Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Untappd lista
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Amennyiben pesti vagy és a mathca nem jött be lehet érdemes elmenned személyesen a zhaozhouba vagy a teavolutionbe és megkóstolni, és nem megy pocsékba több ezer forint. Én általában kísérletezem és közvetlenül kis japán termelőktől szoktam vásárolni. Illetve ezeken a helyeken tudsz személyesen is beszélni a preferenciáidról is és nagyobb valószínűséggel kapsz olyasmit ami tetszene végső soron
Amúgy a zöld teát második-harmadik leöntésre még vigyél egy extra ízt, érdekességet érdemes lehet akár a yeatealeavestől venni ilyen GUIHUA virágot. (tök jól mutat a zöld és az oolong teákkal. Olyan mézes virágos hatása van.) Ittam jó minőségű gunpowdert, az nekem is ízlett, de nem tudom, hogy kereskedelmi forgalomban hol lehet jót kapni. Amennyiben bejönnek ezek a füstős teák akkor tényleg érdemes lenne személyesen bemenned valamelyik ajánlott boltba, mert ott lesznek ilyenek is bőségesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Revolut
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- További aktív témák...
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- DJI Air 3 RCN3 drón szett - telefonos távirányítóval
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy a zöld teát második-harmadik leöntésre még vigyél egy extra ízt, érdekességet érdemes lehet akár a yeatealeavestől venni ilyen GUIHUA virágot. (tök jól mutat a zöld és az oolong teákkal. Olyan mézes virágos hatása van.)