-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szata.68
senior tag
Bocs,ha hülye kérdés,de abszolút nem értek a témázáshoz.
Letöltöttem a Themer appot,van egy gyári téma,ami tetszik,csak jó lenne kicsit alakítani rajta.
Megoldható ez egyszerűen,vagy bele kellene ásnom magam jobban? -
törölt tag
válasz qamu74 #21593 üzenetére
A videóban az első hármas (a lila) az enyém.
tutorial
Azért jó megnézni, mert legalább megtudod hogyan épül fel az egész.
Amúgy abból készült amit tomy86 belinkelt, csak kicsit belenyúlkáltam. Meg a Zoli képeit körbe kellett vagdosni mert készülékházzal együtt küldte át[ Szerkesztve ]
-
1tigris
tag
válasz zho-lee #21586 üzenetére
Szóval. Az időjárás nem akar müködni nálam. Amit küldtél igy nézz ki. Az iconset mappába van a Reall Weather mappa abban pedig az icons és a config.xml.jet Megpróbáltam a .jet et törölni mert nálam azok csak xml-ek és az egészet átnevezni zipre de azt el se fogadja. Nem alakul át zip fájlá!
-
zho-lee
addikt
válasz #27813376 #21583 üzenetére
Nagyon ott van, köszönöm szépen
Ez tényleg más, rossz, hogy itt nincs PS...Ezek a lapok kb olyan 10-10 rétegből vannak, ugye?
szerk: máris látom, mintha hiányozna valami a srácoknak ajánlott óráról..
Az óra árnyéka.. akkor lenne tuti[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
törölt tag
válasz zho-lee #21582 üzenetére
Kicsit széthúztam, mert a közepe nem látszódik egyébként.
Nagy méret. -
zho-lee
addikt
válasz #27813376 #21579 üzenetére
Az a bajom, hogy itt a melóhelyen nincs, és nem is igen lesz photoshop a gépen..
otthon simán megcsinálnám.
Azért kerestem egy ilyen hiánypótló alkalmazást..
Talán a gimp jobb lenne, ne mis tudom, ez nagyon nyögvenyelős..szerk:
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
fater-01
csendes tag
válasz zho-lee #21572 üzenetére
Köszönöm!
Nagyon jók lettek,mint mindig.Van itt egy ikon Neked:[link](nehogy sértődés legyen,nem azért küldöm,mert a Tiéd nem passzol(tökéletes a kék háttérhez).Az árnyékolt térkép miatt gondoltam,hogy megpróbálhatnád,de lehet nem lesz jó,mert beleolvad)[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
SS+Zooper..
-
zho-lee
addikt
válasz fater-01 #21569 üzenetére
Nekem nagyon teszik
Én is készítettem párat, mert van, aki nagyon várja már..
És lenne itt valami, ami még rugalmas, de személyesen ajánlanám 1tigrisnek, és gjoco1-nek
Óra..đension-nak pedig annyit mondanék csak, hogy ezeket a képeket nem photoshop-pal, hanem photo filtre stúdióval csináltam, mivel ez is első munka nem korrekt az észlelésem, de ehhez képest a photoshop-pal kéjmámor gyártani hasonló montázst.
De legalább valamilyen szinten működik."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
fater-01
csendes tag
Üdv!
Tegnapi gyors(lehet,hogy olyan is-BBB kopp->MCS)[link] -
balewi
aktív tag
Egyszerű, funkcionális, Miui:
X13 << Mate20Pro << Honor8 << MI2S << MotoDefy
-
animoo
senior tag
válasz qamu74 #21558 üzenetére
Nalam miota van a Themer Zooperrel kombinalva, sslauncher hatterbe szorult. Egy ilyen grides hs-t mondjuk eleg maceras benne osszeallitani inkabb az egyeni elrendezesu hs-eknel erdemes vele mokolni szerintem.
A privatos temara annyit irnek, hogy az adminok nem tudjak elolvasni senki privat uzeneteit
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
-
törölt tag
(#21553) fater-01
(#21554) qamu74Mindegyik szép munka. Csak igazam lesz, hogy egyre jobbakat csináltok
-
qamu74
őstag
-
Arween
senior tag
Egy kis segítség kellene adott ez a lockscreen hogyan tudom felvarázsolni a telefonomra?widget locker megvan de nem tudom mit kezdjek a ltöltött .zip fájlal?
-
zho-lee
addikt
válasz #27813376 #21542 üzenetére
Igen, neked a képek vastagabbak, és ráhajlik a szélére is a kép széle.
Nagyon jó lenne, de az már szerintem meghaladja a képességeim..
Tudod, itt ülök, bütykölgetek, aztán valahogy sikerült az első..
persze nagyon megköszönöm, ha átküldöd mert a remény hal meg utoljára"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kakukkmarci
senior tag
Nekem meg az első jön be !
Grat
Háttér hogy készült, vagy készen szerezted be ?[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
zho-lee
addikt
válasz Adamis #21538 üzenetére
Na, ha már a fenyegetőzésnél tarunk, én kimaradnék belőle, egyből csíbőből dobnék pár hs-t..
Elnézést, ha a támadásom valakit váratlanul ért..
Szintén, előfordulhat, hogy volt már valamelyik, talán a második.. belemélyedtem a photoshop-ba, ezt sikerült ma kitalálnom. De, ha a PS fórumát nézem, ott született erről videó, hogyan kell csinálni, nem megy el a napom.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
saphancs
aktív tag
Bakker fejezétek már be! Az elejétől követem a topicot, időm ritkán jut posztolni, de szivesen olvasom el a hozzászólásokat. Szeretem, amiket megosztotok. Szerintem mindenki csak jót akar, de pont ezzel a cirkusszal éritek el, hogy lelépnek az emberek.
És mondjuk már ki, azért lassult be a topik, mert qamu nem ér rá. Hiányzik is a napi 3-4 képe, pedig régebben mosolyogtam rajta... (bocs haver)
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
Adamis
őstag
Ha tovább csinálja valaki a feszkót, az megnézheti magát nagyon hamar! Ez egy képelős topic, nem nagyképeskedős! Egyéni sérelmeket kéretik innentől privátban intézni!
-
punky10
addikt
Már tényleg nem kellene feszíteni a húrt.Dottore adott egy útmutatót.Lehet elolvasni, megfogadni, vagy kiröhögni...
Illetve van egy negyedik megoldás: én elolvastam, nem röhögtem ki, de nem sikerült megfogadni sem a tanácsát, mert nem"adja ki"...De ha sikerült, akkor jelentkezem...És nem, nem neki akarok megfelelni, viszont pont az Ô leírása segített rájönni arra, hogy mi zavar a saját HS-emben...
Azóta a Zooper-ral próbálkozom, és örülök, mert 3 widgettet potol 1...
Ha kész leszek, megosztom...
És ezt vegyétek figyelmeztetésnek...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Most jöttem melóból és látom megint valamin folyik a "vita"..
F.szé csináltok vihart a biliben?!
Én meg most veszem észre,hogy addikt lettem -
|AP|
veterán
válasz #27813376 #21530 üzenetére
ha ez tényleg igaz, az még egy érv amellett, hogy én is hanyagoljam ezt a topikot....
Persze lehet úgy is csinálni, hogy állandóan körbedícsérjük egymást, csak ennek nem sok értelmét látom."kiállsz értünk is" ezt meg végképp nem értem. Egyes emberek milyen háborús övezetnek tekintik ezt a topikot.
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
MODERÁTOR
válasz #27813376 #21530 üzenetére
Erre csak annyit tudok mondani, hogy akiben nincs annyi gerinc, hogy ezt ide írja, helyette mások háta mögött áskálódik, az ennyit is ér.
Nem mellesleg privát üzenetet szigorúan tilos megosztani, és a modik sem látják a privátokat. Töröltesd a modkerben mielőtt bannolnak.
-
törölt tag
válasz pepe091 #21528 üzenetére
Akkor most másolom be az 1 perce kapott privátomat, ha nem hiszed hogy van egy rakás ilyen, kérj egy admint nézzen bele. Nem azért csinálom mert élvezem, sőt utálom a vitát minden téren.
Szia!
Igaz nemnagyon ismerhetsz Én xxxxxxxxxxxxxxxx Barátja vagyok,akivel napi szinten megbeszéljük az aktuális"politikai"helyzetet(persze HS-ezünk is)De nagyon figyelem a HSZ-eid és csak gratulálni szeretnék,hogy xxxxxx emberére talált.Sajna pont Ő miatt nem teszek fel semmit,ezt xxxxxxxxxxxxxxx-val is megbeszéltem,bár biztat.Ha még esetleg emékszel és visszanézel Én vagyok a "xxxxxxxxxxxx" xxxxxxxxxxxxxxxról.
Még egyszer mindenki nevében nagyon köszönjük,hogy kiállsz értünk isNincs több hozzáfűznivalóm.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz #27813376 #21527 üzenetére
Igen, világos. Nem szóltam hozzá a fórum témájához, megbeszéltük. Megértettem, hogy vagy rosszul csinálom, vagy nem értik itt páran, mindegy. Hozzászólni továbbra sem fogok, de engedd már meg, hogy ha igazságtalanul vádolsz valamivel valakit a háta mögött, akkor reflektáljon rá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dottore #21526 üzenetére
Megírtam egy fél oldalt, de kitöröltem inkább, mert kb. ennyire érdekel az egész.
Azért ezt az utolsó gondolatot meghagytam:
Azt írtad csak privátban leszel, ha valaki igényli, keressen meg.
Keresgettek sokan gondolom! Ebből neked nem világos semmi?Még én szégyelljem magam. Hagyjál már. Nem érdekel a "tudásod"
-
Dottore
addikt
válasz #27813376 #21522 üzenetére
Tisztában vagy vele miért linkeltem be a munkáim annak ellenére, hogy soha egy szót nem szóltam róla, mert nem tartom fontosnak? Miattad öreg.
Megkérdőjelezted már (vissza lehet nézni a fórumot, megfogod találni), hogy esetleg nem ártana úgy osztanom az észt, hogy magam is küldök be munkát. Azt válaszoltam neked, hogy nem nagyon tudok, mert évek óta ugyanazt használom kisebb módosításokkal. Hozzátettem, hogy ha privátban megkeresel, akár az egész szakmai portfólióm megmutatom neked. Nem kerestél meg. Erre a napokban előjött megint ez a téma, célzásaiddal együtt. Belinkeltem. Erre pedig az volt a válaszod, hogy ne arcosodjak. Össze tudod te ezt rakni magadban mennyire gerinctelen dolog?
Még most sem tudsz egy egyértelmű választ adni. Azt kérdezed közép vagy esetleg felső kategóriás tudással rendelkezem? Meg, hogy össze kellene hasonlítani és ne itt keressek elismerést? Szégyelld magad.
[ Szerkesztve ]
-
szezso15
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném valahogy megoldani, hogy a dokkban lévő ikonok úgy nézzenek ki az én WVGA kijelzőmön, mint ahogy egy 720p, qHD, stb. felbontáson.Mire gondolok:
720p: [link] (by đension)
WVGA: [link] (by én)Arra gondolok, hogy 720p-n nem érnek ki az ikonok a kijelző széléig, mint ahogy WVGA-n például. Erre nincs valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
törölt tag
válasz Dottore #21515 üzenetére
Amihez viszonyítok, az a többi neten megtalálható, mások által elismert munka.
Tigris pl. az utolsó sötét screenjével sokkal vállalhatóbbat készített saját erejéből mint az első próbái voltak. Fejlődött.Ki az aki megmondja mi a jó? Hát a közösség. Akik posztolnak. Aki olvassa a fórumot. De semmiképp sem egyetlen ember véleménye a mérvadó.
A kérdésedre a válaszom az, hogy a szakmaiságod elfogadható. Igaz, viszonyítani kéne más munkákhoz, hogy kiderüljön alsó, közép vagy esetleg felső kategóriás tudással rendelkezel, de ez nem az én érdeklődési területem, nem foglalkozom vele. Az elismerést ne itt várd ahol sokan csak poénból HS-eznek, hanem ott ahol komoly tudású grafikusok posztolnak.
-
1tigris
tag
válasz Dottore #21518 üzenetére
Miből gondolod hogy nem olvasta el. Biztos vagyok benne hogy többed magammal elolvastam az aranymetszést és egy fényképész számára hasznos érthető dolog. De vagyuk itt egy páran akiknek semmit nem mond. Várta itt mindenki (én is) a segítséget tőled de más nem volt mint arányok és aranymetszés!
-
-B-
senior tag
Sziasztok!
Aviate meghívója van még valakinek?
-
Dottore
addikt
válasz 1tigris #21517 üzenetére
Persze. De ez nem ellentmondás. Ha látom, hogy valaki és itt csak azt tudom ismételni amit leírtam, arra nem képes, hogy elolvasson egy linket, amiben benne van a kérdésére a válasz, adott esetben jobban le van írva mint ahogy én le tudnám írni, továbbá esetleg nekem is segített régebben, vagy én már előzőleg elmondtam ugyanezt, akkor annak én hiába írok bármit is. Ez barátom lustaság. Segíteni pedig akkor segít az ember ha érdemes.
Nyilván itt arról van szó, hogy nem csípitek a nyers stílusom. Elveszem a játék örömét tőletek ezzel, mint mikor a homokozóba beleül egy felnőtt játszani a gyerekekkel. Bizonyos szempontból igaz is. -
1tigris
tag
válasz Dottore #21516 üzenetére
Szia!
Te igy közelíted meg a dolgokat. (ez az élet rendje 100 emberből 90 elfelejti honnan jött hol kezdte) Viszont saját magadnak mondasz ellent mivel már azr is írtad hogy: másnak ne kelljen 15évig szenvedni a tanulással! Én nem. Tőlem ha segítséget kérnek részletesen leírom a menetét ha tudok segíteni. Ha kell 100 szor is leírom. Tudod én ilyen egyszerű gyerek vagyok! -
Dottore
addikt
válasz 1tigris #21480 üzenetére
Azért válaszolok erre, mert fontos dolgot feszegetsz. Azt írod az nem segítségnyújtás, hogy olvass itt meg ott. Szerintem igen és direkt csinálom ezt. Megpróbálom rávezetni az embereket, ők maguk találják meg amit keresnek. Akit valami érdekel az bizonyos szinten önjáró és elég csak irányt mutatni. Aki pedig annyira sem képes, hogy utánajárjon annak ami érdekli, arra nem érdemes időt pazarolni.
-
xtevo
őstag
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Nem készítek, csak nézegetem a munkátokat. A vitába nem szólnék bele, csak annyit fűznék hozzá, hogy a topic címe: Mutasd a HS ed. Tegyetek be minél többen, minél többet, persze nem kapkodva, hanem, ahogy kész lesz.
Szerintem qamu74 és 1tigris sokat fejlődött mostanában. Pár hete még csak mosolyogtam a munkájukon (bocsi ezért), de a mostaniakat már akár használnám én is.1tigris: Én a betűtipust valami modernebbre cserélném, hogy passzoljon a modern épületekhez.
batai15: írhatnál erről a telóról egy tesztet, ha nincs még. + a miui launcherről is bővebben, a teló teszten belül.
Bocs az off.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
qamu74
őstag
Hali!
Tud valaki segíteni abban,hogy hogyan kell analóg órát készíteni zooperben?