- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
rolcsy94 #30862 üzenetére
Az U7KQ is szerintem IPS panel a 75ösben (a hisense oldalán 1:2000 a kontraszt,azoknál olyan kicsi) Kevesebb a zónája mint a U8nak 512/1056 ,de az már nem annyira kevés ---azzal szerintem még nem is lenne gond
(az 55ös u8qf-ben nálam 132 zóna van,de az is már elfogadható feketét csinál ,a szabályozása is jó ,és ugye VA paneles) Az újabb U7NQ 75ös re is IPS-ADS panelt ír,de ott is a kis kontrasztból látszik ez (u8nq is) .De hozzátenném én nem láttam ezek milyen feketét tudnak , lehetnek jók ---én nem mertem úgy bevállalni látatlanban.
Akik tesztelnek ,ők látják hogy esetleg ,főleg sötétben mennyire van különbség a VA és az IPS panel között ami mini ledes is
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
rolcsy94 #30840 üzenetére
Én a TCL előtt 75ösben az u8kq-t vettem volna ,ha nem IPS paneles lenne --hanem VA. Nem mertem bevállalni látatlanban a rosszabb feketéjét ---én inkább csak mozizni használom a 75öst ,sötétben --- így lett a c805 .Amúgy Hisense lenne
van egy u8-as sorozatúm 2020as típus ,nekem nagyon jó (55")
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest