Hirdetés
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Amennyiben pesti vagy és a mathca nem jött be lehet érdemes elmenned személyesen a zhaozhouba vagy a teavolutionbe és megkóstolni, és nem megy pocsékba több ezer forint. Én általában kísérletezem és közvetlenül kis japán termelőktől szoktam vásárolni. Illetve ezeken a helyeken tudsz személyesen is beszélni a preferenciáidról is és nagyobb valószínűséggel kapsz olyasmit ami tetszene végső soron
Amúgy a zöld teát második-harmadik leöntésre még vigyél egy extra ízt, érdekességet érdemes lehet akár a yeatealeavestől venni ilyen GUIHUA virágot. (tök jól mutat a zöld és az oolong teákkal. Olyan mézes virágos hatása van.) Ittam jó minőségű gunpowdert, az nekem is ízlett, de nem tudom, hogy kereskedelmi forgalomban hol lehet jót kapni. Amennyiben bejönnek ezek a füstős teák akkor tényleg érdemes lenne személyesen bemenned valamelyik ajánlott boltba, mert ott lesznek ilyenek is bőségesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy a zöld teát második-harmadik leöntésre még vigyél egy extra ízt, érdekességet érdemes lehet akár a yeatealeavestől venni ilyen GUIHUA virágot. (tök jól mutat a zöld és az oolong teákkal. Olyan mézes virágos hatása van.)