Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz 3ngin33r #1160 üzenetére

Sajnos ennyire nem megy az angol, főleg az ilyen szakmaibb része. De azért majd megpróbálok értelmezni belőle pár dolgot. :)
    Mindenképpen valami 3szöget látok én is xD
    A trendből következően biztos lesz egy nagy esés megint. Bár fogalmam sincs, hogy ez a karácsonyi ünnepi hangulat hogyan miként hat a tőzsdére... Ahogy az elmúlt évet nézegettem nincs nagy jelentősége, de csak napi charotn tudtam odáig visszatekerni szal passz :)
    Az egy órás charton viszont én látok egy támasz szintet 1,3900 környékén. Amit nemigazán tudott átütni... Dec. 22. óta. Szerintem ha ezt áttöri, akkor lesz egy szép esés megint.
    Raktam is rá egy ordert, hátha épp nem vagyok itt a nagy pillanatban.
    Amúgy a mai napom nekem is elég szar volt. Vagy 5 nagyobb buktám volt, 1 nagyobb profit. Meg pár kisebb bukó nyerő trade.
    Összességében 120$-t buktam a mai napon =/ Tudom is, hogy miért. Mert minden áron kötni akartam valamennyit. Csatornán belül is kötöttem, ahol persze egész jól ingadozott, így mindig kilőtte a stopot.
    Ha megvártam volna azt a kitörést amire számítani lehetett, akkor csak simán plusz 100$-t kerestem volna. Igaz akkor nem is nyithattam volna vagy 6-7 pozit a mai nap :D lol...

Új hozzászólás Aktív témák