- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
na senki?
-
brasil
senior tag
na nem nyitok újat csak ide egyet bebiggyesztek:kérdésem annyoi volna h az minek tudható be h egy sony tft-n pl acommanderben a szögletes zárójelek alsó és felső vízszintes vége között a függőleges vonal mellett van egy vékony piros csík???ez hiba vagy ez ilyen????köszi
-
Füleske
addikt
Pedig nem erős. Pont ezért olcsóbb.Persze van Iiyama és Belinea is jobb , a megfelelő árért. Ezeket itthon nehéz beszerezni , mindenki az olcsót keresi . Szvsz érezd magad szerencsésnek...
Fentebb már irtak egy MÁRKÁT , annyit tennék csak hozzá hogy mostmár 5 év rá a gari...
Amúgy szerintem az ár eléggé tükrözi a minőséget a monitoroknál. -
wudang
csendes tag
Ha hosszú távra akarsz egy jó TFT-t, szerintem mindenképpen válaszd az
EIZO-t. Minden tesztet megnyer, én is ilyet vettem nemrég. Eszméletlen
képminõség; 4 év cseregaranciát adnak. Nagyon tuti!!! Csak kissé drága,
a 15-ös változata 135000 Ft (bruttó). -
Som@
őstag
Abban igazad van, hogy az LCD panelt szinte mindenki egy helyről szerzi be.
De az, hogy az Iiyama, vagy a Belinea lutri márka lenne TFT fronton? Szerintem ez egy kicsit erős kijelentés.
A lentebb említett monitorokat már jó ideje használom (több hónap), naponta 8-9 órákat ülök előtte. Úgyhogy ennyi idő alatt szerintem már ki kellett volna jönnie a problémáknak.
Azt pedig, hogy egy jobb darabot fogtam ki, nem nagyon hiszem. Nehogy már a szerencsében kelljen bíznom, amikor ezeket a márkákat veszem.
Szerinted akkor melyik a minőségi TFT? -
Füleske
addikt
Szerintem olyan lutri márkák ezek : vagy jó a kép vagy nem. Amúgy Fujitsu-Siemens moncsi nincs.Mintahogy Belinea vagy Iiyama sincs.Ezek csak cimkéznek.Belinea pl. = Samsung. Amúgy nekem is Belinea crt - m van , elégedett vagyok vele , de az ilyen áron beszerzett dolgoknak vannak kisebb , néha nagyobb hibái. Ezt el kell fogadni , ezért ennyi az ára. Az általad emlitett monitorok is ilyenek , csak lehet hogy épp egy jobb darabot fogtál ki , vagy nem tesztelgetted még alaposabban. Vagy kinek mi felel meg meg mi a minőségi.
-
pRedATor
tag
Thx mindenkienk.
Szerintem megyek a mediába megnézni, hogy ott mit produkálnak a fuji-siemensek aztán megvárom mit írnak a fujisok emilben és legkésőbb kedden visszaviszem; a 3 év gari az 3 év...
Pedig az adatlap alapján azt hittem ilyen nem lesz vele és még formailag is szép, de ez van -
Som@
őstag
''Ennyi pézér ez van , 100 khuf - ért nem adnak jobbat. Tudom megkeresni nehéz ennyit ''
Legalább ne terjesztd a hülyeséget, ha kérhetlek!
Ennyi pénzért már igen is lehet venni nagyon jó 15''-os TFT monitort.
Én csak kettőt mondanék, amit nap mint nap használok: iiyama ProLite E380S, valamint Belinea 101536.
Úgyhogy mielőtt ilyeneket találsz mondani, kérlek nézz utána.
Amúgy a a topiknyító monitorjára áttérve: ez mindenképen hibá monitor, minél előbb vidd vissza a vásárlás helyszínére, és kérd a cseréjét... -
cspety
tag
Igen, a többieknek igaza van szerintem is. Erről a Fujitsu-Siemens-ről nem sok jót mondanak, jobb elkerülni ezt a terméket, de ez rajtad már nem segít sajnos. Ha tényleg 3 napon belül vagy akkor vidd vissza, ha nem akkor is, mert van rá gari!
A Media MArkt-ba meg lehet nézni a monitorokat zényleg, de azért vásárlásra kicsit drága. -
MLaca
őstag
Ha 3 napon belül vagy, vidd vissza!
-
AngelH
aktív tag
Sajnos az elobb kollega igazat mondott, akarmennyire faj. Hiaba az ar meg minden, ebbol is latszik, hogy nem feltetlenul a dragabb a jobb! Sztem menj el a mediamarktba, es nezzd meg a tobbi tft-t, ott alt. 18 oraba mennek a cuccok, csak ejszakara kapcsoljak ki oket. Ha ott nincs ilyen hiba, vagy csak a gagyibb moncsiknal van, akkor bizony mellenyultal rendesen. Mindenesetre erdemes megkerdezni a helyet ahol vetted, vagy a magyarorszagi forgalmazot, hogy ez normalis jelenseg-e. De meg az is lehet, hogy csak a szemed szokott hozza, mint amikor sokat nezegetem a csajokat, eloszor teccik, aztan mindig eszreveszek valami hibat rajtuk..
hiaba az emberek finnyasak!
-
pRedATor
tag
Az előző hozzászólásnak nem sok értelmét láttam; se nem ez.. se nem az.. persze, mert mind a kettő; egyébként 100ért a 15-ösök közül már nem gagyi, tessék csak az adatlapot megnézni pl.
Vki más esetleg?? -
Füleske
addikt
Azért ilyen , mert gagyesz a márka . Ami egyébként se nem Fujitsu , se nem Siemens. Ennyi pézér ez van , 100 khuf - ért nem adnak jobbat. Tudom megkeresni nehéz ennyit (nekem másfél hónap) .
-
pRedATor
tag
A következő lenne a probléma:
Adott egy fujitsu-siemens s5 15''-ös TFT, vadi új, kedden lett megszerezve és a következőt produkálja:
Mind a négy szélen egyre inkább világosodik; ez ugye leginkább a fekete színnél vehető a legjobban észre, mert a széleken már egészen világosszürke, pedig az elején még semmi probléma nem volt a fekete mindenhol fekete volt még a széleken is...
A driver a gyári, színkezelés a gyári profillal, próbáltam resetelni a képernyő beállításait => semmi hatás, próbáltam auto beállítást => semmi hatás, manuálisan is probáltam => semmi hatás és a colorific-kel sem értem el semmit.
A monitornak egyébként a nap 24 órájából legalább 16-ot mennie kellene, de (gondolom) ez csak nem probléma egy 100ezres monitornál?!?!
Ami eszetekbe jut írjátok, hátha segít, mert már tényleg nemtom mit lehetne tenni; vagy visszaviszem vagy lehett előtte írok egy emilt a fujitsu-siemensnek.
Thx
http://www.fujitsu-siemens.com/rl/peripherals/displays/s5.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest