-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakukkmarci
senior tag
Na azért én úgy látszik, kitartóbb vagyok...
Én mindig benézek, max. tovább is görgetek gyorsan, ha nincs, ami megfogjon.
És végül ellenpéldának; pont a napokban írtam valakinek, hogy min javítson, és mégsem sértődött meg, sőt !
Ilyen is van, meg olyan is...
A ponyvaregény meg alapmű!
(Nekem sincs mostanában mit mutatni, mert amit csináltam, tökéletes nekem, és nem változatom nap, mint nap...)[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
7Sony7
addikt
Ja, így már értem. Azt hittem valami zooper vagy ilyesmi progival tetted őket átlátszóvá. Azért kérdeztem, hogy az kevesebbet eszik-e az akkuból mint a gravity. Bár én nem érzem, hogy sokat fogyasztana, de azért ha van takarékosabb, akkor kipróbálnám.
Nekem Nova van, de csak 4.1.2Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
7Sony7
addikt
-
decoati
aktív tag
thx. Nova alatt (engedélyezett a widget átfedés), kézzel válogatott, hi-res papír textúrákra rápakolt nagy rakás Zooper widget és átlátszó mappa/ikon, az asztal kb. 80%-ából lehetne sima háttérképet generálni, de nem hiszem hogy megéri (hosszú távon fárasztó ez a zsúfoltság). Tényleg csak a móka kedvéért.
Probert75: köszi public mappa, sima screenshot... nemtom mi lehet a gond[ Szerkesztve ]
család, gyerek, lakáshitel, közepesen szar munka vidéken
-
-
Adamis
őstag
Ímhol a háttér, bocs, hogy csak most válaszolok...
@animoo: hát, nem mindenkinek jönnek be ezek a stílusú hátterek. Kicsit megerőszakolása ez sokak stílusának. Kihívás, meg minden, de nem én vagyok egyik sem. De valamit kitalálok majd!
[ Szerkesztve ]
-
1tigris
tag
-
animoo
senior tag
koszonom
twine: ha a Honeycomb ilyen lett volna... egyebkent a maga idejeben jol nezett az ki.Ez meg emmi extra, csak par ikon a Playrol es 1-2 widget Technikai kivitelezesre csak azert adnek magamnak 6 pontot, mert ssLauncherben elvoltam egy ideig az ikonok rendezgetesevel
ZOC!: nem, nincs nagy kezem, igy nem okoz gondot[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
zho-lee
addikt
Meg van végre, a QM Launcher, nézd meg.
Volt régen is egy launcher, ami függőlegesen kiírta a kategóriákat (betűvel), és a kategóriákat vízszintesen tudtad lapozni, azt is betűkkel.
Érdekes, szép launcher volt, miért is nem használom..?
Ja, mert van zooperemKeresem ezt is!
szerk: szerintem a koncepció nagyon jó lenne, de lezabálná az akkut seperc alatt, túl sok számítás kellene hozzá, mert sok lenne az állandó változó.. de ez csak az én szerény véleményem..
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
törölt tag
Töltsd le a Buzz Launchert meg a kiegészítőt hozzá, s akkor innen a javított verziót egy az egyben letöltheted
-
faber24
őstag
Mondjuk aki jobban jartas SS launcherben / UCCW-ben, annak biztos gyorsabban megy Kicsit ugye maskent kell hozzaadni az ikonokat, mint a Nova/Apex "kidobom drawerbol asztalra azt jol van" meg "adj hozza 20 ikont egy menetben" megoldasai...ikontipus valasztas, ikon stilus es kep valasztas, ha olyan, widgetnel a betutipus valasztas, meret kisakkozasa, szovegtartalom kivalasztasa, beallitasa...ezekkel pepecseltem sokat..most igy utolag meg egyszer lehet en sem esnek neki maximum nagyon unatkozos vasarnapon...azert is nem implementaltam telefonon ezt az egeszet...de szerintem tableten tenyleg utos, a merete miatt kicsit tenyleg olyan, mintha egy (kicsi)ujsag lenne...
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
faber24
őstag
SS Launcherban van En azzal tolom Nexuson (mondjuk Nova is fent van a drawer miatt, az SSLben annyira nem tetszik). Ezzel a screennel tanultam meg SS-t hasznalni is...rament 6 ora az eletembol mire beparametereztem, meg az UCCW-ket is belottem a szovegbuborekokra...
[ Szerkesztve ]
i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)
-
qamu74
őstag
Nem biztos!!
Írtam a vezetőségnek,két kategória lenne:lock és homescreen!
Az első három helyezett az avatarja mellé kapna egy kis "ikonocskát",mint a desktoposok szoktak kapni!
Valamint én vállalnám a Play-en való megjelenítést(feltéve,ha Zooper,vagy Uccw-ben készül a screen)
Na én valami ilyesmire gondoltam.... -
-
beast27
senior tag
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
punky10
addikt
Én a MinimalisticText-et használom.El is lehet menteni a megszerkeztett betűtipust,igy ha napok multán kell egy ujabb szöveges ikon,akkor is tudsz olyat késziteni,ami nem log ki a régebbi ikonok közzül.Lehet állitani betűtipust,szint,arányt,vastagságot,hátteret,átlátszoságot...stb.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
beast27
senior tag
-
zho-lee
addikt
Már van egy digi óra a lámpa ikonja, és Gyömrő közöttA wifi widgetem is "simple"..
Nem tudtok egy olyan kis egyszerűt, amire bökve bekapcsolja a wifit és/vagy a wifi menübe dob?
Az csak hab lenne a tortán, ha mondjuk a wifi on -akkor zöld, ha off- akkor szürke?Mert, a simple az nem ennyire minimális.. ezt tudja, csak nem illik ide
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
animoo
senior tag
sajna nincs feher n4em, nem is lehet meg kapni... egyebkent en akartam az elso lenni, aki feher nexusos template-et hasznalt sikerult is, de kicsit a felbontas rovasara ment sajna. egyebkent biztosan gyonyoru es ha adnak, elfogadnam
Samsung Galaxy S10 Plus Performance Edition ★ Macbook Air 13,3" – http://www.mycolorscreen.com/animoo ★ "There's so much to explore, I desire much more, there's always something wonderful in new..."
-
-
Tomacko
őstag
Tetszetős, és szerintem így az igazi. Ha át rendeznéd ahogyan javasolták, akkor nem lenne ennyire funkcionális, legalábbis nálam. Mert ugye középre ugrik az ember tekintete 99%-ban bármire is néz hirtelen, ott meg ugye a legfontosabb dolgok ikonjai vannak(mármint számodra legfontosabb), alatta az órával-akkuval, az időjárás meg szépen elbújtatva a sarokba, mert azt érzi az ember nem kell hozzá szakszemélyzetet tartani, hogy tudjuk milyen a jelen időjárás
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite