Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hidd el, M5-ön kereskedek momentum alapon.
Az átlagos pozícióban töltött idő jelenleg 14 óra, ami kell a trendirányú mozgás kibontakozásához.
A kereskedés viszonylag gyakori, több mint 3000 kötés elég szignifikáns minta. Ez gyakorlatilag majdnem napi egy pozíciót jelent. Nyilván M5-höz viszonyítva kevésnek tűnhet, de elég speciális a mozgás, ami nem feltétlenül jelentkezik minden nap.Szerk:
Elég korrekt pozíció menedzseléssel sikerült a stratégiát felvértezni. Nem nagyon van ki-be szállás, az SL dinamikusan változik a mozgás függvényében, sőt a TP oldalt is folyamatosan vizsgáljuk. Pont tegnap mondtam Fecónak, hogy vizuálisan elkezdtem elemezni egy DD-s időszakot és még én is meglepődtem, hogy mennyire együtt élt a rendszer az ármozgással. Folyamatosan tágította a TP-t, húzta a SL-t, a vége pedig lett valami 150 pipes nyerő, úgy hogy 20 pipes kockázatról indult. Persze ez most csak egy kiragadott példa, nyilván az átlagos teljesítmény ennél gyengébb, csak arra akartam rámutatni, hogy a nagyobb mozgásokat is képes megfogni. -
Fecdzo
senior tag
Ez így van...5M adatokkal dolgozik. Ennél lentebb menni nem volt értelme....ott túl sok volt a fals jel. Persze még pár alternatív változata létezik, de összességében a több kötéssel nagyon óvatosan kell bánni a fals jelek miatt és a költségek miatt....de majd Gh0sT kolléga pontosabban válaszol...elvégre ő tud programozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Raspberry Pi
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az átlagos pozícióban töltött idő jelenleg 14 óra, ami kell a trendirányú mozgás kibontakozásához.