- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Az ilyen beszólásokért nem szoktak rangot osztogatni.
Ezt te is tudod.
Egyébként igen, nem véletlenül demózok még mindig. Illetve nem véletlenül olvasom a fórumot.
Nem egy percessel, hanem inkább 5 és 10 percessel. De a lényegen persze ez se változtat.De továbbra sem értem mért gond ha nem a profitmaximalizáls a cél, hanem egy előre meghatározott profit a cél. Eddig minden könyvben vagy cikkben amit a témáról olvastam azt írták, hogy jó előre meghatározni a célt és ahhoz tartani magad. Aztán hogy ez kinek mit jelent az már más kérdés. Nekem egy konkrét összeget jelent a cél, nem pedig azt, hogy minél többet amennyit csak lehet... Mert nyilván úgy nő a kockázat is... Na mindegy.
-
SaNyEe
aktív tag
-
Fecdzo
senior tag
Technikai kereskedés?
Arra gondolsz, hogy technikai elemzést használják kereskedésre? Dehát ha nem tudják megverni a piacot, akkor miért csinálják?
Pont a piacot akarjuk megverni és meg is lehet! Hogy az program csinálja vegy te magad, megint mindegy.Hiszen, ha manuálisan megtudod csinálni és szigorú szabályokra épül, akkor letudod programozni is....csak sok és kemény meló... Nem lehetetlen....vannak ilyenek, csak nem hallasz róluk túl sokáig...te nagy dobra vernéd ha lenne egy ilyen progi a kezedben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest