Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sortiefish
tag
válasz
BenHans
üzenetére
Szia!
Na most én is itt szívtam már jó ideje, mert semmivel nem tudtam csatlakozni a tévéhez. Letöröltem, újratelepítettem a telefonra a progikat stb., de nem működött egyik sem.. Nekem sem, ment a Google Home sem. Utóljára hagytam, mert nem gondoltam, hogy pont az segít, de a telefon újraindítás után egyből kapcsolódott a G-Home. Próbáld ki, ha még nem próbáltad.
-
BenHans
addikt
válasz
BenHans
üzenetére
TCL Home azonnal megoldja, egyből képet hangot videót átdob.
Kábelen csatlakozik a tv a netre és Wifi be van állítva mellé.A gyári google cast built-in, és a home nem tudom mit csinál, miért nem csatlakozik rendesen. Igazából ki tudom így dobálni a médiát tv-re, de idegesít, hogy a google saját cuccai miért nem mennek, főleg hogy a notify baros ikonnal elvileg azonnal működnie kellene a castnak.
OnePlus 7T Pro-val használom egyébként.
szerk. most nem tudom mit csináltam, de a sima built in cast működik, csak felkapcsolom telefonon és minden oké, de a G-Home továbbra is offos.
-
LanyUs
őstag
válasz
BenHans
üzenetére
BenHans: Köszönöm a gyakorlati tapasztalatot!

Mindenki: Képminőség annyira nem gond, mert kizárólag tv adás heti háromszor 30 perc és 1 óra között + gyerekeknek youtube ( ezzel hogy boldogul
) mese néha. Ez harmadlagos tv lenne a melléképületbe, nézési távolság kb. 3-4 méter ( 58P635 most 140e volt akcióban ).
VS.
TCL 65C728 65" ami +130e -> 270e Ft, de a fenti célokra lehet felesleges.Az elképzelhető, hogy a C728 youtube és menü sebessége sokszorosa a P635-nek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A jelenlegi TV fali konzolon van, ami 10cm-t jelent a TV és a fal között, így ha megveszem ez, akkor maradhat tulajdonképpen a lábán.
) mese néha. Ez harmadlagos tv lenne a melléképületbe, nézési távolság kb. 3-4 méter ( 58P635 most 140e volt akcióban ).
Vhiktor