Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
baladam86
aktív tag
válasz
vonSux #23394 üzenetére
Szia,
Nem változott, ott virít az az átkozott, írtam korábban, hogy nem nézek oda játék közben, mert úgy nem zavaró, csak akkor szisszenek mindig fel, ha meglátom.
Más tartalom esetén pedig szintén nem látszik, ahogy nálad sem, így filmnézés közben nem egy pontra koncentrálok végig, ami megnyugvást jelent.
Tegnap olvasgattam mindenféle szoftveres és képernyőnyomkodós-simogatós beragadt pixel javítást házilag, valamelyik szoftveressel teszek majd egy próbát, de sok esélyt nem látok, hogy megoldaná a gondot. Simogatva nyomogatni már próbáltam magát a pixelt, de rácsaptam a kezemre, inkább abbahagytam, mert nem szeretem volna a kelleténél erősebben megnyomni a képernyőt, hogy aztán semmit ne lehessen látni rajta a végén..
Ha találok megoldást, mindenképpen megírom.
Nálad ugyanott van PS és Xbox alatt is az ominózus pixel?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- LG 55UT80003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest