Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ja, és kedves társaim:
én is egyike vagyok azoknak a mocskos parasztoknak, akik egyedül ülnek 1 autóban, egy kisfurgonban!
ha valaki ad megoldást arra, hogy egymagam hogy oldjam meg a közel 100kg-nyi szerszám és alkatrész szállításást az országban, havi 10-12ezer km keretében, úgy, hogy nem egyedül ülök egy autóban, annak gratulálok!
most menjek vonattal?
attól, hogy a munkám miatt ez kell, attól még igenis durvának tartom, hogy az emberek nagy többsége (ezt már rádiókban is kitárgyalták) azt mondja: a büdös bunkó itten egyedül szennyezi a levegőt, meg a solymár-budapest dugóban minden paraszt egyedül utazik, holott akkor nem lenne ennyi kocsi, ha...
és attól még durva, hogy egy rohadás szék 100ezerbe kerüljön!
úgyhogy csak jelezném, ha valaki köpködni akar egyedül utazóra, itt vagyok, lehet tesztelni!! -
biker
nagyúr
bazz, keopsz!!!
csökkeneteni akarod a látogatószámot??? majd szívrohamot kaptam a stokke-tól!
M: 40/62 cm
H: 66 cm
Sz: 47 cm
Ára: 104.000.-tól
száznégyezer egy rohadt székért???????????????
húú, ember, ilyet ide szúrni.... mintha szíven szúrtál volna...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- HP EliteBook 830 G6 13,3" i5 8365u, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest