadász, companion...) , elvileg belehet vettetni a pengébe vagy mi , :F

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19956) Kódos válasza Micsurin (#19955) üzenetére


Kódos
aktív tag

Ezt nem tudom szerintem nincs is ilyen lehetőség legalábbis Ms.fogorvos még nem találkozott ilyen lehetőségekkel :DDD

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19957) genndy válasza Micsurin (#19955) üzenetére


genndy
addikt

Beszélsz velük, aztán majd szólnak ha vihetsz tagokat. Már nem tudom pontosan melyik főszál-küldi után lesz ilyenre lehetőség.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#19958) aftercooler


aftercooler
aktív tag

Sziasztok!!

Hogy lehet a skyrimba kész player karaktert berakni?
Itt találtam párat: http://www.loverslab.com/files/file/137-girls-of-skyrim-player-character/
De nem tudom berakni őket.Bemásoltam a fájlokat a data mappába de nem jelennek meg a játékban.
NMM-el is próbáltam,de nem jó úgy sem.
Hogy lehetne játszhatóvá tenni őket?
Tudtok még valami oldalt,ahol ilyen kész karakterek vannak?

Köszi!!

(#19959) Brett001


Brett001
aktív tag

Tudom, hogy már sokszor volt kérdés, elnézést előre is, de ismét a legendássá tétellé válással kapcsolatban kérdeznék. Mert ilyen hülye vagyok, de még mindig nem tiszta a dolog. :) :F

Szóval egy konkrét példán keresztül. Az egykezes harc eléri a 100-at. Ha nem teszem legendássá, akkor megáll 100-on és már nem nő az érték sehova, akármennyit is kardozok?
Ha legendássá teszem, akkor ugye visszaesik 15-re. Akkor a felszabaduló pontokat a csillagképes képességek menüben szétoszthatom? Tehát mondjuk 1 pont pusztitásra, 1 kovácsolásra stb...vagy akár minden pont pusztításra?
Ami különösen nem világos, ilyenkor a 15-re visszaesett egykezes harc képességem csak "papíron" lesz 15-ös, hogy tudjon tovább fejlődni és lépegethessen ismét a 100 felé, de 100-as ügyességgel kardozok, vagy újra 15-ös szinten bénán harcolok karddal mint zöldfülű kezdőként a játék elején? Mert akkor mi értelme van, hogy azt mondják Tamriel szerte, hogy hű meg há ez a Brett egy legendás kardozó, közbe meg egy béna kezdő vagyok. :DDD :F
Na ezt kellene tisztába tenni. :R

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#19960) Skyhunter válasza Brett001 (#19959) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Ha nem teszed legendássá, akkor marad 100-on, akármennyit kardozol. Mondjuk van rá mod, hogy tovább tudd fejleszteni, igaz nekem 100-ról 110-re felmenni annyi ideig tartott, mint kb 20-ról 100-ra. Ha legendássá teszed, a felszabaduló perkpontokat bárhova teheted, tehát mehet kovácsolásra, vagy pusztításra, akármire.

Ilyenkor nem csak papíron esik vissza 15-ösre a skill, hanem "valóságban" is. Mondjuk pl lvl80-on, lvl80-as ellenfeleknél, ha egy fegyverskill-t visszeteszel 15-ösre.....na az kemény lesz visszaszintezni újra. :)

Szerintem az egyik legjobb a kovácsolást legendássá tenni. Én pl most lvl44-en legyártottam az első teljes szett daedric páncélomat, majd a kovácsolást reseteltem. Iszonyú mennyiségű vas, bőr, dwemer nyersanyag áll rendelkezésre tarcsiban, hamar vissza fogom tornázni magam, és kaptam 6 perkpontot.

[ Szerkesztve ]

(#19961) genndy válasza Brett001 (#19959) üzenetére


genndy
addikt

Az egykezes harc eléri a 100-at. Ha nem teszem legendássá, akkor megáll 100-on és már nem nő az érték sehova, akármennyit is kardozok?
Így van.

Ha legendássá teszem, akkor ugye visszaesik 15-re. Akkor a felszabaduló pontokat a csillagképes képességek menüben szétoszthatom? Tehát mondjuk 1 pont pusztításra, 1 kovácsolásra stb... vagy akár minden pont pusztításra?
Igen, feltéve hogy elég fejlett vagy az adott skillből és tudsz rakni pontot a perkre. Tehát ha csak az egykezes harcból fejlődtél (de ilyen úgysincs), és minden más 15-ös, akkor nem tudod kiosztani a perkpontokat. Elveszni nem fognak, akkor szépen gyűlnek és majd kiosztod őket ha eleget fejlődsz.
Illetve ha újra kardozol, akkor a kardozásra is visszarakhatod.

Ami különösen nem világos, ilyenkor a 15-re visszaesett egykezes harc képességem csak "papíron" lesz 15-ös, hogy tudjon tovább fejlődni és lépegethessen ismét a 100 felé, de 100-as ügyességgel kardozok, vagy újra 15-ös szinten bénán harcolok karddal mint zöldfülű kezdőként a játék elején?
Valóban 15-ös kezdő módon, bénán kardozol.

Mert akkor mi értelme van?
Az az értelme, hogy bármeddig fejlődhetsz. A rendszer előtt ha iszonyú nyögvenyelősen (mert nem volt elég perkpontod, nem oszthattad újra őket. Amit kiosztottál, az ott maradt. Emiatt ami a végére maradt skill, arra nem jutott perkpont, és ilyenkor sokkal lassabb a fejlődés, meg sokkal nehezebb kihasználni a skilleket) mindenből 100-ra fejlődtél, akkor 81. szintű lettél. És slussz, vége volt a dolognak, se fejlődés, se szintlépés, se perkpontok. Viszont még hátravan a játék fele.
Így viszont vagy elkezdhetsz fejlődni más ágból (mondjuk harcosból átnyergelsz varázslóvá), vagy újra fejlődhetsz harcosként. Mindig lesz értelme a képességeket fejleszteni, mert tudnak fejlődni, és így szintet lépsz, perkpontot kapsz, stb. Ennyi a csavar benne, hogy újra "kezdőként" kell ügyeskedned. De addigra már rég van szuper páncélod, varázskardod, meg minden, tehát könnyebb dolgod van mint a játék elején volt. Meg érdemes a "szakmákat" többször húzni, akkor az kevésbé lesz hátrányos a csatákban.
(Saját példa: legutolsó karakteremmel már elég rutinosan tolom, úgyhogy készültem a Legendarykra, és folyamatosan spájzoltam be az alapanyagokból, lélekkövekből, stb. Amikor elhatároztam, hogy Legendaryvá teszem a kovácsolást, akkor kaptam az összes alapanyagot, jól túlterhelve elsántikáltam a munkapadig, aztán 20 perc alatt újra 100-as lettem belőle. Közben léptem 4-5 szintet, és azokat a pontokat kioszthattam.)
Illetve nehezítésnek jó, ha már könnyű a játék, akkor meg lehet próbálni 15-ös karddal/páncéllal/blokkal nekimenni egy 50-60. szintű Draugr Deathlordnak. Élvezetes és hosszú csata lesz... ;]
Egyébként magasabb szinten egyre többet kell fejlődni egy szintlépéshez, úgyhogy azért a mostani 255-ös határt nem hiszem hogy sokan megcélozzák. Olyan 120-130. szint reális lehet az alapjáték és összes DLC végére.
Kicsit szerencsétlenül nevezték el "Legendásnak", de ez illett a koncepcióba, mert minden legmagasabb szintű tárgy/képesség/nehézség ezt a megnevezést kapta.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#19962) Brett001 válasza genndy (#19961) üzenetére


Brett001
aktív tag

Köszi szépen a kimerítő választ, így már világos minden. :R Így elolvasva, végig gondolva tényleg logikus és jó a rendszer. Az előző TES-ekkel nem játszottam, de akkor úgy értelmezem, hogy az Oblivionhoz képest ez hasznos, pozitív változás. Az utolsó mondatodban van a lényeg, hogy nem a legszerencsésebb a legendary elnevezés, ez tévesztett meg engem (meg gondolom még sok újoncot), hogy úgy válok valamiből legendásan jóvá, hogy elvesztem ama képességet. :) Most már vannak olyan képességeim, amiben 80 fölött járok, szóval hamarosan én is eldönthetem merre hány méter. Azért jó, hogy nem vagyok kötelezve semmire és variálni is lehet. Én varázsló vonalon nyomulok és pl. a pusztitás képességet nem szívesen legendáznám, hogy visszaessek 15-re - hacsak nem, azért amit említettél, hogy lehet nehezíteni játékot - viszont a zárnyitást simán feláldozom, ill. a pl. bűvölés is beáldozható, igaz hogy 15-re visszaesek, de az a kard vagy páncél amit mondjuk 90-es szinttel jó erősre bűvöltem nálam marad. :D

"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester

(#19963) Micsurin válasza genndy (#19957) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Köszi , a fő szál az kész :DDD tegnap éjjel neki estem és azt a fránya Alduint jobb létre szenderítetem , igaz ittam egy kevés hp regen potit közben :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19964) CJ4567 válasza Micsurin (#19963) üzenetére


CJ4567
veterán

Hanyas szinten győzted le? Nekem 12-es szinten egy két fegyveres harcossal elég könnyű volt :D

No Sana No Life

(#19965) Micsurin válasza CJ4567 (#19964) üzenetére


Micsurin
nagyúr

warri 13, pajzs + kitűnő pengék kardja + full lemez páncél (kitünő) 11-14 hp regen potim volt kb ennek a segérenéztem :DDD

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19966) CJ4567 válasza Micsurin (#19965) üzenetére


CJ4567
veterán

Egy Eastern Dwemver Battleaxe(kitűnő, Immersive Weapons adja hozzá ha jól tudom), Penumbra(Immersive Weapons), Nahkriin maszkja, és Dwemver páncélszett.

No Sana No Life

(#19967) Micsurin válasza CJ4567 (#19966) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Törp szett volt , a lemez erősebb , és mostdupla pengék kardját használok :C :R így OP csíter wari :B

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#19968) woryz


woryz
senior tag

Ezek a followerek kikészítenek, most komolyan... 5 centit nem képes átmászni, átugorni, megkerülni... :W Elmegy inkább Kenyába. Nem azt kérem, hogy ugorjon le egy olyan helyről, ahol én meghaltam előtte, de azért fél métert már csak tudjon ugrani... :W

(#19969) Kódos válasza woryz (#19968) üzenetére


Kódos
aktív tag

idióták ezt tudhatnád :K :K Én arra használom őket hogy megnézzem rajtuk hogy nézz ki a ruhám vagy felhasználom egyéb küldetésekhez pl az a szekta ami windhelm mellett van nem jut eszembe a neve de ott pl fel kel áldozni valakit....semmi re jók tényleg oda adok nekik egy 120+ damage-s íjat erre felveszek a baltát amit oda adok nekik 13 damage-vel lehet hogy nem íjászat-ra vannak ki fejlesztve de akkor is némi logika....

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19970) Jorus válasza Kódos (#19969) üzenetére


Jorus
nagyúr

A ruháidat egyszerűbben is meg tudod nézni, illetve az, hogy a te kezedben 120-at sebez vmi, az nem azt jelenti, hogy a követődében is.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#19971) albert8


albert8
addikt

Szeretném folytatni az orvgyilkos szálat, de nem kapok küldiket. Amikor odamegyek a csajhoz azt mondja nincs nekem semmi kontaktja. Már megcsináltam az első 3 gyilkosságot. Most az jönne amikor a muira vagy hogy hivják csajnak kellene megölni valakit. Ezt megnéztem a wikin. Ilyen kor mit tudok csinálni? vagy csak várni kell amig jön a levél? vagy később nézzek vissza? mert már elég rég nem kaptam újat.

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#19972) genndy válasza albert8 (#19971) üzenetére


genndy
addikt

Ilyenkor már nincs levél. Kérdezz végig mindenkit a céhben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#19973) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Valaki tud valami jó taktikát a vérfarkas és a vámpír talentfák kimaxolására? Kéne a két acsi még Steamen, de az alap megoldás iszonyat lassú, tekintettel, hogy alapesetben sima emberi formában harcolok, csak utána változok át enni.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#19974) Kódos válasza Jorus (#19970) üzenetére


Kódos
aktív tag

Szerintem jobban tudom mint te szólj ha te is játszol a karakteremmel mert akkor szívesen meghallgatlak :W

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19975) #81999360 válasza Kódos (#19974) üzenetére


#81999360
törölt tag

:F

(#19976) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Új mountok, meglepően jól néznek ki.

(#19977) Kareszovics válasza Skyhunter (#19976) üzenetére


Kareszovics
addikt

Az armored bear nagyon tetszik :)

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#19978) woryz válasza Kódos (#19969) üzenetére


woryz
senior tag

Tudom, tudom, de mindig meg tudnak még lepni... :K A legendary nehézség miatt használtam / használnám őket, de hát használhatatlanok... :((( Nehézséget meg nem akarok csökkentetni, most megpróbálok valami sneak karaktert. :K

(#19979) aftercooler


aftercooler
aktív tag

Sziasztok!!

Van olyan mod a skyrimhez, hogyha bűnt követek el (lopok,vagy magölök valakit) , de nem látják, pl. egy házon belül vagyok, ott megölök valakit, akkor az őrök ne vegyék észre, csak ha nyilvánosan teszem.

Köszi!!

(#19980) aftercooler


aftercooler
aktív tag

Bocsi, még 1 kérdésem lenne:

Van egy küldetés,mikor Fehérvágtában a Jarl gyereke mutat egy ajtót, hogy nyissam ki. Ki is nyitom felveszem a kardot, ami mások életerejétől fejlődik és a suttogó hang azt mondja,hogy öljek meg olyanokat, akik közel állnak hozzám, akkor a kard erősen fejlődni fog.
De kikre gondol, kik állnak közel hozzám a játékban? Pl. a jarl, vagy valamelyik follover? Nem értem hogy kikre gondol.

(#19981) CJ4567 válasza aftercooler (#19980) üzenetére


CJ4567
veterán

Ez a küldetés érdekel, hol lehet felvenni?

No Sana No Life

(#19982) Kareszovics válasza aftercooler (#19979) üzenetére


Kareszovics
addikt

Most lehet én tudom rosszul, de ha úgy követsz el bűnt, hogy nem látják akkor nincs gond, legyen az egy piti tolvajlás, vagy éppen 10 felé vágsz valakit.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#19983) Kareszovics válasza CJ4567 (#19981) üzenetére


Kareszovics
addikt

Szerintem erről van szó.

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#19984) Jorus válasza Kareszovics (#19982) üzenetére


Jorus
nagyúr

Így van, plusz, ha szépen levadászod a szemtanúkat, akkor is törlődik a bűncselekmény, hiszen nincs, aki befújjon az őrségnek. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#19985) aftercooler válasza CJ4567 (#19981) üzenetére


aftercooler
aktív tag

Nem,hanem hogy kiket kéne megölnöm, akik közel állnak hozzám?
Kik állnak közel? Followerek,vagy a jarl,vagy akiknek teljesítettem valami küldetést,vagy a viharköpenyesek, vagy a bajtársak?
Mert ha ellenségeket ölök azzal a kardal,akkor nem igen fejlődik,erősödik a kard,mert ugye a lelkekből erősödne.

(#19986) Kareszovics válasza Jorus (#19984) üzenetére


Kareszovics
addikt

Az aljas... :DDD Én alapvetően törvénytisztelő player vagyok, általában csak lopok. :D

http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian

(#19987) aftercooler válasza Jorus (#19984) üzenetére


aftercooler
aktív tag

De ha megölök valakit a saját házában,akkor kiírja,hogy 1000 arany vérdíj abban a városban és rám támad az őrség,ha kilépek az utcára.

(#19988) genndy válasza aftercooler (#19985) üzenetére


genndy
addikt

Jarlok halhatatlanok, őket nem érdemes megtámadni sem, de alapvetően igen, a "barátokat" kell ölni, akiknek teljesítettél küldetést, vagy magaddal viszed mint követőt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#19989) aftercooler válasza genndy (#19988) üzenetére


aftercooler
aktív tag

Ok, köszi mindenkinek!! :)

(#19990) Jorus válasza aftercooler (#19987) üzenetére


Jorus
nagyúr

Lopakodva kell kinyírni, akkor általában nincs vérdíj. Feltételezem, arra épít ez a funkció, hogy ha nekirontasz a házban vkinek, és lehenteled egy bárddal, ő meg felborít négy asztalt, meg óbégat közben, akkor azt az utcán is meghallják, ellenben, ha lopakodva elnyisszantod a nyakát, akkor abból nincs probléma. Ilyenkor jellemzően kiírja a gáma, hogy X gold bounty, majd egyből utána, hogy last witnesses is killed blabla, és nincs bounty.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#19991) kislaki92


kislaki92
senior tag

itt valaki tolja a TESO-t?

ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...

(#19992) kislaki92


kislaki92
senior tag

valaki találkozott már ilyennel? ...meg mikor felhős van kissé a fák körvonalai lilásak..lehet,hogy ez az ENB valamit valamiben nem szeret? :)

[ Szerkesztve ]

ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...

(#19993) CJ4567 válasza kislaki92 (#19992) üzenetére


CJ4567
veterán

Milyen betűtípust használsz?

No Sana No Life

(#19994) kislaki92


kislaki92
senior tag

[link]

legtöbbet letöltött! :)

ha lelősz egy embert a seregből szemétláda vagy, ha egy sötét bőrűt lősz le a Közel-Keletről,hőssé válsz, sikolyok melyet országod okoz,füledig sosem érnek el...

(#19995) Kódos


Kódos
aktív tag

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy nem tudjátok esetleg hogy azon kívül valamire jó a vámpír véres elf nyíl hogy eltüntessük a napot egy időre?Nem vettem észre sebzés különbséget vagy nem láttam sehol hogy írná mire jó habár lehet írja közbe mikor csinálod de nem tudok annyira angolul valaki?

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19996) albert8 válasza Kódos (#19995) üzenetére


albert8
addikt

Benne van a történet szerint a próféciában vagy miben, hogy a csaj vére kell a nyilra+ az az ij és azzal a nappalt is éjjellé lehet változtatni. /és tényleg/ :)

genndy Megtaláltam, hogy kinél kellene kapnom. Valszeg Nazirnak kellene adnia, de nem ad. Azt mondja mennyek vissza később, pedig már vagy 2 hete megyek vissza... A többieknél fel sem ajánl ilyen dialógust.

[ Szerkesztve ]

Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/

(#19997) Kódos válasza albert8 (#19996) üzenetére


Kódos
aktív tag

Ezt tudtam de azon kívül jó egyáltalán valamire?

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#19998) genndy válasza Kódos (#19995) üzenetére


genndy
addikt

Csak vámpíroknak hasznos, a nap végéig eltűnik a Nap, úgyhogy nem sérül a karakter, nem kap negatív módosítókat. Ennyi.

albert8: melyik küldetés kellene neked? A Muiri-s? setstage DB03 5 vagy setstage DB03 10

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#19999) Kódos válasza genndy (#19998) üzenetére


Kódos
aktív tag

köszi

[ Szerkesztve ]

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye

(#20000) joke38


joke38
tag

Skacok,min kellene állítani,ha a felrakott ENB-nél,alul és felül egy fekete csík van?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  The Elder Scrolls V: Skyrim (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.