- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
En egy kingston 512Gb-os pendriveot hasznalok TCLC805-el filmek, sorozatok lejatszasara napi szinten es meg semmilyen problemam nem volt vele. A TCL sajat medialejatszoja van, hogy bizonyos formatumot pl avi nem tud lejatszani, de KODI-t hasznalva meg nem volt gondom fel ev alatt semmivel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lithium86 #37509 üzenetére
Tárhelykezelési problémák akadnak, de ez inkább filmekre vonatkozik. HDD/SSD esetében nem jellemző. Pendrive és micro SD -nél előfordul. De ez már régi probléma TCL -nél.
Főleg akkor jön elő (legalábbis én úgy vettem észre), ha sok a fájl vagy mappa. Olyankor van hogy részben, van hogy teljes egészében olvashatatlan számára a külső eszköz.
Ezt nálam például mindem TCL csinálta, és volt néhány. Más márkán soha nem volt vele gond. Ott sem, ahol szintén droid van.
Szerk.:
Múltkor Vhiktor is küzdött vele az egyik teszten. Talán C805 videóban volt róla szó. -
banuszzs79
tag
válasz
lithium86 #37506 üzenetére
Ez egy jó TV szerintem. Két hete van meg kb nem tudok mondani egyenlőre kompromisszumot talán a távirányitó az nagyon tré
de működik végül is
Jól beállitod a szinneket menüket... A hdr tartalom bitang sötétben tátva marad a szám úgy nézem...Nekem 75-ös van külsőleg is szép tv és hangja is szép nem tudom sokan modnták hogy doboz hang meg miegymás de nem tudom én nekem bőven elég...És ami nekem a lényeg volt a fekete...az tényleg fekete nincs háttér világitás nem tudom a drágább tv-k mit tudnak de ez nekem bőven elég
és minél jobb tartalmat nézel rajta annál nagyobb az élmény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Külföldi SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest