Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit én vettem az ízben is különleges volt, így sorra jöttek elő a különféle virágok. Mondjuk az ára is karcosabb volt, a 20 golyót tartalmazó doboz majdnem 30k forint volt.
Ehhez amúgy úgy jutottam hozzá még Shanghai-ban, hogy városnézés közben tökéletes angollal leszólított egy srác meg egy lány, hogy Épp teázni megyünk, nincs-e kedvem csatlakozni?. Akkor még egy mukkot nem tudtam kínaiul, de így is átverés szagot éreztem, viszont akartam valami teát, ha már Kínában járok.
Elmentünk tehát így hármasban valami helyi maffia által látogatott teaházba, ahol volt először teakóstolás (kísérőim fordítottak természetesen
), aztán a megkóstolt teákból "választhattam". A teák tényleg jó minőségűek voltak, de mikor visszautasítottam a második doboz 30 ezres teát féltem, hogy további társaságot kapok valami meggyőzőember formájában.
Mikor mondtam, hogy nincs nálam elég kp., természetesen még az automatához is elkísértek volna. Fú, nagyon gáz volt, azóta kevésbé stresszes környezetben próbálom kóstolni az új ízeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Videó stream letöltése
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Sweet.tv - internetes TV
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), aztán a megkóstolt teákból "választhattam". A teák tényleg jó minőségűek voltak, de mikor visszautasítottam a második doboz 30 ezres teát féltem, hogy további társaságot kapok valami meggyőzőember formájában.