Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Hát ez remek...először cselekedtem, és aztán olvastam

Eddig nem "mertem" Temuról rendelni (leginkább azért, mert amiket néztem, minden drágább volt, mint Aliról). De most, az asszony vett pár lakberendezési cuccot, össz. 20ezer körül. Meg is jött minden, nagyjából elfogadható a minősége (ennél többet mondjuk nem is ér).
Na, és a lényeg: elkezdte dobálgatni ezt a 8 ajándék 0 Ft-ért. Nem hittem benne, de mondom, kiválasztom, az nem fáj. A 6-nál már vagy 10 percet görgettem, mert értelmeset nem találtam, nem beszélve a 7-8-ról, de végül kiválasztottam. Az elején vannak ugye az értékesebb dolgok, majd a végén már csak olyan 1000Ft-os vackok. De összesen így is közel 60ezret válogattam össze. Utána jön az, hogy rendeljek 3000Ft-ért, hogy megkapjam. Na, mondom kezdődik... Ráhagytam. Aztán másnap visszatértem, újra összeválogattam, akkor már 5000-ért kellett volna rendelni. Azt is ráhagytam. Harmadnap, mondom, teszek egy utolsó próbát: ismét 3000Ft a határ. OK, kiválasztottam valamit ép kicsit többért (itt megint hozzáteszem, hogy mindent megnéztem Alin, és nagyságrendekkel olcsóbb, mint ami közül enged választani a Temun, ugyanis nem vehetsz bármit min. 3000-ért, ő adja a listát
). OK, kiválasztottam, mindegy fene, ha kacat is, 3000-et megér a 8 ajándék. Így kifizettem. Ezután jött a feketeleves: fogadjam el az ajándékot. De nem ám az összeset, hanem csak a legutolsót (ugye, az utolsó 3-at alig bírod kiválasztani, mert csak filléres kacatok közül lehet). És a következőt csak akkor kapod meg, ha ismét vásárolsz 3000-ért (de lehet, hogy aztán lesz 5000, vagy másnak más összeg, ki tudja...). Ez egy rohadt nagy átverés. Senkinek sem ajánlom ezt a játékot, de részemről a Temu is kuka.
Még talán akkor érdekelne, hogy ha az ajándékért kötelező vásárláshoz a teljes választék rendelkezésre állna. De nem. Megpróbáltam refundoltatni rögtön vásárlás után, de nem látok ilyen opciót, csak a megérkezett tételekre.
Mindegy, tanulópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Éjszakai műszak
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest