- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #1774 üzenetére
Illetve a PS topic-ba beletettem egy pár linket.
-
BonFire
veterán
válasz
aldebaran #1571 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert most be van állítva az ID magyar tipográfiához, így automatikusan cserélgeti az angol idézőjeleket, és lépten-nyomon kézzel kéne cserélgetnem, illetve átállítani, hogy ide ilyet, oda meg olyat tegyen.
Van a Microsoftnak egy Keyboard Layout Creator nevű programja, amivel csináltam magyar tipográfiás billentyűzetkiosztást, de a progi ezt az új, modern procit és rendszert nem kajálja. A régin telepszik és megy is, de az új gépen nem. Lehet, hogy majd a legvégén, ha minden kész, lefuttatok egy keresés és cserét, és a megfelelő helyeken kicserélgetem őket egyesével. Jobb ötletem nincs.
-
Soká
senior tag
válasz
aldebaran #1359 üzenetére
A teljes képhez hozzátartozik még annyi, hogy tényleg nagyon gyengusz pályázatok nyertek és jó kézzel elkészített, ötletes pályázatok meg nem, de a pályázati kiírás bizonyos pontjainak pont a gyengébbek feleltek meg, a jobbak meg nagyvonalúan nem teljesítették az elvárásokat. Nyilván ilyen helyzetben én - ha rajtam múlna - az alapjaiban ötletes, értelmes pályázatokat választanám ki, azzal a megkötéssel, hogy a kiírásnak nem megfelelő részleteket dolgozzák át. Mert aki képes összehozni egy jó logót, az képes korrigálni is. Viszont akinek csak arra futotta a tehetségéből, hogy összehordja egy lapra az összes kötelező képi elemet, de semmi több, attól utólag hiába kérnék kreativitást. Mint oly sokszor, most is a középszer diadalmaskodott, mert a bizottságban döntő többségében grafikailag dilettáns emberek hozták a döntést, kellően dilettáns módon. Én ezen egyáltalán nem csodálkozom.
Legutóbb ezen fogtam a fejemet. -
ViZion
félisten
válasz
aldebaran #1359 üzenetére
Itt lakom, nem tudtam róla, mondjuk nem is követem a témát már.
Ha az nyert, akire gondolok, akkor az a polgár (keceli és Fideszes...) egy ügyes, kreatív ember amúgy. Nem, nem ez a legjobb. De ha fogják a ceruzádat, akkor ilyen lesz.Csináltam "én" is logót úgy, h a kedves megrendelő a vetett árnyéktól az elmosásig és színátmenetig mindent (is) rárakott volna, meg az összes filtert. Menő lett az is, mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- leobog hi 75 épített billentyűzet - evangelion unit 08 Mari Makinami ihlette
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- INTEL PC KONFIGURÁCIÓ: Számítógép helytakarékos, kisméretű Mini ITX házban, SSD nélkül
- IPhone 12 Pro max 256GB gyári független új akku!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest