- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
szerviz update:
Febr 26-án nyitottam a hibajegyeet
Márc 13-án jött rá válasz
Erre írtam hogy sorry elb*sztam és jobb ajtót írtam bal helyett, javítsák az ajánlatot (foszlik a gumi szigetelés széle)
Erre azóta se jött válasz, többször is írtam nekik, arra se válaszoltak. De az app izélget, hogy fogadjam el az ajánlatot. De az ajánlatot már amúgy se engedi elfogadni, mert régi.
Most láttam hogy amúgy is rossz számlázási cím van megadva, átírtam. Erre kiírja hogy újragenerálja az ajánlatot. Az újat már engedné elfogadni. Gondoltam azért belenézek. Az adott hibánál még mindig az szerepel a leírásban hogy jobb, de a cserélendő alkatrészt már "left"-re cserélték. Arról azért szólhattak volna hogy nesze itt a javított ajánlat, fogadd el.Május 12-re már van is így szervizidőpontom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Tőzsde és gazdaság
- DUNE médialejátszók topicja
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Mozilla Firefox
- EAFC 25
- Wise (ex-TransferWise)
- Honda topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest