-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Nem szeretem a bonyolult screen-t.
Felfelé húzásnál programok,lefelé az értesítések jönnek be.
Programok:
ClockQ Premium
Holo Launcher Plus
DigiCal+ NaptárIkonpack:
MetroStation by ~yankoa -
-
animoo
senior tag
válasz WaterWave #13889 üzenetére
ezt most rolam irtad?
ha mar megcsinaltam egyszer mcs-re, ahol izlesesebb igy talalni, akkor miert ne tegyem igy fel?
vagy mire gondolsz?egyebkent szep,letisztult a tied is.
mihione: tegyel fel vmilyen aokp alapu romot, abban lehet allitani.
twine: koszonom!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
mihione
őstag
Abban tudna valaki nekem segíteni hogy gyári romokon hol lehet a status bar átlátszóságát állítani?Konkrétan Motoroláról lenne szó,CM romoknál tudom hogy a systemUI.apk-ban kell módosítani néhány sort de a gyári romban ezek mintha képekre való hivatkozásokkal lennének helyettesítve.Iletve ha én mondjuk a gyári cián ikonokat fogom és képszerkesztőben átszínezem aztán visszacsomagolom ahogy volt elvileg működnie kéne ugye?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
WaterWave
veterán
itt van fent mindegyik:
csak nem értem, a leányzó, miért nem a telefonjáról készült képet linkeli be screenshot formájában, miért a reklámfelületes képet
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút hozzá nem értőként ilyesmit szeretnék: [link]
Tudna valaki segíteni? -
animoo
senior tag
Most hamar meguntam az elozot, mert valami szineset szerettem volna Ez kicsit "csajos" lett most
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
zho-lee
addikt
válasz RigoJancsi #13879 üzenetére
Az a baj, hogy az uccw-ről annyit találtam, hogy a playról letöltök egy skint, a képernyőhöz hozzáadok egy widgetet, betallózom amit letöltöttem, és kész.
De nem működött, semmi része..nem kapcsolt pl zenét.
(Én elkezdtem csinálni egyet, de a munkahelyemen félig sem sikerült.)
Szóval a kész, más által gyártott skin abszolút halott dolog.Próbáltam még, beállítottam, hogy hotspot mód legyen, akkor meg szép widget lett belőle, mert semmit nem csinált..
APW-m volt már, ha jól emlékszem, akkor ment is, megnézem!
Köszi!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kelekyle
őstag
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Frozzy
őstag
sziasztok!
MIUI V5-re tudnátok ajánlani szép témákat ? akár ikon csomag is érdekelne vagy lockscreen meg ilyenek!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
punky10
addikt
válasz Dottore #13864 üzenetére
Engem már az is zavarna, ha csak egy az egyben átvennék egy másvalaki által alkotot kész témát. Nem tudnám sajátomnak érezni, nem tetszene 100%-osan...
Ez természetesen nem vonatkozik arra az esetre, ha megtetszik egy HS, és átalakitva, a saját izlésünknek és igényeinknek megfelelő változtatásokkal használjuk...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Dottore
addikt
Régóta figyelem ezt a fórumot és belátom, hogy rohadt nehéz elkészíteni egy témát, azzal sincs semmi gond ha egy az egyben lemásolunk valamit. Szóval rendben van ha más munkáját felhasználjuk, de az viszont biztos, hogy qrvára zavarna ha egy másik oldalról való grafikával megjelennék itt és hagynám, hogy gratuláljatok hozzá. Ez gerinctelen.
Természetesen ez nem azoknak szól akik jelzik a forrást. Akiknek szól, azok pontosan tudják, hogy nem.
-
xSide
őstag
-
bordi10
senior tag
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
forintuser
őstag
Valakinek nem jó?
Holnapkészítést vállalok.
-
VD
őstag
Widget Locker
[link] Fizetős. Talán a legjobban testre szabható. XDA-n millió téma van hozzá. Nova Launcher-rel együtt plusz funkciók is elérhetők!Magic Locker
[link] Ingyenes, de a jobb témák fizetősek!Go Locker
(ez csak Go Launcherrel együtt megy) [link] Ingyenes. De a jobb témák fizetősek.[ Szerkesztve ]
-
_Roy_
tag
htc desire x -en cserélek lounchert, attól még a lock screen nem változik, van külön lock screen progi play-en (még nem használtam htc felületet)
-
zho-lee
addikt
Megint itt vagyok egy fantasztikusan zöld kérdéssel..
Tegnap volt időm végre, feldobtam az uccw-t.
Visszább olvastam is az időjárással problémák vannak, nekem konkrétan semmit nem mutatott.
Mivel tényleg full az elején vagyok, abban tudtok segíteni, hogy ha én a playról leszedek egy skint hozzá, akkor hol tudom szerkeszteni?
(mert így nem működik semelyik része)
Mondjuk egy zene lejátszónál, ha jól sejtem, van egy pár hotspot a lejátszó/léptető gombokon, és oda kéne nekem szerkesztenem a funkciókat.
Csak nem jöttem még rá, hogyanErről lenne szó:
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
mgaben
senior tag
szerintem minden sallangtól menteset pont az uccw-el tudsz készíteni magadnak. bármilyen háttér (transparent is), bármilyen betűtípus, stb... 1 perc az egész. csak az óra skin vagy már maga a program sem tetszett?
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Edi77
őstag
Sajnos nem jött be nekem az uccw óra + skin. Tud valaki egy tök egyszerű, minden sallangtól mentes digitális órát ajánlani, aminek áttetsző a háttere? Widgetlockerre szeretném, s a playen is kesegettem, de hátha Ti tudtok jobbakat. ( de lehet, csak én vagyok túl válogatós )
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Z0C!
őstag
-
animoo
senior tag
jo lett,nekem annyi a zavaro, hogy a mozaikok egy sorban nem ugyanolyan magasak.
-
Z0C!
őstag
most jelenleg így
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
petyametyo
aktív tag
Nagyon jó topik
-
Adamis
őstag
válasz lafaty80 #13831 üzenetére
A hsz-ek között megtalálsz hozzá mindent. Én is innen szedtem...
-
animoo
senior tag
válasz pepe091 #13839 üzenetére
nalam az elobb valtott 28rol 27re. reggel meg tizenakarhany fokot irt. nemtom, nalatok mi lehet a gond.
-
-
Nedem
csendes tag
Van valakinek régebbi uccw apk-ja, amiben még működik az időjárás?
LG Nexus 4-et cserélnék Note 2-re. Részletekért PM!
-
Beerdrinker
tag
Kettő kérdésem volna.
A Minimalistic Text-tel ki lehet íratni az aktuális névnapokat, és be lehet-e állítani a szöveg irányát? Tehát hogy ne csak vízszintesen és függőlegesen rajzolja, hanem ferdén. Előre is köszi!"Where is Jessica Hyde?"
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Nagyon klassz munkákat mutattok be!
Lenne egy kérésem: keresek egy olyan digitális óra widgetet lockscreenre, aminek átlátszó a háttere, full egyszerű, nem kell sok beállítási lehetőség. Nézelődtem a Playen, de vagy tele vannak beállítási lehetőségekkel, vagy túl színesek. Ti mit javasoltok? Előre is köszönöm a segítséget.
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
animoo
senior tag
válasz Beerdrinker #13820 üzenetére
beerdrinker: jo a zene!
[ Szerkesztve ]
-
beast27
senior tag
Nagyon jó lett (bár a hölgynek egy kicsit nagy a hátsóját )
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
MurdR
veterán
Az a nénis nagyon kellemes
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Beerdrinker
tag
Szép estét mindenkinek!
Lock:
Home:
"Where is Jessica Hyde?"
-
animoo
senior tag
válasz jegenye77 #13813 üzenetére
vegre valahara! nagyon rafert a fejlesztes, most mar klasszul testreszabhato!
-
kelekyle
őstag
Fantáziátlan... Nincs HTC, csak kínai HTC és tetszik a Sense
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
jegenye77
addikt
Az itt látható időjárásjelzés milyen widget?
Vagy mivel van csinálva?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
MurdR
veterán
válasz animoo #13800 üzenetére
Na ennek én nem tudok nekiállni sajnos PC hiányában. Vagy esetleg van valami droidos képszerkesztő ami tud átlátszó png-t csinálni?
2. Uccwben van szimpla mutató is? mert akkor szerkesztem a hátterembe az órátbés csak a mutatót teszem ki.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Interactive Brokers társalgó
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- További aktív témák...