Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
válasz
joergie
üzenetére
Monomániás fanatikus a hispán. A két szerva közötti seggturkálásról sem sikerült a fiút leszoktatni, pedig ha vmi nem képernyőképes...
1505 hsz-hoz
Azt bolygatni hülyeség, hogy vki derűs, jókedélyű-e vagy sem. Mindenki máshogy éli meg a pályán a saját magával és az ellenfelével való küzdelmet, Edberg se volt egy vigyori, Rettegett Ivánt egész pályafutása alatt se látták elmosolyodni se. Inkább ez, mint a Mcenroe-, Tarango-féle agyhalottak handabandázása.Persze a mi Rafánk nem is csillogó intellektuel, bő évtizede nyeri az RG-t de egy üdvözlő mondatot se bír kinyögni, a francia állami tv-ben egy Bonjour-t kigyomroztak belőle, de sok köszönet abban se volt...
-
NORBl
aktív tag
válasz
joergie
üzenetére
Köszönöm az infót. Hát figyelj, én ilyen 5-10 k körül gondoltam, de jó lenne, ha minnél olcsóbb lenne, egy elfogadható minőséggel párosulva, ami egy kezdő igényeit kiszolgálja. Nem tudom, hogy a barátaimnak mennyire valós az érdeklődése, veszek/veszünk ütőt 10-15 k körül, és akkor azt mondják, hogy ez nem az ő spotuk...
Néztem használtakat is, csaka azért gondolom jó lenne kipróbálni, megfogni, hogy a grip is milyen, bár azon olvastam, hogy lehet növelni, mármint az átmérőn, de gondolom az lenne a legjobb, ha azzal nem kéne mahinálni, hanem a gyári grip pont j lenne méretben.Ezeket néztem.:
170-180 cm körül vagyunk srácok, férfias súllyan rendelkezünk.
(Én pl 4 éve hobbiszinten testépítek, robbanékony, gyors vagyok rövid távon) 160-165 cm körül vannak a csajok. Gondolom nekik valami könnyeb ütő kéne, nem ? Jah igen, és 20-as éveinket töltjük mindannyian.Linkelt ütök közül, van olyan ami jó lenet kezdésnek ? Decathlon, ütő szempontjából jó lehet ?
-
-
puttputt
őstag
Nagyon okosan gondolod.
Fucsovics még viszi valamire... (többre mint Szávay meg Czink... meg a többiek... már most...), de rajta kívül?
Amúgy, nekem is lenne kedvem egy ilyen "pre-US Openhez" - ha milliomos lennék, tutifix -, de a 12 menetes megmérettetés talán ... nem túl reális már.

Egyébként, jómagam játszottam kölökként (junior) városi klubtagként, 2 kemény versenyen voltam, mert az edzőnő (jó szakember) nagyon biztatott.
Aztán, a gimi már elvitt tőle rendesen.
Viszont, amatőr módon ott is toltuk szépen, mert volt a suli sporttelepén 6 pálya is.
Az jó ütő lehet! Bár Federer ütőjét szintúgy megnézném. Pláne, hogy ő a legnagyobb ütő-taktikus.

A kommentátorok perceken át elemzik az ütőváltásait, az e körüli legendákat, sikertelenül.
Remélem, majd hozzád hasonlóan, ráakadok valami minőségi, nem agyonhasznált ütőre.. ideje lenne felfrissíteni a tudást.
Nem mellesleg, újra mozgásba lendülni. -
puttputt
őstag
Igen, sajnos Ferrer Federerre csak a nevében hasonlít.

Mikor egymás ellen játszottak nemrég, káprázott is a szemem amikor az állást figyeltem.Azt lehet, hogy most kihagynám...

Habár, a mostani ütőmet gimiben, a teniszedzőmtől vettem meg, 25k helyett 6-ért...
Jó üzlet volt.
Miért nem jelentkezel inkább a US-Open helyosztóira?
Most indul!
Valami zenész is feliratkozott.
Végül is, csak 12 meccset kell zsinórban nyerni és rá is kerülsz a táblára.
Gondolj bele.
Egy címoldalon lenni Szávayval!
(Nem, ne a nők közé..., csak példálóztam.
) -
puttputt
őstag
Ja, szép lesz még ez.

Del Potro elég nagy csalódás volt. Cilic azért verhető kategória...
Viszont, kétségtelen, jobban is játszott, volt benne elszántság.
Bizony, Murray-Nadal, már egyfajta előrehozott (elő)döntő is...
Djokovic előtt megnyílt az út, minimum elődöntő.
Hewitt meg, ha jó napja van... elvégre ő is egy volt világelső, klasszis játékos.
A Davidenko-Verdasco meg végképp remek derbi!
"Kijaza" Kirilenko?

-
puttputt
őstag
Nem rossz kis reggeli... Murray-Andreev, ha jól látom. Kezdésnek egész jó.

Sajnos a magyar lányok teljesítménye szvsz. nem annyira mérvadó, mert ugye azok csak "edzőmeccsek" voltak. (ld. foci) Mindenesetre, javulnak, ez tény.
Sokat várok még a Junior US Open győztes magyar sráctól is (Fucsovics M.?) - csak mostanság megint jól "elhallgatták"...
Davidenko "gyilkos pillantásával" és "mosolyával" meg tényleg jobb lesz vigyáznia mindenkinek.
Hajrá Del Potro!
Remélem, bejut a TOP3-ba, ott a helye. -
puttputt
őstag
Kösz, hogy szóltál!
Nemsoká' "csatlakozom"...
Sajnos bekavar a TV-újság... hülyeségeket ír az esőszünetek miatt... tesznek rá ahelyett, hogy módosítanák...

Eléggé simának tűnik - livescore alapján...
/Örülnék, ha Potro végre nyerne GS tornát..., ráadásul pont itt. Végül is, Murray visszacsúszik, Nadal kicsit előbbre..., Federer valszeg. marad; rendeződnek a sorok amúgy is./ -
puttputt
őstag
Verdasco sem rossz, valóban..., bár szerintem Davidenko (,ha jó napja van) képes vele tartani az iramot.
Én sem nézem a nőieket túl gyakran...
Az a döntő (Murray-Del Potro) eléggé reális, szerintem is.Roddick Wimbledon óta szinte minden tornán döntős.

(Az pedig kicsit tényleg kezd vicces lenni, ahogy Murray vánszorog felfele a 4-ik helyről a 2-ikra a Ranglistán...Lassan világelső is lesz belőle.
) -
puttputt
őstag
Az Montreal, a nőcik vannak Cincinattiban.
Ott továbbment Safina meg Jankovic is... Pennetta szintén, de nála ott ragadtam le, hogy legyőzte Ágit..., de a reggeli hírekben nem láttam az ő meccséről semmit, Hantuchova ellen. Wozniacki kiesett, Dementieva jutott tovább. Kb. ennyi.Érdekesség, Nadal és Federer is "out".
Előbbit ugye Del Potro, utóbbit meg Tsonga.
(Utóbbi is izgalmasnak bizonyult, egészen a végén dőlt csak el, mert Fed. szépen visszajött.)Amit hosszabban néztem, az a Davidenko vs. Murray.
Elég siralmas első szett volt... az orosz összevissza játszott, Murray meg lajhár módjára csapkodta vissza a labdákat. (Ez úttal jól ítélték meg az eseményeket a kommentátorok is.) Ezzel a módszerrel nyert végül a skót, de nem megérdemelten... átveheti a 2. helyet is a ranglistán, ha továbbjut, de ilyen játékkal...
Mod.:
Hogy verte volna Del Potro Roddick-ot, mikor még le sem játszották azt a meccset?
Roddick-Potro
Murray-Tsonga
az elődöntők... - ezek még ma lesznek.
(Montreal)Del Potro győzelmet jósolok...

Aug. 31-től pedig US Open.
-
puttputt
őstag
Növelve az Emilek számát
... Igen, ez látszott Nadal játékán, pontosan ez. Rendesen lefáradt, ami nem is csoda a "korábbiak" /értsd. tornák/ miatt sem. Az is csoda volt, hogy a döntőbe került..., bár ez talán köszönhető annak, hogy Djokovic is nehezen hitte, hogy győzhet, meg ugye a borítás...
Én is csak 7:5-ig néztem, ezért lettem marha ideges, mikor láttam a végeredményt
Nekem kifejezetten kezd imponálni Safina játéka (nem csak azért, mert "oroszlyány" és világelső...), van benne ötletesség, stb.
Nos, igen... Dementieva-t sem a szépségéért "szeretjük"...
Amúgy, ez az új "tehetség", Wozniacki sem egy csúfság
(Külföldiek az online közvetítésen így emlegetik: "Princess"
)
Sharapova-val kapcs. bevallom, tévedtem..., nem csak szimpla cicababa, azért neki tényleg vannak eredményei.
Jankovic? Ő is egy érdekes reklám"arc"
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot
-
S W A T
senior tag
hát a F1-et én kapásból végig aludtam...

Szerinted várható a tenisz fellendülése magyarországon
Egyáltalán milyen népszerű ma erről van adatod
(természetesen az indexesek szerint a béka üllepe alatt a népszerűség) .joergie én csak tavalytól nézem a teniszt de te biztosan korább óta (milyen szép magyar
) szóval 2008-ban már a sporttv adta de előtte állítólag a sportklub nyomta a master series-t. ők rendesen adták
tehát ha volt verseny végig adták vagy szanáltak és csak a "csúcs" meccseket adták ? -
puttputt
őstag
Úgy is van, pontosan. Mindenhonnan a foci folyik szinte. Eurosport meg mostanság nagyon ráállt a snooker-re, ami nem mondom, nem rossz..., de órákon keresztül?
Na, ahhoz kéne mérőórákat tenni!
Ma meg a londoni maraton... "milyen szépen futnak"---
További sikereket Nadalnak és Safina-nak!
-
S W A T
senior tag
mondjuk ebbe tényleg van valami.... a foci sajnos annyíra bele van nevelve a társadalomba hogy .....
sokaknak szinte nincs is más sport.Én erre csak annyit tudok mondani, hogy a tenisz a legnépszerűbb egyéni sport. ez tény, és szerintem mindent elmond.
A világon vagy magyarországon

-
-
S W A T
senior tag
Figy aki dolgozik meg iskolába jár azt n em nagyon lehet kielégíteni. Mert mindenkinek más az időbeosztása főleg melóba.... szóval most akkor totikázza ki a sport tv kinek mi a jó...
Az hogy a döntőt nem éllőbe adták? Legaílább adták, biztos volt fontosabb foci vagy valami. Azért nem csak Teniszből áll a sport tv ( sajnos
) még így is korrekt hogy hetekig nyomatják 1 folytába, van hogy a sport2-n este 5-től kb másnap hajnalig tolják az ATP-t és ezt az adott verseny minden napján,[ tele is van a teniszt nem kedvelők "szerszáma
] szóval megbocsájtható szerintem ha 1-1 döntő felvételről megy.Háát, a második nem volt sima, de a két szett meglett
MR. főlényeskedés.... 1szer erre már rá cseszett nem tudom már melyik versenyen.
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
Én normális esetben alszom napi 4 órákat..... szóval azt hiszem nem kell magyarázni hogy mért csak nappasl nézem.
Murray kiesése külön ünnep volt.
a kis karfiol fejű elbízta magát azt kapta ami kijárt.Djoko döntő nem lessz.... én a versenyzők helyébe bojkottálnám az auszttrál open-t az eembertelen körülmények miatt.... ahogy az F1-esek bojkottáltak 1 futamot a testi épségüket féltve úgy sztem a teniszesek is mondhatnák hogy kész nem kockáztatunk nem megyünk... megnézném a szervezők fejét....
(csak 1 hónap csúszást kértek a versenyzők) 
Roger ma nagyot alakított

Régebben írtam hogy még kezdő vagyok a pontozást hogy ki mikor mennyít kap azt még nem értem, le van írva valahol

-
Elvileg ma 10-kor játszik Ági. Én nagyon drukkolok neki. Mellesleg még nagyon fiatal is és szerintem csak fejben nem elég stabil. Néha megver bárkit, néha, meg egyszerűen megveri magát. Ha tartja ezt a szintjét és nem tűnik el a mezőnyből, akk sztem ezt kinőheti és akk jó lesz nagyon.
Am most nagyon szeretnék egy Federer- Nadal döntőt az olimpián
Rem eljutnak odáig... -
S W A T
senior tag
dehohy volt jogos.....Dennis helyébe pofán nyomtam volna és kiraktam volna a merciből de ez nem F1 topk.
Szávaynak a meccseit (bár nem nézem ki belőle hogy sokáig jut...
) hol közvetítik teljesen
magyartévén 4:30-tól 4:50-ig van írva a meccs közvetítése de kötve hiszem hogy 20 perc alatt lemegy.
kb 20 perc teniszért meg nem kelek fel olyan korán,elég nehezen szoktam ébredés után vissza aludni. 
-
S W A T
senior tag
-
S W A T
senior tag
De a lényeg benne van nem
Nem tom mióta elolvastam ezt a wikipédiásat meg amire azt mondtad szűk azóta értem hogy mi történik a pályán.
(a többi pl az f-1 be se érdekel csak amit látok
[tehát ilyen háttér dolgok stb... gondolom érted mire célzok ha már a teniszre gondolsz is. ]ill 1 kérdésem van mindig két szett van 6 game-el
(ha a "hosszabítást" nem vesszük)A versenyeken amiket néztem így volt meg a telóba is így van a nagy versenyeken. Wimbledon stb. de pl ha csak úgy szimpla meccset játszom azt úgy állítom be ahogy akarom és feltolhatom 3szett/6game -ig. Igazi versenyen mikor szoktak ennyít

-
"Nadal és a salak viszonyát viszont pont fordítva fogtad fel."
Bizonyára fejlődött a játéka is, de azért ha jobban megnézzükk, Nadal nem salakon már csöppet sem tűnik verhetetlen ellenfélnek.
Amikor azt mondtad, h a játékomat az ütőmhöz igazítsam, azt konkrétan hogy érted? Egyéniben nagyon ritkán röptézek és nem is igazán értek hozzá, sztem az nBladem jó lehet röptéhez is, bár annó Djokovic és Ivanovic sem röptézgetett vele. Igazából számomra már az is érdekes, h Federer sokat röptézik, ugyanis én úgy tudom, h a vastagkretes ütők, azok alapvonalra valók.A vizsgádhoz meg sok sikert! Hol fogsz majd tanítani?
-
Makaveli
senior tag
Szerintem jól tette Henin, hogy lemondott. Meglett, amit egész világ életében szeretett volna, hogy 1. legyen a Világon, azt' ennyi. Van annyi pénze, hogy ne féltse ükönukái életét se...
Nem úgy, mint most hallottam, hogy a Jóbarátok c. sorozat szereplői nem vállalják az új évado(ko)t, mert kevés az a pénz, amit adnának...
-
joe69
senior tag
az ellenfel nem hagyta valasz sokszor elo szokott jonni ilyenkor.
valoban van amikor ez az ellenfel miatt nem tortenik meg, ma azonban szerintem nem ez volt a helyzet. konnyen elkepzelheto hogy Tsonga elete meccset jatszotta Nadal ellen, az valami felelmetes volt amit ott muvelt(a meccs utani interjuban el is mondta hogy meg nem jatszott ilyen jol eleteben).Nadalnak hoznia kell a tavalyi salakos formajat ezekutan, Djoko nagyon feljott ra a ranglistan
-
1.: Gratulálunk Ági !!!

2.: Gratulálunk Ági !!!

3.: komolyra fordítva a szót (
) : Sajnos nem vagyok benne biztos, h ez valaha is bekövetkezik komolyabb tornán, ugyanis bár nem hivatalos, de Henin a Us Open végén azt mondta, h ''itt utoljára veszi át az első helyezettnek járó trófeát'' v. vmi hasonlót. Nem akarok rémhíreket terjeszteni, de többen is azt vélték kivenni szavaiból, h hamarosan visszavonul, mondjuk végülis addig még nyugottan lehet Henin-Szávay meccs 
ui.: nem tud vki egy viszonylag jó teniszpályát Budapesten lehetőleg max. 1000 Ft/óráért. Ha lehet legyen salakos, ha nem akk mind1 csak ne beton...
[Szerkesztve] -
Én Federernek drukkolok, mert szimpatikusabb játékos (sztem). Ugyanakkor már nem vagyok biztos benne, h Nadal nem jobb nála, nem mintha Federer bénábban játzsana, de aki látta pl. a Djokovic - Nadal RG elődöntőt az érti... Djokovic gyönyörűen játszott, Nadal... már nem is emberien. Olyan kiszorított helyzetből ütött jó labdákat, ráadásul visszadhatatlanul....

Lehet,h már csak ezért is AeroPro drive cortexet fogok venni (nekem is salakra kell)
-
joe69
senior tag
bizony, elso 20ba be fog ferni ugy erzem
Rafa Nadal megnyerte csendben a stuttgarti salaktornat, +250pont a vilagranglistan
most jonnek a szamara gyenge pontnak szamito kemenypalyas tornak az ev masodik feleben. ha ezuttal tudna hozni a tavasszal mutatott teljesitmenyet ezen a boritason akkor kozelebb kerulhetne Federerhez. azert ez korantsem lesz egyszeru, hiszen tobb jatekos is ilyenkorra szokta idoziteni csucsformajat, lasd Roddick, Blake, Gonzalez -
Sharapova jól néz ki, nem az a bajom, csak kicsit bunkó, meg néha olyan csúnyán néz

Amúgy jó ütő a P O3 tour? Most akarom lecserélni a Fischer classic pro vacuum-ot (bár ez apum második ütője, csak jobban bejött, mint az én Breakpoint 80 -asom) és emelett még 3 ütőt néztem: Nblade, K six-one team és a P o3 white (sharpova üője) Leírás alapján az Nblade és az o3 tour a legszimpatikusabbak. Neked mi a véleményed az ütőről? -
Bibby
addikt
Sharapova-t erős lenne idesorolni, meg szerintem Henin-t is. Nőknél nincs meg ez a fölény.
Egyébként nagyszerű volt a mai két elődöntő, még ha 3-0 lett is mindkettő, szép játék volt.
Nadalon azért jókat derül az ember, a bal meg jobb karja között idén valami eszetlen nagy a különbség méretben. -
apcuk
csendes tag
''Te kis pedofil''
Micsoda?
Csak szimpatikus, mindig mosolyog, jól érzi magát, nem nagypofájú, nekem bejön. Bár azért nem mindig, pl. a tavalyi US Openen, ami elvileg utolsó junior tornája lett volna, kizárták az első fordulóban, mert lefakkolta az egyik vonalbírót (16 évesen
).
És hamarosan top 10 ben lesz.
[Szerkesztve] -
Az utóbbi időben én is azt mondom, h sharapovát csak szerettem, mióta ilyen nagyképű lett viszont legtöbbszőr ellene drukkolok.
Re: szerva: Már nem játszik, de Goran Ivanisevicnek volt egy meccse, amlyen 41 ászt ütött
nem semmi...
Szerk.: ász helyett szervát írtam
[Szerkesztve] -
Én speciel régebben Hantuchovának drukkoltam meg Hingisnek.
A Férfiaknál Goran Ivanisevicnek, Agassinak (róla ráadásul azt hallotam, h valami távoli rokonai magyarok) és Juan Carlos Ferrero játéka is szimpatikus volt. Mostanban inkább meccsenként szoktam dönteni, h éppen kinek drukkolok. Ja, és Sharapovát én is szeretem és kifejezetten jókat szoktam szórakozni az audiális élményen
Erről gondolom már hallotatok, de azért belinkelem: [link] - nem gyenge...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tonnara di Scopello
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Fujifilm X
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fűnyíró topik
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerintem egy fejkönnyű nehéz ütő könnyebb érzeted ad, mint egy könnyű fej nehéz. Ettől még kezdőként nem szabad nehéz ütőt venni szerintem sem.
Néztem használtakat is, csaka azért gondolom jó lenne kipróbálni, megfogni, hogy a grip is milyen, bár azon olvastam, hogy lehet növelni, mármint az átmérőn, de gondolom az lenne a legjobb, ha azzal nem kéne mahinálni, hanem a gyári grip pont j lenne méretben.

Most indul!
)
(Terhesrucikat próbáltatnak vele a meccseken, ez tisztán látszik...) A Williams testvéreket meg inkább hagyjuk... nekik valamilyen más sportot lehetne találni... pl. a birkózást vagy a boxot
Egyáltalán milyen népszerű ma erről van adatod
sokaknak szinte nincs is más sport.

, úgyh hajrá!