Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Aktív témák
-
Padre
tag
Bevittem az alaplapot a szervízben, ahol 20 perc sikertelen próbálgatás után halottá nyílvánították. Jön a csere, ami remélem kissé tovább bírja 4-5 óránál. :)
-
Padre
tag
Nem, azért ennyire még vágom. :))
-
Padre
tag
válasz
hogyishívnak?
üzenetére
Jajám, a táp jó. Az én tápom is jó, mert megy a gépem ugye :). De az összerakott gép táptól függetlenül halott.
-
Padre
tag
Nos, az alaplapot kivettem, dobozra raktam. Tápot rádugtam. Teljesen szűzen cpu, ram nélkül kezdtem, aztán cpu, ram, egér, bill., monitor. Meg se mukkant. Egyszerüen csak nyomkodom a gombot, de semmi. Holnap viszem a szervízbe. Még a 3 napon bellül vagyok.
-
Padre
tag
Reggel nekiesek újra, de most totál tele van vele a t***m! Nem hiszem el hogy ilyen lehet. :O
-
Padre
tag
Szia Den! :)
Próbáltam azt is hogy az én házamnak a gombját kötöttem rá, és akkor se csinált semmit. Ha jól tudom akkor is be kéne kapcsolnia a gépnek, ha a megfelelő (Power switch) tüskéket egy pillanatra rövidre zárom. Kezdem azt hinni hogy az alaplap. :( -
Padre
tag
A tesóméknak rakok össze egy gépet.
MSI K7N420 PRO
Duron 1300Mhz
Integrált GF2 MX
Maxtor DiamondMax +8 30GB
Titan D5TB/TC
Codegen ház, Codegen 300W
Tegnap minden jó volt, felment rá a jogtszta XP, vírusírtó, meg minden ami egy olyan gépre kell, amin dolgozni fognak. Este kihúztam az egeret, bill.-t, monitort. Reggel gondoltam mégegyszer ránézek, hogy minden okés-e. Erre se kép se hang. A táp se pörög föl. Teljesen halott :(. Kipróbáltam a tápot, az én gépemet hajtja. De az én tápom se indúl el ha a tesóm gépére kötöm. Már hulla vagyok. Valakinek nincs ötlete??? :F
Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi