- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
BenHans #13632 üzenetére
Szia!
Na most én is itt szívtam már jó ideje, mert semmivel nem tudtam csatlakozni a tévéhez. Letöröltem, újratelepítettem a telefonra a progikat stb., de nem működött egyik sem.. Nekem sem, ment a Google Home sem. Utóljára hagytam, mert nem gondoltam, hogy pont az segít, de a telefon újraindítás után egyből kapcsolódott a G-Home. Próbáld ki, ha még nem próbáltad. -
BenHans
addikt
válasz
BenHans #13629 üzenetére
TCL Home azonnal megoldja, egyből képet hangot videót átdob.
Kábelen csatlakozik a tv a netre és Wifi be van állítva mellé.A gyári google cast built-in, és a home nem tudom mit csinál, miért nem csatlakozik rendesen. Igazából ki tudom így dobálni a médiát tv-re, de idegesít, hogy a google saját cuccai miért nem mennek, főleg hogy a notify baros ikonnal elvileg azonnal működnie kellene a castnak.
OnePlus 7T Pro-val használom egyébként.
szerk. most nem tudom mit csináltam, de a sima built in cast működik, csak felkapcsolom telefonon és minden oké, de a G-Home továbbra is offos.
-
LanyUs
őstag
válasz
BenHans #13449 üzenetére
BenHans: Köszönöm a gyakorlati tapasztalatot!
Mindenki: Képminőség annyira nem gond, mert kizárólag tv adás heti háromszor 30 perc és 1 óra között + gyerekeknek youtube ( ezzel hogy boldogul
) mese néha. Ez harmadlagos tv lenne a melléképületbe, nézési távolság kb. 3-4 méter ( 58P635 most 140e volt akcióban ).
VS.
TCL 65C728 65" ami +130e -> 270e Ft, de a fenti célokra lehet felesleges.Az elképzelhető, hogy a C728 youtube és menü sebessége sokszorosa a P635-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest