- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
digiharcos
újonc
válasz
raziel01
üzenetére
Szerintem volt egy beetetési időszak amikor osztogattak. A kredit pörgetéssel min. 60%-os kedvezmény összejött, de ez beszigorodott. Már bes sem adja, akkor meg láncszerüen hetente ment,.
A WINcredit-et (ha egyre gondolunk) csak egyszer vittem végig, mert nagyon sokat kellett hozzá vásárolni. Ekkor vettem hülyeségeket/szemetet is, ne a legolcsóbb áron.Az ajándékozós jutalmak (0 Ft-os tételek) is trükkösek lettek, mert vásárlási kényszert ad egy kötött listából. Általában már elkattintom, nem érdekel, kivéve ha találok valami értelmes cuccot az ajándék listában és mellé csak filléres, de felhasználható dolgokat rakok. Ezután jön egy 8...20.000 Ft-os vásárlási kényszer hogy megkapjam az ajándékot. Csak olyat veszek amire szükségem van. Ha nem találok, akkor hagyom a fenébe.
Tavaly sok ajándékot szereztem. ebben az évben talán 2-szer mentem végig a folyamaton.
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest