Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Egy igen tuti alapanyag az anyalevél tea. (Herbáriából kis papírzacsiban)
Egy éjszakára hidegvízben kell áztatni. (Ha gyorsan kell elég 1-2 óra nem túl forró vízben) 2 decis pohár jó félig anyalevéllel+tele víz.
Egy-másfél órán belül mindenképp kerülj WC közelbe. És aznapra ne tervezz programot...
Jó sz@rakodást mindenkinek! -
EmberXY
veterán
Az nem lehet, hogy a veséd a tropa, és a szervezeted így adja ki a sok folyadékot?
A sörtől pisálnod kéne ugyanennyi ideig, nem pedig fosnod...Bennem a tej tud ilyen mocskos munkát végezni, ezért mindig kakaó formájában iszom, a benne lévő kakaópor pont annyit kompenzál rajta, amennyit kell, viszont ha kólát iszom hozzá, akkor nekem is szaladni kell.
-
tocsa
senior tag
Kicsit későn válaszolok erre, de ezek a bél tisztító pirulák és a körülötte kialakított hiedelem egy nagy átverés. Egy egészséges ember belében nem pang semmi, az magától "tisztul", ahogy az emésztett dolog áthalad rajta. Informatikusoknak: a bélrendszer tulajdonképpen egy FIFO (és mint a BME villanykarnál tanultuk: szerencsére az input és az output is bufferelt). A hús és a züldsgéek sem "rohadnak" a belekben, illetve semmi sem rohad, hanem ehelyett emésztődik egészséges ember esetében. Ha esetleg valami pangana, vagy netán rohadna a belekben, akkor az adott illető nem meglepő módon durván kórházba lenne, és nem csak hasmenéssel vagy vastagbél gyulladással.
Röviden "colon cleansing" kapszulák hatásmechanizmusa: nagyon nagy felületű, nem emészhető összefüggő hálót csmoagolnak be a pirula belsejébe. Miután a gyomorsav leoldja a kapszula héját az összehajtgatott speciális háló kibomlik és ahogy halad a bélrendszerben, felveszi az alakját. Közben magához köti a természetes bélsalak egy részét.
Sok szerencsétlen ember pedig néha le is fotózza, amit ilyen módon kitermelt. Azt hiszik, hogy a kijövő cucc az a belükről letisztitott trutyi, közben az olyan salak, amit amúgy is kiszartak volna, csak az ahelyett, hogy később összetömörült volna szilárdabb kakává, hozzátapadt inkább a hálóhoz ami az idióta pirulából származik.Azért ítam le mindezt, mert nem komálom, amikor a népet hülyítik. Hogy gondolhatja bárki is komolyan, hogy ha tényleg annyi "pangó" mérgező salak lenne a balakban, akkor 1.) nem lennének súlyosan betegek (és itt most megint nem csak egy kiadós fosásról beszélek), 2.) az orvosok ezt titkolnák és nem tsznek semmit érte.
Elképesztő. Hihetetlen. -
tocsa
senior tag
A hetek óta székrekedéssel küszködő férfi bemegy a patikába:
- Segítsen, patikus uram! Napok óta székrekedéssel küszködöm.
A patikus kérdezősködni kezd, hogy ki tudja keverni az elixírt:
- Gyalog, autóbusszal vagy kocsival jött?
- Autóbusszal.
- Hány megállót utazik hazáig?
- Négyet.
Erre a patikus adagol jó pár kanállal bizonyos szerekből.
- Hányadik emeleten lakik?
- A harmadikon.
A patikus hozzáad még a keverékhez.
- Mennyi a távolság a lifttől a WC ajtóig?
- Tizenegy méter.
A patikus erre hozzáad még egy kicsit a keverékhez.
Végül a patikus kikever a port, és beveteti a beteggel. A férfi másnap lelkendezve rohan be:
- Csodálatos szert kevert, maga egy zseni! Ilyen távolságon mindössze másfél métert tévedett! -
Omega81
senior tag
válasz
qpakcovboy #55 üzenetére
De, az alkohol fogyaszt. A sör nem alkohol csak, azért hízlal mert folyékony kenyér. Ha valaki fogyni akar, igyon meg napi 1 vagy két üveg vodkát. Garantáltan nem lesz egy idő múlva étvágya, ezért elkezd fogyni. Ja és jól kinyírja a hasnyálmirigyet is.
A másik, hogy a citrom nem savasít, hanem lugosít.
-
Omega81
senior tag
UP!!!
-
Corin
újonc
Sziasztok!
Nagyon-nagyon jó a topik
És ha még aktuális így lassan 5 év után lehetséges, hogy a Colonix - nevű készítményt keresed.( bár ez korántsem biztos
)
http://www.colonix.hu/-n ha érdekel még, van bővebb infó.
Egyébként én a 2-3-4 napig nincs semmi táborába tartozom, és most végigolvasva azért akadtak hasznos infók.
Valamint röhögőgörcs.
Kár, hogy abbamaradt
" Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel..."
-
vwpolopg
őstag
100ft/literje óccóbor, 89ft/2 liter teccsós kólával keverve, majd ráiszol 3deci meleg tejet egy feles jägerrel. Az élmény megfizethetetlen.
-
plaschil
aktív tag
Grat a topikhoz, olyan jó hogy ki sem kell mozdulni PH-ról, az ember mindent megtalál.
ui.: voltak hasznos tippek is!
-
Storms
őstag
200ft-ért egész nap a wc ülhetsz ha megiszol 1 pohárral
-
amygirl
újonc
ja, tényleg elég fosatos a mai téma!
-
nervus.v
tag
Hát én előre elnézést kérek mindenkitől, de ez a topik beszarás
Szerintem aki fosni akar, olvassa vissza az elejéig -
amygirl
újonc
hali! tudna valaki valami hatásos azonnal ható és bevált módszert hashajtásra?
-
concret_hp
addikt
mustár + kefír nagy adag kávéval lefolytva
-
dokar
addikt
igyatok házitejet, az kihoz belőletek mindent alul
-
válasz
(Kolombusz) #120 üzenetére
Ugyanmibajomlehet?
Különben is ez a téma mindíg közel állt a szívemhez -
törölt tag
jesszum fiatalok
reggeli kave + cigi az nalam is hat, sok ismerosomnel is
ha megsem, akkor marad a beontes
termeszetes nem, hat ez csak viiiiz
olajat en le nem nyelnem, pedig mondtak mar nekem is olajat tejszinhabbal
neha bananturmix segit, de az tobb ora
regebben a bifiduszesszenszisz engem meghajtott fel ora alatt, szenvedes volt mig kijott, de hatotteddig ez volt a legjobb...
lehet a reklamban is azert mosolyognak az emberek, mert addig rekedesuk volt? -
Forró kávé reggel ébredés után + cigi, ha ez még nem használ akkor jéghideg kóla, ez piszkosul egészséges, felébreszt, és úgy meghajt mint zinger a varrógépet
-
tocsa
senior tag
válasz
.:Vision:. #114 üzenetére
Egyik legjobb topik!
-
.:Vision:.
aktív tag
Nem hittem, hogy ilyen is van a PH-n...
-
Pá
addikt
''A lényeg az lenne benne, hogy ''leszedi'' a cuccot, ami a hétköznapi táplálkozás során a bél falára tapad, és ott pang (és rontja az emésztés hatékonyságát is mellesleg).''
Nem akarok nagyon okoskodni, régen voltak már azok a biológiaórák, én én úgy tudom, hogy az emésztés leginkább a vékonybélben folyik, tehát inkább azt kéne tisztogatni, ha javítani akarod az emésztés hatékonyságát.
Egyébként egy rakás ilyen biocucc, meg tisztító tea van a különféle bio/meg term. gyógyász boltokban. -
j.bravo
addikt
#108 ...?
Senki? -
Pá
addikt
Valaki már írta, korábban, de ha tényleg fosni akarsz, akkor a ricinus olaj a legjobb, és tök természetes viszont tuti hatás.
Egyébként én sem ajánlom ezt fogyás céljából, nem egészséges.
Viszon ez a napi sokszor eszel, de keveset tényleg jó. Az a lényege, hogy eldöntöd, hogy mennyit eszel, szedsz egy kis tányérral megeszed és nem szedsz újra, még ha akkor éhes is vagy abban a pillanatban, 15 perc múlva el fog múlni az éhségérzet. Biztos, volt nektek olyan, hogy kajáltatok, de kevés kaja készült, és még bazi éhesek voltatok utána, gyorsnan nekiállítatok csinálni újjabb adagot és mire negyed óra alat kész lett, már elmúlt az éhségérzetetek. Egyszer halltottam a tévében, hogy ez azért van, mert ha eszel a nemtudom melyik szerved(talán máj) elkezd termelni valami enzimet vagy mit, hogy múljon el az éhségérzeted és ennek időre va szüksége. De ez nem biztos, csak valami ilyesmit hallottam. -
sakál
tag
Najó, azoknak akiknek a fenti nem tetszett....:
Megelőzésként - búzakorpa. Sokaknál nagyon hatásos igen magas rosttartalmánál fogva. A baj csak az lehet vele, (hosszútávon) hogy a búzában felhalmozódó növényvédőszerek, ill. az utóbbi időben ismertebbé vált esetleges gombamérgek (nem aflatoxin - csak hasonló) is a mag héjában koncentrálódnak. -
j.bravo
addikt
Nemtom OFF-e...
Valamikor 1-2 évea nyugati aluljáróban láttam valami vastagbéltisztító biocuccot reklámozni. Ha jól emlékszem, valami útifűféléből készül, és nem a szó legszorosabb értelmében vett hashajtó, azaz nem f*sol tőle, csak a széklet ''puhább'' lesz; nem kell számottevően gyakrabban sem a wc-re rohannod.
A lényeg az lenne benne, hogy ''leszedi'' a cuccot, ami a hétköznapi táplálkozás során a bél falára tapad, és ott pang (és rontja az emésztés hatékonyságát is mellesleg). Egy másik cég tök hasonló termékére mondta az illetékes hölgy, hogy ettől kellemes mellékhatásként az ember hasa le is apad, azaz kvázi ''hasi fogyasztó''.
Na valami hasonló cucc érdekelne engem, természetes verzióban... (ha valaki az eredeti útifűs cucc nevét-hozzáférhetőségét-árát tudja, az is jöhet) -
AI
tag
bocsi, csak azért szólok hozzá hogy meglegyen a listában a topic (érdekel a téma)
Szerk: bár most hogy látom a #101-et, úgy látom hiba volt
[Szerkesztve] -
sakál
tag
A recept:
Fogjunk egy kb 1.5 m - es erős cérnát. Az egyik végére erősítsünk egy kb 10g-os ólomgolyót. A golyót nyeljük le. A cérna másik végét ragasszuk a homlokunkhoz, állunkhoz - kinek hogy kényelmesebb.
Két - három napi ''besülés'' után kössünk az eddig le nem nyelt cérnavégre egy nagyobb méretü (ízlés szerint) parafadugót. Majd az eddigre már ''megjelenö'' ólomgolyót markoljuk meg, és kezdjük a cérnát kihúzni......
A módszer az egészségre nem ártalmas - ha az ólmot bevontuk valami oxidációt gátló anyaggal.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
Egy pohár tavi víz is jól meghajt ...no klor
-
Apika
addikt
Az aszalt gyümölcsök - itt említem az aszalt szilvát - kimondottan hashajtó hatású...
-
Vangelis
félisten
Gusztustalen egy topic ez..vazze
NAgy dolgok könnyedén -
Goose-T
veterán
Ginzenges zöld tea, az frankó. Nem az emésztést gyorsítja (nem fosat, nem szárít ki), hanem a bélmozgásokat serkenti. Ki kell próbálni!
-
tocsa
senior tag
Fúú az szar.
Nekem általában edzőtáborban fordult elő, hogy az első 3-4-5 nap nem szartam, de már éreztem, hogy érlelődik, csak valahogy pszichésen nem jött ki (talán mert úgy nézett kia WC).Ilyenkor a legrosszabb, amikor ki is jön: lefektet az ember több inch vastagságú fél méter hosszú kábelt.
Meg is lehet sérülni!
-
Pentax
tag
Ez már nem hard,hanem erőteljesen SOFT ware topic...
-
Esmein
nagyúr
Nekem nem fosás, hanem anyagcsere gyorsulás kellene, ugyanis előfordul, hogy 2-3 napig eszembe sem jut wc-re menni. Volt már hogy 5 napig ettem és ettem és ettem de wcre csak a 6. napon mentem el. Lehet ezzel kezdeni vmit ?
-
Sanya
nagyúr
MgSO4
tehát keserűsó, de kapható már előreelkészített változat is, ami keserűvíz néven
#85 -
domedee
senior tag
Nekem is lenne egy jó tippem, bár ez csak könnyíti a output állagát, a teljes hígulást nem igazán okoz.
Nekem a Pepsi Twist szuper tud lenni ilyen célra. Vizsgaidőszakban, mikor tanultam éjszaka, ilyet ittam, nem kávézok ugyanis. Ekkor biztosítva volt az éjszakai 2-3 jóleső, lenyugtató végtermék kihelyezése a NAGY, FEHÉR CSészeistenség oltárán. -
_Volkovy_
nagyúr
Mexikói saláta kakóval.Mindent üt.
Legutóbbi PH talira emiatt nem tudtam elmenni. -
Pentax
tag
Erőspaprika rullzzzz....
CSak erős ideg(gyomorideg)zetüeknek! -
arpi6k
addikt
Gratuláció a topichoz!
-
badbrother
aktív tag
Ferenc Jóska keserűvíz rulez.
Az fosat, mintha a seggeden pisálnál. -
tocsa
senior tag
''De...ha kúra szerűen 1-1 napot beiktatok ilyen napot, akkor az aznap bevitt tápanyag nem igazán tud hasznosulni...természetesen közben edzés...''
Gratulálok. Fosással csak jól legyengítheted magad, és ha szerencséd van összeszedsz majd jó kis betegségeket. Ha rendszeresen kúraszerűen alkalmazod, majd többet fázol meg, meg ilyesmi.
De ha te edzel, akkor ezt nem értem. Oké, endomorf vagy. Akkor súlyzós/anaerob edzések után iktass be fél óra kardiót. Nem kell megszakítani magad, elég ha zsírégető tartományban mozogsz valamit. Ennyi.
''5 hónap alatt 127 kg-ról lefogytam 90-re úgy hopgy szinte csak olajban sült krumplit ettem, és napi 3-4 citrom kifacsart levét iszogattam vízzel. Illetve plusz multivitamin napi 1. Elvétve puffasztott rizs.''
Gratulálok. Nézzük csak. Olajos sült krumpli. Zsírban és szénhidrátban is gazdag, bár összetett szénhidrát. Akkor itt se szénhidrát se zsír diétáról nem beszélhetünk. A hatás valszeg amiatt jelentkezett, mert nem ettél sokat belőle (mert amúgy ettől jól el lehetne hízni). Citrom? Ez nemtom miért jó, talán arra, hogy akinek túl savas a gyomra, annak súlyosbítja a tüneteit. Viszont mivel mást nem eszik az ember, ezért lehet zabálni a jó kis szintetikus vitaminkészítményeket. Gratula. Egyetlen pozitívumot fedeztem fel: a krumplinak viszonylag nagy a rost tartalma. De összesen ennyi.
''Mozogni nem állt módomban''
Talán ezirányba kéne gondolkodni.
#31-hoz:
A THC nem fogyaszt. A THC nem ''köti meg a zsírt''. (beszarok mit ki nem tudnak találni). De növeli az étvágyat, többet eszel és ez hízlal.
''Hasmenéstől tényleg lehet fogyni.
Egy ismerős így 2 hét alatt 20(!) kilót adott le.''
Gratulálok neki. Nagyon okos volt. Az egészségének nagyon nem használt az biztos (most olvasom a #49 első felét, ezek szerint valóban, bár nem ismerem az ok-okozati összeföggést: attól fosott, hogy gyulladása volt, vagy ezt siekrült összeszednie), és fogadni merek, hogy nagy részét minimum visszahízta. Ha nem változtat az ember az életmódján akkor ez lesz. Esetleg opció: egész életében fosatja magát, de ugyanúgy étkezik tovább és nem mozog. Szép kilátás.
''Viszont a napraforgóolaj bárkit bármikor meghajt.Napi 2 dl csodát tesz.''
Főleg azzal ''tesz csodát'', akinek epe problémái vannak. De még egy egészséges ember is ilyen tömény és sok zsírmennyiségtől olyan epegörcsöt kaphat, hogy az meglehetősen nem használ az egészségének. Persze ez csak akkor igaz, ha nem hányja ki egyből.
Akkor már inkább igyon ilyen wu-tang vagy mittomén csodateákat. Kicseszett drága, de remélhetőleg nem nagyon káros. Aki hisz benne, annak placebo hatás miatt nagyon jó lehet. -
tocsa
senior tag
Végigolvastam, szétröhögtem magam. De azért a lényeget kiemelném:
Amiket érdemes megfogadni, azok főleg Den koma hozzászólásai, úgy látom neki értelmes rálátása van a dologra:
#9: Hashajtás nem fogyaszt, viszont frankón ki lehet tőle száradni, és kiválóan fel tudja borítani az ion háztartást. A zsírszövetekben tárolt zsír nem fog a beleken át távozni.
#10: az alkohol viszont hízlal
leghasznosabb tanács díjra jelölt:
#52:
''Fogyás legegyszerűbb módja, az, hogy csak egy pár falatot eszel, csak annyit, hogy legyen valami a hasadban és ne korogjon. Keveset egyél, és mindig akkor amikor érzed, hogy egy kicsit éhes vagy. Naponta 5-6 szor. Járj el mozogni, vagy kondiba.''
Ez igen meglepő lehet, de nem szabad összekeverni azzal, amikor valaki állandóan ''csak csipeget'' valamit. Tehát folyamatosan, 15 percenként, fél óránként eszik. Az 5-6 evés napi 2.5-3.5 óránkénti evést kell jelentsen. És ebben benne van az, hogy 1.5 óra alatt kiürül a gyomor, van ideje lecsökkenni a vércukor szintnek, stb. Van lehetősége pihenni a szervezetnek két evés között. Az, ha állandóan chipset, mogyit, tökit zabál az ember az rohadtul nem ez. Az étkezések lehetőleg értelmes falatok legyenek, nem chips. A kollegáim azt mondják rám, hogy ''állandóan eszek''. Pedig ez nagyon nincs így! Ha jobban megfigyelnék, rájönnének, hogy az étkezések közötti 3 órában nem eszek _semmit_, és ez _nagyon_ lényeges.
Ezen kívül javaslom, hogy igyunk bőven folyadékot, az nem fogyás ha dehidratáljuk magunkat, pont fordítva kell, kifejezetten hidratálni kell magunkat (kicsit segít gyorsítani az anyagcserét, ezáltal aki akar az könnyebben fogyhat, ezen kívül jó a vesének, nem olyan savas a szervezet, stb.).
Ezen kívül rendszeresen mozogni kell. Mondjuk én eleve ektomorf vagyok, úgyhogy nincsenek jelenleg még súlyproblémáim, többek között a mozgás miatt is, azonban amióta így étkezek és sok vizet iszok, azóta kifejezetten jobban érzem magam, és nagyon ritkán betegszem meg. Régen torokfájós voltam. Ez már a multé, pedig elhihetitek, hogy sport szempontjából nem nagyon kímélem magam.
Még egy valami. A legkevésbé hízlaló tápnyag a fehérje. Erről ábszolóte nem esett szó a totyikban. Szerencsére imádom a szárnyashúsokat, és nem szeretem a bőrét, meg a háját. Azért nem szabad átesni a ló túloldalára sem (lásd Atkins diéta). Egy táplálkozással foglalkoző orvos tanácsolta egy cikkben a frankót: az ember táplálkozzon mértékkel, változatosan. Noha a sok zöldség, gyümölcs és szárnyashús drágának tűnhet, de olcsóbb, mint a wu-tang csodateák, vitamin készítmények, hashajtók, stb, ha még a mellékhatások gyógyítási költségét beleszámoljuk, pláne. -
Pet_i
senior tag
CBA-féle romlott kaszinótojás >>> szalmonella
-
td
senior tag
Kakaó tejszínhabbal, majd tea? Ez működik?
ui: én is besz*rtam - a röhögéstől -
escie
őstag
nemtom írtátok-e már, de a csalántea is hatásos. bár lehet, hogy mégsem, mert csak egyszer ittam, próbaképpen.
eléggé dudvaíze van, de legalább meghajt, mint az u-szeget.
------------------------------------------------------------------
az imént idézett dolgok valóban az ásés-brigád művei.
kötelező olvasmány. -
&rush
csendes tag
válasz
Jam-Master J #78 üzenetére
Kész ez a topik!!!
UP!!!
egy ide vágó vicc:
-------------------------
Elmegy a fazon az orvoshoz, hogy AIDS-tesztet csináltasson. Kitölti a
kérdoívet és leadja a vért. Néhány nap múlva jön az eredményekért és
kérdezi: - Nos, doktor úr, hogy alakult a vizsgálat?
- Hát rossz hírem van, a teszt pozitív lett.
Hosünk összeomlik, és kérdi, nincs-e véletlenül valami kísérleti
módszer, ami esélyt adhat a gyógyulásra.
- Azt írja itt a kérdoívben, hogy Ön homoszexuális, igaz?
- Hát igen, az vagyok.
- Hm, ez várható volt. De segíthetünk a bajon: Tegyen ki két liter
tejet a napra, majd két nap után igya meg egyszerre az egészet három
záptojás kíséretében. Fogyasszon hozzá fél kiló rothadó zöldséget. Ezt
a kúrát 20 napon át szigorúan tartsa be, akkor megmenekülhet. A beteg
megköszöni, és boldogan távozik. Miután odébbállt, az egészségügyi
Nővér kérdon fordul az orvoshoz: - Miért nem mondta meg, hogy a teszt
negatív?
- Tudja meg a köcsög buzi, mire való a lyuk a seggén! - feleli a
doktor. -
Redreamer
tag
válasz
Jam-Master J #76 üzenetére
Igaz bár voltak benne elég elvetemült dolgok benne! Pl.:
''Voltbaratnő báttyal állandó fingóverseny, emiatt csajnak agyáramenés. Előkészület: hagymásbab, tojás, kukorica, spenót és köménymag (kanállal!!!) zabálás. Pár óra múlva hatás jelentkezés, katarktikus több órás versenyzés, ágyon vigyorogva oldalt-fekvés, akcióban egyiklábfelemelés, siker, ezután hangerő-, hangszín- és szag-kategorizálás, elégedett röhögés. Végül már barátnőmegnyugodás, sőt résztvevés-próbálás(!!!), gyenge eredmény után ismét ellenzés. Barátnőapuka másik szobában bűzmegérzés(!), átjövés, ''Azért moderáljátok magatokat!''-mondás, zavarodott nevetgélés, versenyhév lecsillapodás.''
Kinek jut ilyen eszébe??? -
Redreamer
tag
válasz
Jam-Master J #73 üzenetére
Nem tudom kinek a szövege de a volt InternetLand - on volt fönn. Az egész a szarás ''magasztos'' témája köré csoportosul és baromi állat. Aki eddig olvasta mind lefordult a székről a röhögéstől! Ha valakit erdekel szóljon aztán berakom v elküldöm!
-
micsi
csendes tag
Szia!
A környezetemben nagyon sok embernek bevált az Anti Adiposis ( Wu-long) tea, és még állítólag ''fosatós'' dolog a Naturland Salaktalanító teakeveréke!
De minimum heti 2x1 óra aktív mozgás nélkül nem fog menni szerintem a fogyás,csak a fosás.Az meg magában nem sok!
Én drukkolok Neked! Sok sikert! -
Redreamer
tag
''Sajnos'' nekem nincsenek hasmenéses ''élményeim'', de azért itt ez a kis szösszenet:
''Fertőzéses hasmenés, több napig mindentkifosás, sokszori adag után ezredszer tusolás, orvoshozmenés ideje eljövés, felöltözés, viszonylag magamat rendbenérzés, elindulás, kapunkilépés, egy sarokkal odébb hirtelen fingáskellés, felelőtlenül veszélyelfeledés, hirtelen alsónadrágban meleg érzés, káromkodás, visszafordulás, ajtóban anya ''Hát te?'' kérdezés, pironkodás, zuhany, ruhacsere, újraorvoshozmenni-próbálás.''
Gondolom volt már akivel előfordult. A gyors fosáshoz ajánlom a rántott sót olajjal! Napi fél kiló tutira meghozza a hatást! -
VÁMpír
aktív tag
Kérem a topik átnevezését viccrovat 4-re
-
Jam-Master J
aktív tag
egyébként hülyeség így fogyózni...tök egészségtelen. Nagyon könnyen kiszárad6sz.
Ismerek olyat, aki úgy fogyózott, hogy egy nagy zabálás után lenyúlt a saját torkán (fél év múlva gyomorsüllyedés befigyelt)...a másik meg (ez a szadistább módszermegrágta a kaját, azt kiköpte.
-
Jam-Master J
aktív tag
Király topik, hülyére röhögtem magam
Én a Coca-Colára vagyok érzékeny (más kólára nem)..még ''jómultkor'' az új csajommal (azóta elvettemvoltam az erdőben, és piknikkor lehúztam egy fél litykós üveggel (gondoltam, most csak nem lesz baj). 10 perc múlva a legközelebbi bokorig sem tudtam eljutni (20 méterre), már a fele úton a lábam szárán csurgott le a fos...ha nem tapasztalom, sosem hiszem, hogy ilyen gyorsan rájöhet az emberre
húdekurvaégő volt...
-
szucsi
őstag
Ha csapolt sörből megiszom több mint 7 korsóval, akkor garantáltan fosok utána 2-3 napig.
Egyszer el is mentem egy dokihoz, aki miután egy seprűnyél méretű dolgot feldugott a seggembe (nem a farka volt, figyeltem) közölte, hogy hát bizony van ez így, és klinikailag eltiltott a sörivástól
.
Nem kamu, van róla papírom!
Érdekes, hogy az üvegesnél 9-10 krigli kell, amennyit viszont ritkán zúzok be, akkor már inkább 1-2 unikum.
Egyébként próbáljatok megenni egy kiló narancsot egy-két pohár 25%-os tejföllel. De langyos 3,8-as tej is megteszi, ha nincs tejföl. -
nap
addikt
Egyszer poenbol jol meghuztam az ecetes uveget. Meghajtott, mint Singer a varrogepet. Utana mar nem tartottam annyira jo poennak.
-
Gh0sT
addikt
Esetleg egy vizsgaidőszak...
-
Drótszamár
őstag
Naggyon király ez a topik
Engem a tej szokott meghajtani , meg az idegeskedés. A napraforgóolaly
télleg meghajt?
-
Den
veterán
válasz
Cardinella #45 üzenetére
ja és ott sem a vérveszteség miatt mint anno az érvágást, hanem mert a pióca nyála véralvadásgátló.
-
Cardinella
aktív tag
Úgy látom, lassanként a rutinos f@sás-szakértők is előbújtak a wc-ről; na én teljesen kész vagyok...
-
-
supercow
őstag
A higany mérgező, és ha túl nagy ''cseppet'' itatsz/iszol meg elképzelhető, hogy nem fut végig a bélrendszeren, hanem egyenesen megy kifelé (hála a gravitációnak) szétszakítva mindent (gyomor, belek, minden). Így bekerül a vérkeringésbe is, garantált hirtelen halál.
-
Josh
tag
Ez egy tényleg király topic. Én szinte mindentől tudok fosni. A tesóm mindenféle füstötlt cuccot tud cifrázni, de olyat, hogy szédül, ha le kell mászni róla. Az intezív f*sástól nemcsak hogy a segged leizzad, hanem a lyukon is tágíthat. Aztán csak úgy fingasz, hogy pahhh. Fogyás legegyszerűbb módja, az, hogy csak egy pár falatot eszel, csak annyit, hogy legyen valami a hasadban és ne korogjon. Keveset egyél, és mindig akkor amikor érzed, hogy egy kicsit éhes vagy. Naponta 5-6 szor. Járj el mozogni, vagy kondiba.
-
turho
addikt
válasz
qpakcovboy #47 üzenetére
Ne magázz, mer én ittam
Eredeti, igazi citrom kézzel, géppel kinyomott levét, sőt kirágtam a belét is
Mondjuk 5 hónapon keresztül napi 2-3 db nam kis mennyiség, de bevált.
-
-
tildy
nagyúr
Hasmenéstől tényleg lehet fogyni.
Egy ismerős így 2 hét alatt 20(!) kilót adott le.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
válasz
Cardinella #39 üzenetére
Persze. Nem is mondtam, hogy én is használnám, de ebből nyilvánvaló, hogy okoz azonnali halált. Annyira még a természetgyógyászok sem elvetemültek, hogy ne tünjön föl nekik, hogy érdekes módon egy bizonyos gyógyszer beadása után mindig meghalt a beteg...
Érvágás: Tudtommal a piócákat is épp kezdik újra előszedni... -
anulu
félisten
Ezt az agyament egy topicot!
Sikerült lefordulnom a székről a röhögéstől
Saját eljárás: Vajas-ketchup-ös kenyér, erőspaprika, utána 3-4 deci langyos tej/kakaó. Lehetőleg t+2 órán belül, és utána vagy 1 napig legyél WC közelben (t az elfogyasztás idejét jelenti) -
turho
addikt
Túl sok kényszerfosás tönkreteszi a bélbolyhokat, na meg a lyukat
is megkínozza, tehát bármi is a kiváltó keverék, nem szabad tartósan hasat hajtani. Illetve kiszáradsz, ez súlycsökkenéssel jár eleinte, de nem a zsírszövet fogy, hanem a szervezet vízháztartása borul fel. Hányás dettó.
-
thozoo
tag
Hát komolyan mondom, ezen a topikon röhögtem eddig a legtöbbet. Szerintem ha a kívánt hatást el akarod érni, akkor egyél szalámit mustárral, és uborkával (kevés szalámi, sok mustár+uborka), öblítsd le egy bögre tejjel (vagy inkább kettővel), és egyél rá egy almát. Tuti recept.
-
Szuri
tag
Nálunk család 2 hónapja kattant rá erre az anyagcserét gyorsító teára:
Wu Long Anti-adiposis tea
Kb. 2-szer annyiba kerül mint egy sima tea, az ize olyan mint a szárított trágya. Ki tudja miből van..Citrommal nyakon öntve egészen iható.
Ahogy megiszod futhatsz a mellékhelységbe, komolyan brutális!
Házpatika.hu-n is van:
http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=1259
(Ennek egy csomó orvos szaktanácsadója van, mérget csak nem ajánlanak, de én azért nem viszem túlzásba...) -
qpakcovboy
őstag
Alkoholt én sem javaslom, mert hízlal mint állat, ráadásul mindenre káros...
Én a piátol laza 20 KG híztam 1 év alatt!!!!
THC fogyaszt bár hallottam olyat is hogy megköti a zsírt, a legtutibb a mozgás, és hogy ne zabálj sokat, főleg ne olyanokat amiről tudod, hogy hízlal, egyél fehér hűst(hal, baromfi max sertés) és mozogj akkor tuti lefogysz, ja és ne igyál szensavasat, se cukrosat. ennyi... -
e=mc²
őstag
Sok gyümölcs:
Alma, banán, kiwi, szőlő, narancs, szilva... ebben a sorrendben -
e=mc²
őstag
Ketchupos Kakaó esetleg?
vagy mákos lecsó?
1ébként mindenhez jó erős Matulabácsi-paprika meghozza a várva várt hatást, bár ez 2x csíp -
Agyzuzo
addikt
Igyál meg pár deci langyos, folyós disznózsírt. Ha attól nem f*sod össze magad, akkor semmitől se.
-
simonzé
addikt
Arra gondoltál már, hogy elmenj futni minden nap? Akkor tutira lefogysz. Közben meg kulacsból igyál ricinust, az eredmény megrázó lesz!
-
Spirit
őstag
Ezen jót röhögtem..Főleg, hogy a szilvalekvár....egész napo a klozeton ülök, és hízok, mert mozogni sem tudok, és az a 4 számjegyű KJ
-
Spirit
őstag
Hmmm...Mi a keserűsó lényege?Miben különbözik a sima konyhasótól?
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Ráadásul endomorf vagyok, és izomtömeg minimális vesztése mellett adtam le a zsírt.
-
Spirit
őstag
Ez tény, nem fog.Nem akarok kiselőadást tartani miért nem, gondolom tudja mindenki.De...ha kúra szerűen 1-1 napot beiktatok ilyen napot, akkor az aznap bevitt tápanyag nem igazán tud hasznosulni...természetesen közben edzés...
Régebben egy méregdrága anyagcseregyorsítót használtam, napi 2*1 órás súlyzós edzés mellett....Eredmény: 10 hét alatt 92kg--->77Kg -
Spirit
őstag
Szóval legyek alkesz....hmmm...meggondolandó
-
Spirit
őstag
A legtutibb az igazi kókuszdió leve lenne, de amit itt lehet kapni, az tök száraz belül.
-
Spirit
őstag
Ez nem jó vicc.Ha van olyan hülye, aki kipróbálja, lecsuknak ba'
-
TheVeryGuest
senior tag
Bélférgek?
-
Spirit
őstag
Sziasztok!Van valakinek valami használható ötlete, hgy a fogyás meggyorsításához milyen otthoni kaják ''keverése'' biztosít tuti hashajtást?
A narancs+tejföl, tej, ilyesmik nem igazán hatékonyak...gyenge, de sok kávé a csersav miatt bejött, de nem eléggé.
Melegvíz+só az jó hánytató, de valahogy nem igazán szeretnék ilyesmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest