Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amit én vettem az ízben is különleges volt, így sorra jöttek elő a különféle virágok. Mondjuk az ára is karcosabb volt, a 20 golyót tartalmazó doboz majdnem 30k forint volt.

Ehhez amúgy úgy jutottam hozzá még Shanghai-ban, hogy városnézés közben tökéletes angollal leszólított egy srác meg egy lány, hogy Épp teázni megyünk, nincs-e kedvem csatlakozni?. Akkor még egy mukkot nem tudtam kínaiul, de így is átverés szagot éreztem, viszont akartam valami teát, ha már Kínában járok.

Elmentünk tehát így hármasban valami helyi maffia által látogatott teaházba, ahol volt először teakóstolás (kísérőim fordítottak természetesen :DDD ), aztán a megkóstolt teákból "választhattam". A teák tényleg jó minőségűek voltak, de mikor visszautasítottam a második doboz 30 ezres teát féltem, hogy további társaságot kapok valami meggyőzőember formájában. :DDD Mikor mondtam, hogy nincs nálam elég kp., természetesen még az automatához is elkísértek volna. Fú, nagyon gáz volt, azóta kevésbé stresszes környezetben próbálom kóstolni az új ízeket. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák