- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
Pendragon911 #30039 üzenetére
Ez tényleg elég hasonló eset, köszi, hogy megosztottad!
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Az viszont egy fontos kerdes, nem tudom valaki tud e benne segiteni, hogy masik szobabol kotnem ossze a TV-t a PC-vel ami lenne egy 15-20méter. Erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest