Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Azért nem árt szerintem úgy kezdeni el teniszezni, hogy 1-6 hónapot edzővel töltesz, legalább az alapokat tudjad, hogy fogjad az ütőt, ütésnél nem csuklóból ütni mert az para, meg egy avatott szemnek gusztustalan

Szerva mozdulatot lehet otthon is gyakorolni, csak a mozdulatot
, és pályán kamatoztathatod tudásod 
Fősulin volt ilyen bajnokság, gondoltam nem nevezek inkább mert nagyon régóta nem játszottam. Úgyhogy csak lementem 1-2 sráccal gyakorolni és hát... kicsit megilyedtem amikor a ''szervát'' csuklóból ütötték
Tényleg érdemes megkeresni egy edzőt, mert csak az után lehet igazán élvezetes a játék, és onnan lehet csak tovább fejlődni. Ezért érdemes teniszt is nézni, pl Federer ütőfogásást, valami eszméletlen szerintem, kisujj része már lelóg az ütőről, mégis zseniális ahogy játszik. Neki ez fekszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Lexus, Toyota topik
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI RC2 drón távirányító
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, és pályán kamatoztathatod tudásod