- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Sziasztok,
A "Milyen TV-t .." topikban láttam, hogy többen is dicsérik a TCL-t, itt viszont olvastam jó pár pozitív de csomó negatív véleményt is róluk. Kifejezetten a C635-re kerestem rá, méret miatt is ez lenne a legoptimálisabb.
127 cm a max. vízszintes felületünk, illetve kb. 2m a nézőtávolság.
Használva nem sokat lenne, de amikor igen, akkor normális minőségben szeretnénk streamingezni, viszont pont emiatt OLED magasságban nem nézelődök, sokkal inkább tartom reálisnak ezt a kellemes 200eft környéki árfekvést arra, amire mi fogjuk használni.
Az lenne a kérdésem, hogy mi az 55C635 és 55C639 között a különbség, azon kívül, hogy 639-et értékesítő webshopot szinte alig találtam, illetve hogy a C735-öt ugyan ebben a méretben ilyen mértékű felhasználás mellett érdemes-e választani az előzőekhez képest.
Nem fájó, ha nem 55", hanem csak 50", mert egyáltalán nem lesz távol, így az egyel kisebb verziók is szóba jöhetnek akár.
Kifejezetten ezt találtam: [link] , egészen jó áron is van, ráadásul árakciózták - főleg ezzel összevetve : [link]
Az emag-os 159eft-oshoz képest ez : [link] egy fokkal már nagyobb árdifivel rendelkezik, mintha a classic árukeresős árakat nézném, így elgondolkoztam az alacsonyabb sorozatszámú mellett.
Van olyan, amit ennek megfelelően tudnátok ajánlani esetleg?
Köszi mindenkinek előre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elfelejtettem a film címét
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Gumi és felni topik
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest