Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzoli
tag
válasz
attiati #7157 üzenetére
7 év után úgy látom, hogy különböző piaci körülmények váltogatják egymást. Ez is közhely.
Nekem erre jók a mozgóátlagok, hogy azok egymáshoz viszonyított helyzete, és az ár hozzájuk viszonyított helyzete alapján van egy általános elképzelésem a piac aktuális állapotáról. Van egy fő irány várakozásom, és próbálom a folytatódást keresni. Még kis idősíkon sem alakul ki túl sok belépési lehetőség szerintem, amiért megérné kockáztatnom. Jobban kedvelem a trendelő mozgást, ahol hosszabb dinamikusabb elmozdulások alakulnak ki, kisebb korrekciókkal. Oldalazást kerülöm, várom a kitöréseket. Az én mentalitásomhoz ez illeszkedik a legjobban.Nem kezelem senki pénzét, nem is tervezem. Kerülni kell minden olyan helyzetet, ami teljesítménykényszert szül. Ebből a szempontból a trading room is hátrány számomra, ahol megosztom a monitor képét. Kizárólag kereskedésből fizetni a sárga csekkeket embert próbáló feladat. Én sem ismerek olyat aki ezt tudná. Vannak jó kereskedők, de mindnek van más bevételi forrása, vagy főállása a kereskedés mellett. Nekem is vannak más bevételi forrásaim.
Már nem oktatok senkit. A trading room csak arról szól, hogy különböző stílusú kereskedők megosztják egymással a módszereiket, ötleteiket, elképzeléseiket, programjaikat, stb... Annyit tudok segíteni másoknak, hogy elmondom a saját tapasztalataimat, és majd ők eldöntik mit próbálnak meg hasznosítani ebből. Én is tanultam pár nagyon érdekes dolgot másoktól az elmúlt fél évben.
Én is képes vagyok elbizonytalanodni 4-5 egymást követő vesztő után. Nem a módszer rossz, hanem én hibázok. Még mindig picit bonyolult a rendszer értelmezése, ezért folyamatosan igyekszem egyszerűsíteni.
A vesztőket úgysem lehet teljesen kizárni, azok a működtetés részei. Ezt sem egyszerű feldolgozni olyannak akit eddig idő alapon fizettek a munkája után.A hagyományos oktatásoknak vége. Ennyi brókercsőd után nem lesz ember aki pénzt mer tenni ilyen helyre. Lesz még pár új trading room élő kereskedésekkel, egyesek drágábban, mások olcsóbban. Meg talán maradnak a marketig bombás extrém szuper stratégiák 1000%-os profitígéretekkel.
Ma ennyit sikerült összekanalazni. Napi stabil 30 ponttal ki is egyeznék.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest