Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Pedig nem erős. Pont ezért olcsóbb.Persze van Iiyama és Belinea is jobb , a megfelelő árért. Ezeket itthon nehéz beszerezni , mindenki az olcsót keresi . Szvsz érezd magad szerencsésnek...
Fentebb már irtak egy MÁRKÁT , annyit tennék csak hozzá hogy mostmár 5 év rá a gari...
Amúgy szerintem az ár eléggé tükrözi a minőséget a monitoroknál. -
Füleske
addikt
Szerintem olyan lutri márkák ezek : vagy jó a kép vagy nem. Amúgy Fujitsu-Siemens moncsi nincs.Mintahogy Belinea vagy Iiyama sincs.Ezek csak cimkéznek.Belinea pl. = Samsung. Amúgy nekem is Belinea crt - m van , elégedett vagyok vele , de az ilyen áron beszerzett dolgoknak vannak kisebb , néha nagyobb hibái. Ezt el kell fogadni , ezért ennyi az ára. Az általad emlitett monitorok is ilyenek , csak lehet hogy épp egy jobb darabot fogtál ki , vagy nem tesztelgetted még alaposabban. Vagy kinek mi felel meg meg mi a minőségi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest