- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
BonFire #1780 üzenetére
Szia!
Figyelünk a topikra...+1 Met hsz-ére. Normális helyen nem a papír fog számítani, hanem a próbaidő. Ilyen munkáknál elég alap, h meg kell nézni, h mit tud a polgár, mert a papír... az csak papír.
Nálunk (tök más területen vagyok már) ilyen közép-felső vezetői szintre egy embert... 5 hónapot volt, senki nem tesztelte, mert ezen a szinten már minek? De referenciát sem ellenőriztek szerintem... pedig a bizik rendben voltak -
Met
nagyúr
válasz
BonFire #1780 üzenetére
Én inkább lebeszélnélek róla
Felesleges idő és pénz.Tanfolyamon nem hiszem hogy sok új dolgot tudnának mutatni mivel ezek nagy része a program kezelésére tanít meg először, utána 1-2 egyszerűbb feladatot mutat meg.
Ha találsz olyat ami haladó szinten "oktat" akkor oda menj és lehetőleg program specifikust, mert ami pl. az Adobe családot okítja az olyan hogy minden programját bemutatja de felszínesen.
Ez a mindenhez értesz egy kicsit dolog, aminél azért szerintem jóval magasabban vagy tudásban.Hogy van papírod róla nagyjából szerintem mindegy, egy sor az önéletrajzodban de általában kérnek portfóliót és az számít.
Ha vállalkozásod van akkor meg tök mindegy, a portfólión látják mire vagy képes, számlát mindegy milyen néven adod.Szóval szerintem, kell egy jó portfólió, weboldal, mindenféle közösségi és kreatív médián megjelenés (FB, Insta, Behance stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest