- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
válasz
mgaben #12587 üzenetére
köszi
greader pro -
bordi10
senior tag
UCCW nélkül...jobban szeretem a Minimalistic text-et
A fejlécek mindig mást nyitnak, pl: Kontaktok-Telóköny, Hírek - RSS reader stb... -
xtevo
őstag
válasz
pepe091 #12575 üzenetére
Köszi szépen!
Nova Launcher + DCikonZ, az óra pedig egy viszonylag egyszerűbb app: Sense Analog Clock -
bAtt001
addikt
olyan program nincs mint a minimalistic text de nem csak a desktop gridekre enged pakolni? rohadtul lekorlátoz és idegesítő... olyan kellene mint a rainmeter pixelenként lehetett állítani a helyzetét a skinnnek
-
hedine
csendes tag
eh..
-
hedine
csendes tag
-
válasz
kiskaktusz #12553 üzenetére
Szép Sony JB WP
-
Adamis
őstag
válasz
kiskaktusz #12553 üzenetére
a swipe nekem is így megy...
-
kiskaktusz
addikt
Hosszú idő után újra egy screen.
1 HS
swipe le -> status bar
swipe fel -> app drawer -
punky10
addikt
válasz
Adamis #12549 üzenetére
Rájöttem...
Nem baj, a tabon meghagyom, olyan látvány-projectnek. Igy igazán csak a hardcore twitter-facebook-instagram userek tudják használni, nekem hiányzik, hogy az appokat gyorsan elérjem, erre pedig kevés az a pár hely a dockon. Még ugy is, hogy oldalanként változo lehet. Pedig szép... -
animoo
senior tag
Megihlettetek a Black Ops temaval
Mai:
-
R2D20208
addikt
-
-
-
NGA
addikt
Tabletre keresek Metro UI löncsert. (Nem telefon, hanem tablet, és nem WP7/8 hanem Windows 8)
-
Weeman1
veterán
Új Miui téma:
-
punky10
addikt
válasz
kelekyle #12505 üzenetére
Miért kellene batár nagy ikon? A Novában(és még más launcherben is) kirakod a gmail ikont,rányomsz,szerkeztés,beállithatsz bármit, akár egy apro pöttyött, vagy egy teljesen átlátszó "ikont" és kész. Csak annyit kell még hozzá beállitani, hogyhol jelenjen meg az olvasatlan üzeneteket jelzö szám, bal felső, jobb also... stb
-
bAtt001
addikt
válasz
katalin888 #12506 üzenetére
a fejlesztők fogták magukat és összedobták a funkciókat amiket a google nem hajlandó
nem származik belőle semmi hátrány sőt javasolt mindenkinek a launcher csere
-
válasz
katalin888 #12506 üzenetére
Nem fogja, ne aggódj.
-
katalin888
aktív tag
Sziasztok!
Ha jol tudom a stock nadroid 4.x launcher nem tudja kezelni az app drawerben a mappak kezleset (a 4.1 a desktopon mar igen)
Bizonyos launcherek akkor ezt hogyan oldjak meg?
Nem kutyulja össze a rendszert? -
kelekyle
őstag
válasz
Sanyi.mTs #12504 üzenetére
Nincs fent, és ha fent lenne csak egy batár nagy ikonnal tudnád megoldani. Helyette valami UCCW-s megoldást keresnék és apró ikonként alulra vagy felülre ellehet helyezni mert ez az alapkoncepció nagyon tetszik. De engem ez nem érdekel. Notification mindig megjön a többi meg nem érdekel (E-Maileket,SMSeket egyből olvasom / szelektálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával