Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz l.skywalker #2239 üzenetére
megalázó
-
DeFranco
nagyúr
válasz l.skywalker #3444 üzenetére
egy időben adtak valamelyik adón (kvázi adásidőn kívül) éjszaka egy olyan műsort, amiben egy mozdony orrára szerelt HD kamerán keresztül vették egy standard személyvonat útját keresztül a svájci alpokon vagy feketeerdőn vagy mittom, valami szép helyen...
eszméletlen trippy volt, volt hogy egy óráig néztem.
-
DeFranco
nagyúr
a míting amikor találkoztok (aka. pofavizit van de a téma senkit nem érdekel) a megbeszélés meg amikor pár kolléga verbális önkielégítést végez (aka. haladást színlelve mindenki kifejti a rendkívül fontos álláspontját)
az eszmecsere meg amikor bemész a főnökhöz az elképzeléseddel és az övével jössz ki.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Mindenki úgy oszt kódot ahogy akar. Ha nem akar vele vesződni akkor nem vesződik, ha bele akar rakni minimum effortot, akkor csinál egy puzzlét, vagy várja privátban a jelentkezőt.
-
DeFranco
nagyúr
Megint csak az általánosítás a probléma (no offense nem kifejezetten rád értem a kritikát, inkább a vita jellegére)...
Van olyan játék, aminél művészi koncepció a pixelgrafika, még az is elmegy, ha annyira kezdő- vagy kis költségvetésű a fejlesztő, hogy nincs képesség, vagy büdzsé jobbra, de a játékban van annyi zseniális ötlet hogy elviszi a hátán. Ezekkel szerintem nincs komoly probléma, van helyük a palettán. Ilyen pl. a Stranger Things 3: The Game, aminél az alap sorozat retro jellege megágyazott az egyébként elég jó játék pixelgrafikájának is, vagy ott a Slaps and Beans, aminél a nosztalgia meg a zene ad annyit a játékhoz, hogy nem hiányolom a high-end látványt.
Ezek mellett pedig van 80% zöm, ahol lustaságból, spórolásból, hanyagságból nem használnak jobb grafikát, megpróbálnak ráülni a retro hullámra, és várják hogy csörögjön a kassza minimál effort mellett is egy középszerű sablonos játékkal "húdeaktuálretro" köntösben.
-
DeFranco
nagyúr
válasz l.skywalker #6088 üzenetére
Feltételezem ezért tettem offba.
-
DeFranco
nagyúr
válasz l.skywalker #6094 üzenetére
-
DeFranco
nagyúr
Szándékosan ilyen, az outrun-t és a lotus sorozatot idézi, és szerintem ezt elég jól is csinálja, a grafika is pontosan ezekre hajaz.
Teljes AA árat nem fizetnék érte, de teljesen jó feelgood nosztalgia játék ha valaki ezeken nőtt fel és csak fél órája van valamivel kicsit pötyögni.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Soderes #6651 üzenetére
Milyen dolog ez, hogy a fórumban beszélgetnek ahelyett hogy rendesen mechanikusan linkelgetnének kommentár nélkül? Hát ezt már egy mirces fórumbot is meg tudta csinálni a sok hippi meg csak dumál itt össze-vissza, mikor a jó gazda ezt nem szeresse.
Lesz itt rend.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz Soderes #6682 üzenetére
Mi lett átláthatatlan? Ha van fekete betű, akkor ON a tartalom, olvashatod, ha szürke a betű, akkor OFF, és átugorhatod. Ha van piros betű, akkor link is van a HSZ-ben.
Ezt megkülönböztetni tudni az nagyjából az iskolaérettség feltétele, mivel 10+ éves a tagságod, gondolom ezen már túl vagy.
Itt nem szokás... lol.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Golden9 #6864 üzenetére
Ezt behúztam, le is töltöttem, végig is játszottam, számomra játékélményben felér a Portal 1-hez, nyilván kicsiben.
Jók a puzzle-k, hangulatos a játék, még a történet is elfogadható, számomra egy-az-egyben hozza a régi flash-es kijutós játékok hangulatát, gondolkodom rajta, hogy megveszem hozzá a DLC-ket is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Filmvilág
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- Gyári Lenov 90w laptop hálózati töltő sárga, téglalap alakú csatlakozóval!
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HSPA 3G és 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest