Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atus

senior tag

válasz keopsz #20 üzenetére

Nem vagdalkozásnak szántam, nem is leszólásnak, ha ezt vetted ki belőle, akkor olvasd el mégegyszer, nyugodtan. Písz. Szerintem a B&O fülhallgató hasonló kategória, nagyon kényelmes, nagyon jól szól, de az ár/érték aránya el van csúszva.
    Azt mondtam, hogy nagyon jó volt ülni rajta, ez szerintem inkább dícséret. Ennyi tapasztalatom van vele, ez pozitív, ha ez neked nem hiteles, nem tehetek róla, nincs több Stokke széke a baráti körömnek. Ettől még van véleményem róla.
    Senki nem mondta, hogy magyar piacra fejlesztenek... :P Azt mondtam, hogy magyar szemmel nézve horribilis összegeket kérnek el egy-egy székért.
    Rajtam kívűl senki nem hasonlította tollhoz, meg füleshez, szóval ezt sem értem...
    Tényleg nem néztem utána a költségeknek, hasraütésre mondtam, azért vannak ott a ''kb.'' és ''durván'' szócskák. Ha teljesen elborult hülyeséget mondtam, akkor szori.
    A számítógépem hűtőbordája kevesebb, mint 1500 forintomba került(én gyártottam le), a gépet magát pedig 99-ben vettük, azóta változatlan. (egy tönkrement vinyót kivéve) Az időmet meg azért ezzel töltöm, mert megvannak a szerszámaim hozzá, és ez a hobbim. De úgyanúgy tuningolom a kocsimat, és a szobámat is, sőt bármit ami a kezem közé kerül, előbb utóbb átalakítok. Ez szerintem a gyermekkori LEGOzás szövődménye...
    A Suzuki megint más tészta, ott stimmel az ár/érték arány, és éppen ezért ennyire alcsony az ára. Inkább vennék egy pár éves használt VWt, mit egy zsír új Suzukit.

?? ''és inkább a hasonlatokat cáfold, sokkal előrébb mutat(na).'' ??

PS: Igazán összerakhatott volna a Stokke vmi stílusos/működő honlapot, ha már egyszer egyedi formaterű, és igényes termékeket próbálnak eladni. Bútorok opció nem működik. A Mozgás és változatosság bútorai opció se. Rendelésnél egy fajta gyerek széket lehet rendelni össz-vissz. A design ízlés kérdése, nekem személy szerint nem teccik. (Nem mintha tudnék jobbat)

Aktív témák