- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Végig kellett gondolnom és összeszedni. És általában passzív hallgatóság szoktam lenni az ilyen előadásokon. Elég vegyes társaság jött össze, ahogy így csendes megfigyelőként néztem. Mindenhol vannak okoskodók, tök kezdők, reménykedők, csak barátkozni járók, profibbak. Inkább nem szólok bele.
Nem hangzott el a stratégiát illetően olyan konkrét részlet szerintem, amiből megtudnád a stratégia lényegét (annyi, hogy momentum alapú, nem mozgóátlag, nem rsi, nem stochastic). Tanulságos volt és voltak jó gondolatok, de a videóból kiderül számodra is. Sajnálom, hogy OpcioguruGery előadásáról lemaradtam.
Kíváncsi vagyok a holnapi Birger előadásra. Szimpatikus fazonnak tűnt ma este. Fecdzo jó előadó volt, Ghost pedig érti a dolgát és szerény maradt. Ez volt a személyes benyomásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest