- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vintage Story PH fórumozók játékszervere 2025
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz Maksifül #6830 üzenetére
Ez egy örök vita mint az xbox vs. PS, Pepsi vs. Coca, Star Trek vs. Star Wars stb.
Értelmetlen, mindenkinek van preferenciája, SZERINTEM jobb lenne ilyenkor 2-3 NAGY CÍM ingyen (GOTY kiadás vagy complett stb. tehát ne kelljen még 150 dollárt elkölteni a DLC-kre) mint helyette 15-20 jelentéktelen "indie" stb. játék.
DE ahogy írtam ez az én véleményem. Tehát inkább 2-3 bődületes nagyot szóló cím, vagy akár legyen csak 1 de az üssön.Vagy az aranyközépút: 1-2-3 NAGY cím ami üt és mellé pár kicsi tölteléknek.
[ Szerkesztve ]
-
Golden9
veterán
válasz Maksifül #5143 üzenetére
Nálam most mindkettő -100%.
Black Desert - Steam
Black Desert Online SA - SteamA Black Desert Online SA, Magyarországról, VPN nélkül 2021 Március 10-ig 0 Brazilian real.
[ Szeretkezve ]
-
0xmilan
addikt
válasz Maksifül #5089 üzenetére
Jo kerdes. Nekem a Celeste volt talan az egyetlen ismeros egy rovid beleporgetes utan, bar nem vagyok nagy gamer. Ezt meg Epic-en huztam be anno, amikor ott ingyen volt. $20 lenne alapjaraton, szoval ha bejon ez a kategoria, akkor mar csak emiatt megeri a $10-t. Steamen is eleg sok jo ertekelese van.
Ezen kivul en is szivesen fogadnek javaslatot, hogy mivel erdemes kezdeni. -
Golden9
veterán
válasz Maksifül #4552 üzenetére
Remélem, de jó lenne helyette a No Man's Sky is.
Suicide Guy Deluxe Edition - Gleam
[ Szeretkezve ]
-
ElektrikusDE
senior tag
-
Golden9
veterán
válasz Maksifül #4153 üzenetére
És az Alien: Isolation zsákolásával most megkapjuk az Alien: Isolation - Last Survivor DLC-t is.
[ Szeretkezve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Maksifül #4030 üzenetére
Kösziiiiii, feeling! Nagyon íííígéretes cuccnak kinéző matéria!
Gamelés szempontjából eléggé kiégett vagyok... Ritkán mondok ilyet!Rég játszottam már AW/Flashback szerű játékkal!
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Narxis
nagyúr
válasz Maksifül #2667 üzenetére
Jaja, nekem is van 2 xiaomim és mindkettőn custom AOSP rendszer van és kompatibilisnek írja csak engem meg nem nagyon érdekel ez a játék.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Maksifül #2617 üzenetére
Én beaktiváltam ahogy írtad az US oldalon megnéztem Uplay-ben és továbbra is a sima van, semmit sem változtatott át. Nem lehet, hogy neked US fiókod van?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Maksifül
senior tag
válasz Maksifül #2585 üzenetére
Najó, én már nem értem. Pár órája a Standard Edition-t lehetett "megvenni" ingyen. Azóta annak nyoma sincs, most már csak a Deluxe Edition van a store-ban, s most már elvileg az az ingyenes.
Az Uplay-ben viszont nem is lehet látni a Deluxe Edition-t.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Maksifül #2290 üzenetére
For more details, visit https://support.rockstargames.com
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dilikutya
félisten
válasz Maksifül #2269 üzenetére
Várj, megnézem a varázsgömbömben, mert honnan máshonnan lehetne ezt tudni!?
Megnéztem....
Nehéz homályba kúszik a jövő,
Mint szürkületkor erdőben az út…
Aki bemegy, nem tudja, merre jut
S nem tudja, ki lesz, aki szembe jő.A jövő nem végleges. Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- xbox series s 500gb, 1 karral szép új újszerű állapotban, 2 hónap garanciával.
- Jetway NF9D-2700 mini PC alaplap Intel ATOM D2700 CPU-val eladó! NM10 Chipset
- DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT
- Nintendo NEW 2DS XL
- IPhone 14 Pro Max Gold, 256GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest