Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztanozs
veterán
válasz twollah1976 #2658 üzenetére
troll4ever?
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Maksifül
senior tag
válasz twollah1976 #2669 üzenetére
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Arcképgyáros
válasz twollah1976 #2789 üzenetére
Jah. Én is meglepődnék.
-
sebijani1982
senior tag
válasz twollah1976 #3118 üzenetére
Tegnapelőtt nem volt bent a fiókban. Most néztem, ott virít az első rész mellett...
(A "balhé" miatt néztem rá az uplayre. Akkor feldobta az új forwardos akármit, regisztráltam, és voilá ott van...)[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
C. s.
addikt
válasz twollah1976 #3316 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nekem a német kínai.
(#3317) Golden9:
Köszi szépen az infót, ezt nem tudtam, de ha szürkés, akkor felejtős. Az Isthereanydeal-ről azt olvastam, hogy megbízható ajánlatokat kínál. Ez igaz? És a GG.deals mennyire szűri a szürke boltokat? Még nem hallottam róla.
-
C. s.
addikt
válasz twollah1976 #3327 üzenetére
Nem a weboldalra értettem, hogy szürkés, hanem arra, hogy mindenféle ajánlatot kiraknak válogatás nélkül, akár olyat is, ami nem okvetlenül teljesen legális. Ilyenbe nem szeretnék belefutni. Nem ismerem az általuk ajánlott oldalakat, és nem tudom eldönteni, melyik a megbízható, és melyik sumákol. Az a legbiztosabb számomra, ha csak megbízható oldalakat dob ki egy árösszehasonlító.
Golden9:
Köszönöm szépen!
-
interstate76
addikt
válasz twollah1976 #3327 üzenetére
"Nem egeszen legalis boltokat is ajanl."
Szóval szürke.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
nagyúr
válasz twollah1976 #3434 üzenetére
Eléggé gyerekesnek néz ki.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Archttila
veterán
válasz twollah1976 #3764 üzenetére
szénnéHALT a server...
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
joe-ker
senior tag
válasz twollah1976 #3819 üzenetére
-
addikt
válasz twollah1976 #3826 üzenetére
Ezt bezártam erre bezárta magát teljesen, elindítottam újra az origint, majd rányomtam megint az epicben az installra és akkor már nem kérte a szériaszámot.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Cs1csó
félisten
válasz twollah1976 #4032 üzenetére
+1 én sem tudom, majd később beleásom magam hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs