Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Pedig nem erős. Pont ezért olcsóbb.Persze van Iiyama és Belinea is jobb , a megfelelő árért. Ezeket itthon nehéz beszerezni , mindenki az olcsót keresi . Szvsz érezd magad szerencsésnek...
Fentebb már irtak egy MÁRKÁT , annyit tennék csak hozzá hogy mostmár 5 év rá a gari...
Amúgy szerintem az ár eléggé tükrözi a minőséget a monitoroknál. -
Füleske
addikt
Szerintem olyan lutri márkák ezek : vagy jó a kép vagy nem. Amúgy Fujitsu-Siemens moncsi nincs.Mintahogy Belinea vagy Iiyama sincs.Ezek csak cimkéznek.Belinea pl. = Samsung. Amúgy nekem is Belinea crt - m van , elégedett vagyok vele , de az ilyen áron beszerzett dolgoknak vannak kisebb , néha nagyobb hibái. Ezt el kell fogadni , ezért ennyi az ára. Az általad emlitett monitorok is ilyenek , csak lehet hogy épp egy jobb darabot fogtál ki , vagy nem tesztelgetted még alaposabban. Vagy kinek mi felel meg meg mi a minőségi.
-
Füleske
addikt
Azért ilyen , mert gagyesz a márka . Ami egyébként se nem Fujitsu , se nem Siemens. Ennyi pézér ez van , 100 khuf - ért nem adnak jobbat. Tudom megkeresni nehéz ennyit (nekem másfél hónap) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 14 hónap GARI / LG 27GS75Q-B 27"/ IPS / 2K / 180Hz /1ms
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest