Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegedusadam

csendes tag

válasz #50192640 #5578 üzenetére

Halihó, pontosan ugyanezzel szenvedtem elalvás előtt szinte mindig amikor vendég jött a nappaliba. Három éve beleugrottam a TV vásárlásba egy Philips 50 colos okosnak csúfolt TV-t vásároltam. Vásárlásom egyik oka az volt, hogy szintén egy egész korrekt Logitech 2.1-em volt és nem akartam lecserélni, így jack bemenetet mindenképp szerettem volna. Idővel rájöttem, hogy azért halkul el (ha a led-et figyeled, akkor kevésbé világít amikor nincs hangja) mert beteszi magát alvó módba és csak akkor kapcsol vissza, ha felveszem 25-30-as hangerő fölé a TV-met. Azóta csak így használtam mindaddig amíg 1-2 hónapja meg nem vettem a TCL 55C715-ömet, mellyel a helyzet teljesen ugyanez és egyszer sem kapcsolt ki egyik sem.

Na a sok mellébeszélésemért elnézést, szóval a lényeg, hogy hagyd a TV hangerejét 25 fölött folyamatosan és tapasztalataim alapján a problémád megszűnik. Értelemszerűen a hangfalad potméterén tudod szabályozni a hangerőt, hogy a 25 jó legyen elalváshoz, feljebb pedig az általános TV-zéshez. Ha mégsem, én szívesen segítek, mert a set-upom nagyon hasonló. :R

Üdv, Ádám

Új hozzászólás Aktív témák