- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit én vettem az ízben is különleges volt, így sorra jöttek elő a különféle virágok. Mondjuk az ára is karcosabb volt, a 20 golyót tartalmazó doboz majdnem 30k forint volt.
Ehhez amúgy úgy jutottam hozzá még Shanghai-ban, hogy városnézés közben tökéletes angollal leszólított egy srác meg egy lány, hogy Épp teázni megyünk, nincs-e kedvem csatlakozni?. Akkor még egy mukkot nem tudtam kínaiul, de így is átverés szagot éreztem, viszont akartam valami teát, ha már Kínában járok.
Elmentünk tehát így hármasban valami helyi maffia által látogatott teaházba, ahol volt először teakóstolás (kísérőim fordítottak természetesen
), aztán a megkóstolt teákból "választhattam". A teák tényleg jó minőségűek voltak, de mikor visszautasítottam a második doboz 30 ezres teát féltem, hogy további társaságot kapok valami meggyőzőember formájában.
Mikor mondtam, hogy nincs nálam elég kp., természetesen még az automatához is elkísértek volna. Fú, nagyon gáz volt, azóta kevésbé stresszes környezetben próbálom kóstolni az új ízeket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Amazon
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), aztán a megkóstolt teákból "választhattam". A teák tényleg jó minőségűek voltak, de mikor visszautasítottam a második doboz 30 ezres teát féltem, hogy további társaságot kapok valami meggyőzőember formájában.