Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris94
tag
Üdv.
Lehet,h egy kisebb ROM cserére szánom el magam, ezért érdekelne,h hogy néz ki egy "GYÁRI" FZF 5.2.
Várom a screenshotokat
Köszi előre is
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz ducsidu #4816 üzenetére
lehet oda kellett volna
beírtam Google-be,h Fresh Zodiac Fruit 5.2 és kiadta ezt a topicot, gondoltam jó leszNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
Launcher Pro Plus-ban hogy lehet az App Drawer ikonjait kicserélni, nekem eddig csak a dokk hátteret és az ikonokat sikerült lecserélni
Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
válasz alikah88 #4968 üzenetére
oké köszi, pont valami MIUI-s vagy ICS-es témára gondoltam
-
-
chris94
tag
Egy olyan kérdésem lenne,h egy 0.8.6-os LP Plus-ra beraktam egy M22-3D Icon Pack-ot, aminek ugye elviekben le kéne cserélni mindent (ami benne van) az App Drawer-ben
Van olyan app-om, aminek benne van a .png-je az apk-ban, de nem cserélte le.
Viszont annyit megtudtam oldani,h Quick Pic-ből lecseréltem a Widget képét, de nekem az App Drawerben is az kéne.Mit lehet csinálni,h betegye?
Ha valahogy átnevezném a .png-t , úgy működne?Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
hmm... király
2.1-ből lehet valahogy ilyet varázsolni Launcher Pro Plus-al vagy Go Ex-el?
-
chris94
tag
status-bar nem zavar, jó az FZF-es
Ikonok érdekelnének igazából, az a baj,h bármilyen ikonpack-ot töltök le,semmi sem cserél le mindent az App Drawer-ben és van amelyik nem is tetszik...
Ha valaki elmondaná pl priviben,h h lehet egy Icon Pack-ban úgy kicserélni az ikonokat,h be is rakja azt nagyon megköszönném
-
chris94
tag
válasz chris94 #5271 üzenetére
esetleg egy olyan Pack is jöheten, ami tuti mindent lecserél és ICS-es kinézete van vagy CM-es mert sztem azok is jók
-
chris94
tag
köszi, kipróbálom meg megpróbálkozok a téma szerkesztéssel is
ducsidu: az se baj,csak ugyanaz legyen mindegyik stílusa, nem zavar,ha az eredeti, esetleg ha sikerül az Ikon Pack gyártás, akkor jó lesz
-
chris94
tag
állítsd be,h a Téma háttere legyen az alapértelmezett háttér
-
chris94
tag
Nekem Go Launcher EX-nél úgy van,hogy az alap képernyőn, ha hosszan nyomom akkor kiválasztom a "Hátterek" pontot és azon belül van "GO Wallpaper", lehet ADW-nél is van
Most egy HTC Sense téma van rajta és az úgy van megcsinálva,h alapból van benne több háttér a témában, ami szintén választható a "Hátterek" pont nyomása után
Ha így se megy,akkor passz.
Melyik verzió van neked letöltve?
Priviben linkeld át, megnézemNothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
-
chris94
tag
Sziasztok!
Elkészült telefonom talán végleges kinézete mely meglepően egy Samsung Galaxy Pocket Neo a legutolsó CM11 ROM-mal
-
chris94
tag
válasz mgTerminator #24653 üzenetére
Köszi.
Rootolás és Romok is vannak már egy ideje Pocket Neo-ra xda-n fentvan minden[ Szerkesztve ]
-
chris94
tag
Sziasztok!
Elég régen jártam már itt, gondoltam benézek 😁
Jelenlegi alany egy Xiaomi Mi 9T Pro, de ezt egyébként az aláírásomban is láthatjátok, mint ahogy a rajta futó custom ROM pontos típusát is.
Bár ezt a háttérkép is sejteti 😀Az AMOLED kijelző miatt esett erre a háttérre a választás, az ikonok a OnePlus-os Oxigen HD nevezetű ikon packból származnak, a Launcher a rég óta jól bevált Nova Launcher Prime kulccsal.
-
chris94
tag
Lasy te még aktív vagy itt? 😯
Miattad kezdtem el custom ROM-okkal foglalkozni, még a Te ROM-od volt fent az első Androidos telómon (Vodafone 845) úgy 8-9 évvel ezelőtt 😁
Apropó custom ROM, főzögetsz még? 😀
Amennyiben igen, szívesen venném a támogatásod, hogy én is megtanuljam, persze csak ha van rá időd.
Ennyi év custom ROM használat után úgy gondolom ideje a másik oldallal is megismerkedjek 😁Nothing Phone (1) #spacewar #Android 14 | TicWatch Pro 3 GPS | Android: 2010 - ...... | #customrom #customrecovery #androidmodding | Magyar nyelvű lokalizációért felelős fordító #novalauncher #vanced #revanced #evo-x #xiaomi.eu stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest