Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz Soderes #4851 üzenetére
Hát tavaly se egyből jöttek a nagyobb a címek:
Dec 31, 2020 - Jan 7 2021: Jurassic World Evolution
December 30, 2020: Torchlight 2
December 29, 2020: Solitairica
December 28, 2020: Stranded Deep
December 27, 2020: Night In The Woods
December 26, 2020: My Time At Portia
December 25, 2020: Darkest Dungeon
December 24, 2020: Inside
December 23, 2020: Tropico 5
December 22, 2020: Metro: Redux
December 21, 2020: Alien Isolation
December, 20, 2020: Defense Grid: The Awakening
December 19, 2020: The Long Dark
December 18, 2020: Oddworld: New 'n' Tasty
December 17, 2020: Cities: SkylinesHa tavaly behúztál mindent én azt mondom hogy addig menj Portiázni és püföld ki a csillámport a lámákból bézbózütővel. Be kell vallanom hogy nagyon aranyos játék, azt is valamikor kéne folytatnom.
-
KISDUCK
addikt
válasz pupehap #4875 üzenetére
Nekem az a fura hogy 20 gigát írnak hely igényre, de 40-t tölt. Igaz hogy az epic mindennel telerakott játékot szokott általában letölteni a gépre és dlc aktiválás után válik elérhetővé ingame, de itt nincs semmi addon a játékhoz, szóval csak van benne extra.
7om:
Hát az nagyon állat ha tényleg deluxe.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Fitzgerald #4879 üzenetére
Szerintem amúgy azért a deluxot linkelte steamről, mert az a verzió tartalmaz mindent.
-
KISDUCK
addikt
válasz Fitzgerald #4881 üzenetére
Ez az! akkor ez a deluxe, hell yeah!
-
KISDUCK
addikt
Hát akkor ne húzd be az alapjátékot, problem sloved. Ingyen mit szeretnél AAA címeket hetente életed végig ingyen szízönpasszal meg az összes kieggel?
A dlc-ket és kiegészítőket nem kötelező sem azonnal sem később megvenni. Én személy szerint 2 ingyen behúzott játékhoz leárazva vettem meg a dlc-ket, lett 2 teljes játékom bagóért. Dungeons 3 meg Tropico 5 mindennel együtt kb ~2,5k forintból meglett, máshol ez a többszöröse lett volna, ha mindenért fizetnem kellett volna.
És igen az epic sem hülye, ez vásárló csalogatás tényleg, ők se szeretetből adják ingyen a játékokat, hanem felhasználó és vásárló bázist akarnak kiépíteni, ha nem tetszik akkor ne vásárolj náluk semmit, fegyvert nem fognak senki fejéhez.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Igen ez üzletpolitika ahogy korábban már volt is írva. Ültessük át más körbe a szemléletesség kedvéért az Epic games oldaláról: van egy étterem nyílván szeretné ha sokan odaszoknának és hirdet egy "akciót" csütörtökönként mindenki kap egy adag rántott húst ingyen. Bemennek 30-an, mondjuk 15 ember csak az ingyen rántott húst betolja és heló, 7 ember vesz mellé még köretet, mondjuk rizst és a maradék 8 mondjuk a köreten kívül vesz mellé még italt és desszertet, esetleg megtetszik nekik a hely és visszamennek máskor is enni normál menüből akció nélkül.
Most nézzük meg a játékfejlesztő oldaláról. Ők készítenek bucit, húspogácsát, lapka sajtot, kecsapot, paradicsom/hagyma/uborka karikákat. Úgy döntetenek hogy a saját márkájukból vagy nagyon olcsón vagy ingyen adják a húpogácsát remélve hogy megveszik tőlük majd az általuk készített többi összetevőt is.
Egyik példánál se kényszerítenek senkit semmire, mindenki eldöntheti hogy éle az olcsó vagy ingyen termékkel és azt is eldöntheti mindenki hogy él azokkal a termékekkel is amiért fizetni kell. Értem én te hamburgert akarsz enni, neked nem elég az ingyen húspogácsa neked ingyen kell a buci, a kecsap a sajt meg a zöldségek is. De ha te ingyen eszel mindent, akkor mit esznek majd azok akik neked készítik, szállítják, tárolják az összetevőket? -
KISDUCK
addikt
Ahogy lentebb is írják bárhol nem lehet csak amit adott játékhoz enged az amazon. Az e-haviban pl.: a Dead Space 2 origin volt a többi játék pedig az amazon saját játék kliense.
Nincs semmi baj az ubival, csak mivel ubis játék valószínű hogy oda fog szólni aminek én örülnék mert a 3, BD, Primal, 5 és a ND ott van meg nekem.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz paatrick #5324 üzenetére
Ki mondta hogy öld meg a nácikat, kerüld ki őket, settenkedj, legyél píszful vorior. A wow-ban is voltak olyanok akik elérték a max levelt gyilkolás nélkül.
Meg hát azért voltak olyan játékok epicen amik tényleg nem a gyilkolásról szoltak. Fejből ami beugrik az abzu meg my time at portia az előbbi exploring game a másik meg cuki épitkezős / barátkozós bár attól tartok lehet hogy kell benne állatokat is ölni az alapanyagért, de a játék fejlesztése során egyetlen állat sem sérült meg, kivéve amit a fejlesztők megettek vagy a ruházatukhoz, eszközeikhez vagy egyéb termékekhez kellettek, de hát ilyen ez a popszakma. -
KISDUCK
addikt
Való igaz hogy lenne mit fejleszteniük a kliensen és az elérhetőségen, néha egy játéknál előfordult nálam, hogy a dlc-ket nem kapcsolta be és néhány újraindítást igényeltés persze párszor belefutottunk már abba is hogy ingyen játék esetén az első XX percben halott volt a kliens / oldal. Én ilyenkor türelmesen kivárok.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #5909 üzenetére
Elvileg így szokták mindig, legalábbis így emlékszek. Két hétig megy a giveaway és az utolsó csütörtökön jár le az event és az akkor adott játék(ok) maradnak január első csütörtökéig.
-
-
KISDUCK
addikt
50 euró hol? 10-et kérnek érte steamen és 2014-ben adta ki a White Giant RPG studios, ez nem egy ubisoft game hogy 70 eurót kérnek érte, meg X millió eurót ráköltöttek a fejlesztésre pár száz emberrel.
Ha nem tetszik a játék ne vedd meg ingyen se, de azért hujákolni hogy hogy néz ki egy kisebb csapat játéka aminél a kinézet volt az utolsó szempont azért vicces. -
KISDUCK
addikt
válasz Golden9 #6314 üzenetére
Még van 2 másik free addon. Azok is sound track-ek.
-
KISDUCK
addikt
Lehet hogy ezt a threadet a steam topicban kéne folytatni, mert ha meglátja az Égbenjáró akkor bekapcsolja a Youngling Slayer 9000-et.
szerk.: itt van, futás
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Golden9 #6450 üzenetére
Kiegészítés az AoE 3 DE -"ingyen verzióhoz"
Ez csak trial vagy demo, nem a teljes játék, viszont korlátok között ingyen játszható:
Starting today, AoE III: DE will be offering new players the opportunity to play a free trial that gives access to the following:
3 civs on a rotating schedule for skirmish & multiplayer matches
8 hostable maps
Act 1 of the Blood, Ice, and Steel campaign
Art of War challengesMagyarul:
3 nemzet/civilizáció amik rotálva lesznek elérhetőek single és multiplayer meccsekben
8 pálya érhető el
az első fejezet a kampányban kijátszható
art of war kihívás elérhető -
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #6547 üzenetére
Valakinek sikerült behúznia ezt? Nekem vezetékes és mobil neten se sikerült, csak "töltő pöttyök" vannak.
-
KISDUCK
addikt
válasz grizlisandor #6550 üzenetére
Köszi, onnan meglett, böngészőből sehonnan nem akart sikerülni.
-
KISDUCK
addikt
válasz l.skywalker #6684 üzenetére
Megváltoztak az irányelvek? [#5229]
-
KISDUCK
addikt
[Destiny 2: Legacy Collection (2023)] - epic games
Valamiről lemaradtam most? Felnéztem a storeba hogy ránézzek elindult-e a karácsonyi akciós szezon és látom hogy amit múlt héten hírdettek "zsákbamacska" játékot az már elérhető, szerdán.
szerk: látom megelőztek.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz AnonymusX #6754 üzenetére
Kicsit bővebben tudnál írni róla? Annyit találtam gyorsba hogy megkapott minden dlc-t + nagyobb a lvl cap és a látvány narancsosabb és sötétebb.
ViZion:
Szerintem rossz opcióra mentél, ez teljes játék. Van külön addon "spacer choice upgrade" néven ahhoz kell az alapjáték, mert az csak upgrade.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest