- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Alpari-s adatokat nem tudom, hol lehetne találni, de szerintem alapvetően nem érdemes túl sok energiát fektetni az Alpari-ba, meg a hasonló MM-ekbe. Persze, ettől még kezdésnek jók lehetnek.
Én most azt tervezem, hogy a Dukascopy irányába indulok el, a következők miatt:
1.: azthiszem, már 1000 EUR-tól lehet náluk ECN számlát nyitni, ami nagyon korrektnek tűnik, bár ebben az adatban nem vagyok biztos, az utóbbi időben nem ellenőriztem. Mindenesetre legutóbb, amikor még néztem, 5000-el biztosan lehetett, ami szintén nem elérhetetlen.
2.: relatíve korrekt adatszolgáltatásuk van, évekre visszamenőleg, tickadatok természetesen. Más kérdés, hogy amennyire tudom nem triviális hozzájutni, adnak egy Java függvényt, ami tudja olvasni azt a streamet, amin az adatokat szolgáltatják, és azt kell beépíteni a saját környezetetbe.
3.: A Dukaskopy JForex interfésze és API-ja egy igazán profi megoldás, nagyságrendekkel kifinomultabb és több lehetőséget kínál, mint a kis kliensprogramok, pl. az MT4/MQL4 is szinte gagyi játékszernek tűnik mellette. Ennél feljebb talán csak az önálló fejlesztésű FIX-protokoll implementációk és a ráépülő dolgok lehetnek.
Ezzel csak az a problémám, hogy nem vagyok egy Java-guru, én alapból C++-ban utazok, ezért még hezitálok azon, hogy hogyan fogom az eddigi tevékenységemet erre a platformra áthelyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest