- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Másrészt, a Kecskeméti könyv is azzal kezdi, hogy csak olyan pénzzel játszon az ember, amit nem sajnál elveszteni, és ami nem sodorja veszélybe az anyagi biztonságát.
Egyértelmű, ha az éveken át kuporgatott kis pénzecskémet fektetném be, a stressz szintem a 10x-ére nőne! Nem lennék képes higgadtan gondolkodni.
Márpedig szerintem itt a legnagyobb ellenség (a lehúzó brokicégeken kívül) a stressz! Az idegi játszma!
-
Dany007
veterán
lol xD
Az a gond, hogy a 250$-nak lélektani hatása is van.
Mit kezdjek 250$-al?Hajtsak a 2$-os profitra... Ez nálam lélektani akadály :s Tuti, hogy kötéskényszerem lenne...
A jelenlegi elképzelésemhez az is hozzátartozik, hogy a napi 50$ elérése a cél. Mért, mert annyit szeretnék egy hónap alatt fixen. Nem hajtok többre. Ha többet akarok, akkor elbukok.
Ebből az következik, ha ez megvan, vagy legalábbis közeledek a napi 50$-hoz, akkor a nyugalmam is növekszik. Képes vagyok logikusabban gondolkodni, és főleg higgadtan és átgondoltan! Nem pedig kapkodni. Remélem érted mire gondolok, nehéz megfogalmazni.
Engem nem hoz lázba ha azt látom, hogy 10%-os hozamot sikerült elérnem 1 hét alatt. Mert 250$-nál még az is csak 25$... Az semmit nem ér...
Én valós körülmények között, valós célokért szeretnék küzdeni
Eredményes majd csak akkor leszek, ha ez a pozitív széria megmarad folyamatosan még 2 hónapig, majd az éles számla is legalább 1 éven át. Ha mindez bekövetkezik akkor lehet eredményesnek tekinteni, addig nem.
Ez az egész csak azt mutatja meg nekem, hogy vannak logikus szabályok, amik az esetek nagyrészében működnek is. Ergo lehetséges a dolog... Ha viszont mégse, akkor ott a stop limit.
Bukás mindig lesz, az a kalkulált kockázat... Viszont ha több a nyerő mint a bukó, akkor az már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- Linux Mint
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Assetto Corsa EVO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest