- Rap, Hip-hop 90'
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
BenHans #13632 üzenetére
Szia!
Na most én is itt szívtam már jó ideje, mert semmivel nem tudtam csatlakozni a tévéhez. Letöröltem, újratelepítettem a telefonra a progikat stb., de nem működött egyik sem.. Nekem sem, ment a Google Home sem. Utóljára hagytam, mert nem gondoltam, hogy pont az segít, de a telefon újraindítás után egyből kapcsolódott a G-Home. Próbáld ki, ha még nem próbáltad. -
BenHans
addikt
válasz
BenHans #13629 üzenetére
TCL Home azonnal megoldja, egyből képet hangot videót átdob.
Kábelen csatlakozik a tv a netre és Wifi be van állítva mellé.A gyári google cast built-in, és a home nem tudom mit csinál, miért nem csatlakozik rendesen. Igazából ki tudom így dobálni a médiát tv-re, de idegesít, hogy a google saját cuccai miért nem mennek, főleg hogy a notify baros ikonnal elvileg azonnal működnie kellene a castnak.
OnePlus 7T Pro-val használom egyébként.
szerk. most nem tudom mit csináltam, de a sima built in cast működik, csak felkapcsolom telefonon és minden oké, de a G-Home továbbra is offos.
-
LanyUs
őstag
válasz
BenHans #13449 üzenetére
BenHans: Köszönöm a gyakorlati tapasztalatot!
Mindenki: Képminőség annyira nem gond, mert kizárólag tv adás heti háromszor 30 perc és 1 óra között + gyerekeknek youtube ( ezzel hogy boldogul
) mese néha. Ez harmadlagos tv lenne a melléképületbe, nézési távolság kb. 3-4 méter ( 58P635 most 140e volt akcióban ).
VS.
TCL 65C728 65" ami +130e -> 270e Ft, de a fenti célokra lehet felesleges.Az elképzelhető, hogy a C728 youtube és menü sebessége sokszorosa a P635-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Rap, Hip-hop 90'
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó. Csatlakozók: 4db HDMI, LAN, 3db USB, ANT-TV, VGA, AV T
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest