- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
szerintem nem is olyan éles a határ a mi drága, miért drága, ki mire költ, hol használja storyk közt, ráadásul a másik ablakban épp a háború topic lövészárkait szemlézem, ami ugye ismét nem egy kocka-téma..
de én sem szeretnék belemenni a dagonyába, főleg úgy, h nyilván sokaknak (akár nekem is..) a véleménye kicsit ingatag lábakon ácsorog, úgy meg nehéz jól célozni..
olvasniolvasniolvasni..és ne csak minket..
-
keopsz
HÁZIGAZDA
tudod, pont az a para imho, h egy suzukira rá van mondva, h milyen fasza ár/értékre, el is adnak belőle 20e db-ot évente, pedig 2 milla.., aztán egy-egy ember használja..
és technikailag kb. egy 10 éves egyéb cucc szintjén leledzik..
de a havi törlesztés, meg a benzin az no para, nem?..
mert gurul, lehet menni vele a balcsira, ami lassan drágább, mint külföld, de ez nem számít. vagy a budapesti utakon, amiken rendesen (értsd: nem kerülgetve a kátyúkat) hosszú évek óta nem lehet, nem autózni, biciklizni sem..
(azért én próbálkozom továbbra is..)
és ezek után a jó emberek visszahozzák a gábort és csapatát, mert fasza volt a pr. budapestnek emlékezet/józanság kellene, nem pörgés, meg METRO, meg napkelte.. de ez messze vezet, és nagyon nem érzem úgy, h bárhol érdemes lenne harcolni ilyesmiért.
amúgy pont az volt a para nekem, abban amit ideírtál, h kvázi csuklóból le volt gyalázva a cucc, jöttek a 100e-es toll hasonlatok, meg a minimálbér para, és az egész úgy festett, mint vmi kőkemény kinyilatkoztatás.. nem mint egy vélemény, ami mögött se az nincsen, h mi-kerül-reálisan-egy-stokkén-annyiba-amennyibe, se más..
a miveltöltödazidődet pedig nyilván nem személyeskedés óhajtott lenni, csak egy másik életérzés ideemelése, ami nyilván sokaknak nonszensz.. ahogyan a ph! is sokaknak az..
de ezzel nincs is baj.. -
keopsz
HÁZIGAZDA
tök rossz hasonlatokat hozol.
és már bocsi, de szerintem kevés a hitelességhez, h egyszer ültél egy ilyenen.. a leszóláshoz végképp.
amúgy jó vagdalkozni?..
ki mondta, h a stokke a magyar piacra fejleszt bármit is?
ki hasonlította (rajtad kívül..) 100k-s jaguár tollhoz, meg 35 rugós b&o füleshez?..
ha kicsit utánanéznél, nem írnál le olyanokat, h 5000 forint az asztalosmunka meg az anyag..
inkább azt magyarázd már meg (ne nekem, én elhiszem.. hanem mondjuk egy stokke vásárlónak, aki egy életre vesz vmit..), h mi a frásznak költ el annyit vki a számítógépére, meg annak hűtésére, mint te, vagy ti.. meg tölt annyi időt vele, rajta, építi, polírozza, tuningolja.. NEM fogják megérteni..
ne vegyen mindenki stokkét, de suzukit se, csak azért mert ''a mi autónk'', meg mert ''olcsó''. 20db stokke széket vehetsz az árából.
és inkább a hasonlatokat cáfold, sokkal előrébb mutat(na).
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Magisk
- Opel topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged