Keresés

Aktív témák

• Dr_Watson

tag

válasz atus #19 üzenetére

De okos nép az Amerikai nép.

Néha 1-1 próba babát ültetnek be a kocsiba és próbálnak gyorsabban hajtani a belső sávban. :)

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz atus #40 üzenetére

szerintem nem is olyan éles a határ a mi drága, miért drága, ki mire költ, hol használja storyk közt, ráadásul a másik ablakban épp a háború topic lövészárkait szemlézem, ami ugye ismét nem egy kocka-téma..

de én sem szeretnék belemenni a dagonyába, főleg úgy, h nyilván sokaknak (akár nekem is..) a véleménye kicsit ingatag lábakon ácsorog, úgy meg nehéz jól célozni..

olvasniolvasniolvasni.. :) és ne csak minket..

• csabika25

aktív tag

válasz atus #40 üzenetére

A kislány ott ül ezen az izén, csak onnan sejtem, hogy mi a funkciója.:D Egyébként első körben köcsögfának nézném.;]

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz atus #28 üzenetére

tudod, pont az a para imho, h egy suzukira rá van mondva, h milyen fasza ár/értékre, el is adnak belőle 20e db-ot évente, pedig 2 milla.., aztán egy-egy ember használja..

és technikailag kb. egy 10 éves egyéb cucc szintjén leledzik..

de a havi törlesztés, meg a benzin az no para, nem?..

mert gurul, lehet menni vele a balcsira, ami lassan drágább, mint külföld, de ez nem számít. vagy a budapesti utakon, amiken rendesen (értsd: nem kerülgetve a kátyúkat) hosszú évek óta nem lehet, nem autózni, biciklizni sem..
    (azért én próbálkozom továbbra is..)

és ezek után a jó emberek visszahozzák a gábort és csapatát, mert fasza volt a pr. budapestnek emlékezet/józanság kellene, nem pörgés, meg METRO, meg napkelte.. de ez messze vezet, és nagyon nem érzem úgy, h bárhol érdemes lenne harcolni ilyesmiért.

amúgy pont az volt a para nekem, abban amit ideírtál, h kvázi csuklóból le volt gyalázva a cucc, jöttek a 100e-es toll hasonlatok, meg a minimálbér para, és az egész úgy festett, mint vmi kőkemény kinyilatkoztatás.. nem mint egy vélemény, ami mögött se az nincsen, h mi-kerül-reálisan-egy-stokkén-annyiba-amennyibe, se más..

a miveltöltödazidődet pedig nyilván nem személyeskedés óhajtott lenni, csak egy másik életérzés ideemelése, ami nyilván sokaknak nonszensz.. ahogyan a ph! is sokaknak az..

de ezzel nincs is baj..

• keopsz

HÁZIGAZDA

válasz atus #16 üzenetére

tök rossz hasonlatokat hozol.

és már bocsi, de szerintem kevés a hitelességhez, h egyszer ültél egy ilyenen.. a leszóláshoz végképp.

amúgy jó vagdalkozni?..

ki mondta, h a stokke a magyar piacra fejleszt bármit is?

ki hasonlította (rajtad kívül..) 100k-s jaguár tollhoz, meg 35 rugós b&o füleshez?..

ha kicsit utánanéznél, nem írnál le olyanokat, h 5000 forint az asztalosmunka meg az anyag..

inkább azt magyarázd már meg (ne nekem, én elhiszem.. hanem mondjuk egy stokke vásárlónak, aki egy életre vesz vmit..), h mi a frásznak költ el annyit vki a számítógépére, meg annak hűtésére, mint te, vagy ti.. meg tölt annyi időt vele, rajta, építi, polírozza, tuningolja.. NEM fogják megérteni..

ne vegyen mindenki stokkét, de suzukit se, csak azért mert ''a mi autónk'', meg mert ''olcsó''. 20db stokke széket vehetsz az árából.

és inkább a hasonlatokat cáfold, sokkal előrébb mutat(na).

Aktív témák

Hirdetés