- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbazsi
tag
Valakinek volt már olyan problémája, hogy az UCCW alkalmazás minden alkalommal leáll, ha egy hotspothoz hozzá szeretnék egy appot rendelni? Nova launchert használok, ha ez lényeges. Köszönöm.
-
dokee78
félisten
Egy próba az acél jegyében.
-
qamu74
őstag
válasz
RigoJancsi #15184 üzenetére
FULL WIPE!
-
Krisszer
aktív tag
Ezt nagyjából hogy tudnám megcsinálni? UCCW nem jó,nem tudom meghajlítani az órát és az akku jelzését, de nagyon tetszik. Egyébként saját shot, PAC-man v23.0.0 "Pie launcher" a neve és ezt szeretném átvinni a homera. THX előre is-
-
-
mbazsi
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy mi kell ahhoz, hogy egy saját UCCW weather icon packot használjak? Elkészítettem az összes .png képet, amire szükségem lehet, és olyan mappa struktúrába rendeztem, illetve nevekkel láttam el a képeket, mint amit egy korábban letöltött icon packban láttam. Kibontottam a megfelelő helyre, és amikor ki tudnám választani az icon packot, akkor listázza is a nevét, de nem sikerül beállítani. Hiába jelölöm ki, nem jelenít meg képet. Mire kell odafigyelni?
Köszönöm
-
qamu74
őstag
HI!
Tudja valaki, hogy mi az átlátszó hex kód(transparency).
-
gery2123
őstag
-
atike
nagyúr
válasz
qamu74 #15164 üzenetére
Királyság...
Tetszik!
Azt akartam már kérdezni, na meg lehet régen meg is tettem, de miért van az, hogy néha akár naponta többször is lecseréled a a komplett homescreen-ed? Elég sok időt ráfordíthatsz azért úgy kompletten erre...
Én még nem éreztem magamban lelki erőt (azaz már vagy kétszer nekifogtam, de inkább "lapoztam") ahhoz, hogy melléüljek és megalkossam azt, ami számomra ideális lenne...
Szóval nem semmi, hogy mennyi időt és energiát beleölsz ebbe....
-
qamu74
őstag
Hi!
Hogyan kell betűtípust cserélni a telefonba?
-
animoo
senior tag
-
G_Gabi
csendes tag
Sziasztok láttam itt egy jó homescreent: [link] vki tudna adni egy linket a háttérhez? 2 napja keresem de nem találom sehogy. Köszi előre is
-
forintuser
őstag
válasz
qamu74 #15136 üzenetére
Nem fikázlak.Írtam is.Nem vagyok erre gyakori vendég.Ma ráértem, és benéztem.Csak feltűnt a hasonlóság.Telefonon néztem az oldalt.Nem mutatta oldalt a posztoló nevét.Csak feltűnt hogy nagyon egyformák.Szóval azt sem mondhatod hogy elfogult voltam,Örülök hogy nem sértődtél meg.
-
qamu74
őstag
válasz
forintuser #15131 üzenetére
Ilyen kis felbontású készüléknél,ne várj el egy mesterművet!
Amúgy egy mnml-tól mit vársz el.
Amúgy lehet nyugodtan fikázni, nem sértődöm megÉn is tele tudnám basz.... a telót minden fajta nevetséges widgettel, de nem teszem!
Tegye ezt itt meg más,amúgy látom meg is teszik...... -
punky10
addikt
válasz
forintuser #15131 üzenetére
Pedig a háttéren kivül sok minden változott, nézd meg alaposabban...
Pl az idő, az aksi töltöttségi szintje, a dátum és az SMS és a G-mail ikon sorrendje... stb
Már irták Neki többen, hiába, igy hát megszoktuk...
Nem dobálja kövekkel a repölűket, nem lövöldözik(legalábbis nem tudunk rola) csak posztol(na arrol viszont értesülünk...) amint vâltozik valami a telefonján. Ez van.
Szerintem a rendszeres topic-olvasoknak már fel sem tünik... -
Gabesz77
senior tag
válasz
gery2123 #15127 üzenetére
Célszerű a youtube-on keresgetni, rengeteg tutorial van, én is így tettem.
-
Tomacko
őstag
válasz
gery2123 #15125 üzenetére
A hotspot hozzáadása a megoldás erre.
dokee78
Ezt találtam neked, vagy ez nem oké ? Mondjuk nem néztem, hogy ikonokat is cseréli-e.
-
gery2123
őstag
Na úgy döntöttem hogy egy kicsit jobban belemaszok az uccw - be. Első kérdés. Hogy kell azt beallitani rajta hogy egy alkalmazast indítson el ha ranyomok egy ikonra?
-
aizen92
addikt
-
dokee78
félisten
Ehhez passzoló Steampunk ikonpakkról tudtok?
Létezik? -
animoo
senior tag
Mar reg voltam, de most vegre
-
bAtt001
addikt
válasz
pepe091 #15109 üzenetére
0-ról pakoltam össze, beépített icon set-ekkel (időjárás, akku), nagyon testre szabható. egy próbát mindenképp megér szerintem, én meg is vettem a fizetős változatot, írtam fejlesztőnek is buggal kapcsolatban 1 napon belül válaszolt is
nekem nagyon pozitív kis program
-
devbence
tag
Kicsit igy erzem magam amikor a kepeiteket nezegetem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest