- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Hát ez remek...először cselekedtem, és aztán olvastam

Eddig nem "mertem" Temuról rendelni (leginkább azért, mert amiket néztem, minden drágább volt, mint Aliról). De most, az asszony vett pár lakberendezési cuccot, össz. 20ezer körül. Meg is jött minden, nagyjából elfogadható a minősége (ennél többet mondjuk nem is ér).
Na, és a lényeg: elkezdte dobálgatni ezt a 8 ajándék 0 Ft-ért. Nem hittem benne, de mondom, kiválasztom, az nem fáj. A 6-nál már vagy 10 percet görgettem, mert értelmeset nem találtam, nem beszélve a 7-8-ról, de végül kiválasztottam. Az elején vannak ugye az értékesebb dolgok, majd a végén már csak olyan 1000Ft-os vackok. De összesen így is közel 60ezret válogattam össze. Utána jön az, hogy rendeljek 3000Ft-ért, hogy megkapjam. Na, mondom kezdődik... Ráhagytam. Aztán másnap visszatértem, újra összeválogattam, akkor már 5000-ért kellett volna rendelni. Azt is ráhagytam. Harmadnap, mondom, teszek egy utolsó próbát: ismét 3000Ft a határ. OK, kiválasztottam valamit ép kicsit többért (itt megint hozzáteszem, hogy mindent megnéztem Alin, és nagyságrendekkel olcsóbb, mint ami közül enged választani a Temun, ugyanis nem vehetsz bármit min. 3000-ért, ő adja a listát
). OK, kiválasztottam, mindegy fene, ha kacat is, 3000-et megér a 8 ajándék. Így kifizettem. Ezután jött a feketeleves: fogadjam el az ajándékot. De nem ám az összeset, hanem csak a legutolsót (ugye, az utolsó 3-at alig bírod kiválasztani, mert csak filléres kacatok közül lehet). És a következőt csak akkor kapod meg, ha ismét vásárolsz 3000-ért (de lehet, hogy aztán lesz 5000, vagy másnak más összeg, ki tudja...). Ez egy rohadt nagy átverés. Senkinek sem ajánlom ezt a játékot, de részemről a Temu is kuka.
Még talán akkor érdekelne, hogy ha az ajándékért kötelező vásárláshoz a teljes választék rendelkezésre állna. De nem. Megpróbáltam refundoltatni rögtön vásárlás után, de nem látok ilyen opciót, csak a megérkezett tételekre.
Mindegy, tanulópénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- VGA kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Prime Video
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs