Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz Anonymus23 #28849 üzenetére

"...nekem is csak..."

:-DDDD Ebben biztos voltam. :-))
    :R

Viszont ha már téves infó.
    Vki tegye kérem tisztába az expertise-t.
    Lehet ugye donate-elni a cuccokat.Viszont azt pontosan senki nem tudja,hogy mit/mivel.
    Felhoznék mondjuk egy példát.
    Egzotikus scorpio.Azt észreveszem,hogy növekszik az expertise szint,de hogy melyik cuccnak mivel növekszik a szintje azt már senki nem tudja Pontosan.
    Van ugye mondjuk egy yaahl maszk -ez mondjuk egyáltalán nem növekszik-,milyen cuccokat kell junk-ba tennem,hogy donate-kor menjen a szintje (1-10-ig,utána pedig upgrade-elhessem).
    Bent van az inventory-ban,hozzá van rendelve egy szetthez,azt tudom,hogy ha abban a cuccban mennék és azt használnám akkor menne,de vmilyen tárgyakkal is lehetne.
    Yaahl maszk csak junk-ként megjelölt yaahl maszkkal lehetne növelni?
    Vagy providence defense táska (csak egy példa).Ez is nálam van,szetthez rendelve.
    Veszek fel egy csomó cuccot,már úgy veszem fel -persze előtte nagyjából átnézve-,hogy loot as junk.Utána az asztalnál expertise,donate all junk.Eltűnnek a junk-ként megjelölt dolgok,de nem tudom,hogy melyik cuccot növelte épp egy adott tárgy.
    Biztos vagyok benne,hogy ti ezt kisujjból kirázzátok,vki írja meg kérem.
    Szerintem több játékos pontosabban megvilágosodik majd.

Új hozzászólás Aktív témák